- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
niti
aktív tag
Hát, jó nagyot csalódtunk Kőhalmiban. Volt úgy 5 perc az előadás alatt, amikor tényleg szakadtunk a röhögéstől, de a többi kifejezetten gyenge volt. A végén, zárópoénnak meg olyat eresztett el, ami szerintem kb. Gálvölgyi szintjén volt
Nagyon bután néztem, hogy ezt most komolyan gondolta? Hadházi maradt a favorit, bár az OTP- s reklám azért kevésbé teszi szimpatikussá.
-
niti
aktív tag
Ma volt szerencsenk Hadhazihoz es Badarhoz egymas utan. Hadhazi vicces volt, tenyleg, bar nem atuto... Badar meg, hat nem tudom... nagyon kivancsi voltam ra, de kb egy munkahelyi sztorizgatas szintjen volt csak.
Holnaputan Kohalmi a SZIN-en. Mostmar ot is nagyon varom -
Kasza08
őstag
Próbáltam elemezni, hogy miért szeretem annyira Kiss Ádámot. Nem tudom. Tetszik az előadás módja.
De Kőhalmi tényleg egy állat
nem tudok rangsort állítani.
első helyen: Kiss Ádám, Kőhalmi, Bödőcs, Hadházi
második helyen: Aranyosi, KAP, Benk, Csenki, (SZCSGG) <-- azért zárójelben, mert szerintem jó, de ő elég ritka. -
Jadro
veterán
Kőhalmi nagy kedvenc csakúgy mint Bödőcs. Remélem egyszer sikerül élőben is látni őket.
-
DarkByte
addikt
Másfél hónapja voltam Kiskunfélegyházán az első helyi dumaszínházon. KAP és Csenki Attila voltak a fellépők, Attilának nem kellett messzire mennie hiszen helyi ahogyan én is
Nekem pont az ellenkezője jött le, valahogyan a TV -s műsorokban őt nagyon visszafogják vagy nem is tudom. Sokkal jobban mosolyogtam rajta az előadáson, a TV -s megnyilvánulások előtt pedig már nem egyszer kaptam magam rajta hogy csak ülök és még csak mosolyra sem kanyarodik a szám. Persze Kőhalmit és KAP -ot nehéz űberelni, ez tény.
Egyébként amit akkor mondtak poénokat az durván egy hónapra rá ment le a TV -ben, persze jócskán megszűrve.
-
Kickass
őstag
Kőhalmi nekem is favorit, Csenki nekem se kedvencem bár én Déneskét se szeretem, bár mostanában már kicsit fullon a stand-uppal, ugyanazért fizetek amit megnézek tv-ben, valószínűleg nem csak nekem tűnt fel, állítólag szeptembertől nem lesz showder klub
Hadházi még nagy kedvenc, specialitása az 'alpári humor' de azt vhogy mégis magasabb szinten űzi mint egy szimpla 'vazzeg', na meg nagy kedvencek még KAP meg Aranyosi (rajta mindig visongva röhögök, eszméletlen a faszi)
-
nekem is Kőhalmi a kedvencem... kicsit olyan kisemberes, meg városias, meg... áh... ez egy állat
-
bullseye
addikt
Kőhalmi, Bödöcs és Litkai azok, akik miatt nem merek élő dumálásra menni, mert úgy kell néha röhögnöm rajtuk, hogy kifogy a levegőm... ha a felvételt megállítom túlélem valahogy, de még emlékszem, amikor más játszotta le éppen az Airline anouncement-et Carlintól, és ki kellett menekülnöm a szobából, hogy el ne ájuljak
(szomorú, hogy ugyanaz a szám Galla fordításában milyen veszélytelen volt az egészségemre, pláne, hogy sajátként nyomta el a rádiókabaréban, csak mert a végére rakott egy szörnyű gyenge netes poént)
-
Polacheck
HÁZIGAZDA
Voltak új poénok? Én legutóbb Hadházi fellépésekor fogadtam meg, hogy nem megyek egy ideig élő standupra. Nem éri meg. Akkor nagyjából (értsd 90%-ban) ugyanazt nyomta, mint a showder klubbos fellépésen.
Az utóbbi időben egyébként a comedy centralos műsort is érdemes figyelni, Litkai kőkeményen előlépett nálam a TOP3-ba az utóbbi műsorai alapján.
-
Algieba
őstag
Volt szerencsém látni és hallani KAP-ot és Kőhalmit is.
Mindkettő jó. Amikor itt járt Kőhalmi, akkor még nem kapta meg a gyűrűt és elmondott KAP rovására egy-két poént, aki akkor már elismert humorista volt.
Most már őt is lehet ugratni a gyűrűvel.A drágaszága...
-
lúzer
veterán
válasz
mexicanraven #6 üzenetére
Kiss Ádám tényleg túl menő lett
Kőhalmi szupernekem Csenki is bejön
-
csimav
őstag
Néztem a showder klub összes részét. Nekem is Kőhalmi volt a kedvencem, majd utána KAP és Kiss Ádám.
-
lorcsi
veterán
-
Racecam
nagyúr
Kőhalmi odabasz! Ez tény!
-
gabor85
őstag
Bödőcs záróvicce.:
Nyíregyházi buszon le szeretne ülni egy hölgy. Egy srác feláll, majd azt mondja neki.: hölgyem. A stég az öné. Mire a nő: sajnálom de előmelegitett székre nem ülök. A srác erre: akkor üljön bele a jegesmedve f@szába. A nő sértődöttségeben odamegy a buszvezetőhöz hogy az tegyen igazságot. Mire a buszvezető: na akkor, most forduljak észak felé?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- AKCIÓ! Épített KomPhone R5 4500 16GB RAM 240GB SSD RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Wacom Cintiq DTK-2260 - Digitális rajztábla
- Xiaomi Redmi Note 14 5G
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest