Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Klown
aktív tag
válasz
balazs1022 #2845 üzenetére
Szia!
Nem törlődtek az adatok. Egyedül a képernyőn lévő ikonok álltak vissza a gyári alaphelyzetre. Tehát minden más (appok, háttérkép, csengőhang, beállítások, stb.) maradt, viszont az ikonjaim eltűntek, mikor MIUI 12.5-re frissítettem. Szóval egy fél órám ráment mire visszahelyezgettem a képernyőre az ikonokat, de ezt a kis bosszúságot leszámítva nem találkoztam más hibával. Egyedül a 12.5.0 kerülendő, mivel a gyári SMS app állandóan bezáródik. A többi verziónál nem találkoztam komolyabb bug-gal.
A Magisk-et már elengedtem, mivel szélmalom harcank tűnt, s a banki app-om (Raiffeisen) MagiskHide ellenére is ugatott, hogy root-olt a teló. Letöröltem a Magisk-et, azóta nincs fent, de túlságosan nem is hiányzik, cserébe nem ugat érte semmi. De tény, hogy ha már custom ROM-ot teszel fel, akkor már a Magisk telepítése gyorsan megvan, nem kell különösebben sok időt rászánni. Poénnak jó volt, de jelenleg más előnyét nem látom. (GCam-et már korábban feltettem.) Sajnos a root detektálás is egyre komolyabb az appokban, így egyre nehezebb a root-olás...
Igen, a Magisk nekem is Fail-ed írt a check-re, de 3rd party checker OK-t írt. Ez Magisk bug, nem kell törődni vele!
A többire nem tudok válaszolni a root nem megléte végett...
Üdv: Klown
-
szkaroly
senior tag
válasz
balazs1022 #2845 üzenetére
Animációkat levetted 0,5-re? Talán úgy kevésbé fog akadozni.
Új hozzászólás Aktív témák
ma 120 Hz-es panel, vadi új chipset és sokrétű kameraszett 100 ezer forint alatt – csak az 5G hiányzik az ár/érték trónhoz.
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen alaplapot vegyek?
- Eredeti játékok OFF topik
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Óra topik
- Házimozi haladó szinten
- Bitcoint követelnek a svájci jegybankba
- Teljes stratégiaváltással megy neki az európai piacnak a BYD
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- Csere-Beszámítás! Huawei Matebook D15 R7 3700U / 8GB DDR4 / RX Vega 10 / 150GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z690 i7 12700K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Phanteks P600S Cooler Master 750W
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 9600K 32GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RX 5700 8GB Rampage SHIVA FSP 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest