Új hozzászólás Aktív témák
-
bok92
addikt
válasz kiskaktusz #22 üzenetére
ócó....
-
gzbotii
nagyúr
válasz Overcome85 #16 üzenetére
allat
When every logical course of action is exhausted, the only option that remains is inaction.
-
Valentino K.
senior tag
Bahh, kirázott a hideg a két ufó láttán...
Jó kis teló, olyan Optimus 7-es beütése van.Nikon D500 / Sigma 18-35 F1.8 / Nikon 300mm F4 PF / Asus ROG
-
kiskaktusz
addikt
a 2 néni mennyibe kerül?
"Don't try to understand women... ...women understand women and they hate each other."
-
ducsidu
senior tag
Az a baj az olcsó WP7-es mobilokkal,hogy a memórián spórolnak... 8 GB szerintem édes kevés (+ nem is pontosan 8GB,hanem kicsit kevesebb...)
-
nicu71
addikt
Acer és wp7?Mindenképpen jó kombinácó!,ez a telefon nagyon tetszetős.Még a névadás is jól sikerült ez esetben
"-Te jó ég,mindjárt 8 óra!!! - Amilyen éjszakám volt,még jó hogy nem 9 !?"
-
GreenGuy
tag
Hardver szintjén lemaradtak egy évet, no de sebaj, kíváncsi vagyok rá
-
David75
őstag
formára tetszik, szerintem ha a lumia 710 ellenfele lesz akkor inkább ezt venném mert ez alakra szebb illetve a 710-et fogdostam az kb bili műanyag.
iPhone 14 pro | Cube Acid 2020
-
debrejo
senior tag
válasz Overcome85 #16 üzenetére
A bal oldali csajnak inkább le kellene jönnie a szerről. Ekkora pupillákat egy elefánt is megirigyelhetne
Egyelőre úgy vagyok a wp telefonokkal mint a zsiráffal (ha már állatkák): jó-jó, de haza nem vinném. Majd egy év múlva meglátjuk.
[ Szerkesztve ]
-
Overcome85
tag
A bal oldali csajt nagyon "megbüntetném" majd elvenném tőle a telefont és aztán sose hívnám fel....
-
anubys1984
aktív tag
Nagyon tetszik az Acer telefonok designja, viszont sajnos úgy hallottam, megbízhatóság terén vannak velük problémák...
Alcatel OT 311 (2001), Alcatel OT 535 (2004), Nokia 6100 (2005), Nokia 2610 (2007), Nokia C5-00 5MP (2012), Xiaomi RedMi Note 2 Prime (2016), Xiaomi Redmi Note 5 (2018), Poco X3 Pro (2022)
-
bok92
addikt
Húú micsoda nénik..
-
RaveForce
veterán
azért a minden az túlzás viszont kiváncsi vagyok, h a ZTE mennyire megy alá a többieknek
„egy mobilarenás topik terebélyesedésével annak az esélye, hogy valaki a samsunggal vagy az apple-el von valamilyen párhuzamot, közelít az egyhez. Kiegészítés 2017: a xiaomi is jön fel, HMD Global topikban főleg. ” RaveForce's Law
-
mumk1
addikt
Hands-on . Ebből csak 8GB-os verzió lesz?
http://www.flickr.com/photos/airsmile/ --------- http://www.fotovesely.com/sk/kontakt/
-
Drakk
tag
Döbbenetesek a lányok szemei. Ha 2 szarvat raknának a fejükre, akár démoniak is lehetnének...)
Amit most gondolsz, holnapi életedet formálja.
-
RaveForce
veterán
acer tetko. wow
„egy mobilarenás topik terebélyesedésével annak az esélye, hogy valaki a samsunggal vagy az apple-el von valamilyen párhuzamot, közelít az egyhez. Kiegészítés 2017: a xiaomi is jön fel, HMD Global topikban főleg. ” RaveForce's Law
-
consono
nagyúr
Van telefon is a képen ? A viccet félretéve nekem is tetszik, lassan annyi kedvemre való WP-s telefon lesz, hogy nem fogok tudni jövőre választani (Omnia W, Lumia 800, Allegro)
Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
-
hemaka
nagyúr
Nem néz ki rosszul a mobil.
consono: a lányok nagyon nem az eseteim. majd felírod őket egy cetlire, aztán kalapba velük...
[ Szerkesztve ]
crazy mudi dog ║ Fuji X100VI ║ MBP M4 Max ║ Syno DS3622xs+
-
Domxc
senior tag
Egész jó anyaghasználat, korrekt vas. Ha kishazánkban is 88k-ért fut be, mindenképp jó választás lesz.
[ Szerkesztve ]
Mindenkinek megvan a maga véleménye. Csak épp a te véleményed hülyeség!
-
Rav3n02
senior tag
Ha a hazai ár 100 fölött lesz, akkor elég túlárazott lesz a telefon
Új hozzászólás Aktív témák
- TCL LCD és LED TV-k
- Házimozi haladó szinten
- Milyen autót vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- iPhone topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning