- Hitelesítették az S26 Ultra csalódást keltő telepét
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Magisk
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nono0000
tag
Köszönöm Mindenkinek a hozzászólását és az elismeréseket!
Kritikával bátran éljetek, hisz ezért írtam a cikket, hogy induljon egy ilyen oldal is.
Természetesen minden más platformon elérhető a dolog, gondolok itt KODIbuntu-ra, OpenElec-re (hisz az eredeti is erre épül!)
Egy feltétele van jelen esetben ez a KODI! De olvastam már más leírásokat is KODI nélkül, számomra az nem volt alternatíva, így lapoztam tovább.
Még mielőtt valaki belekezd! Sajnos akad egy kis indítási hiba a HTPC elindításakor. Az UNO-ba minden egyes indulás után fel kell tölteni újból a vázlatot. Valamilyen Windows-os Com port nyitási hiba miatt. A "fiúk" már dolgoznak rajta várom jómagam is türelmesen a megoldását, na de ez legyen a legkisebb baj...
A cikk végén linkeltem Hans cikkét, ajánlom mindenki figyelmébe, hisz nagyon összeszedett kis írás, továbbá az utána olvasható hozzászólásokat is, ott rengeteg megoldás található a hibák kiszűrésére.
Jó barkácsolást és szórakozást!
Új hozzászólás Aktív témák
- 143 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13500H, RTX 4060
- MSI Thin GF63 Gamer Laptop 1+év garancia (RTX 3050, 144Hz, 16GB RAM)!
- MSI GF75 Thin 17'' Gamer Laptop i7-tel, 144Hz kijelzővel, 16GB RAM-mal!
- Asus ROG Strix G16
- Apple MacBook Pro Touch Bar(13-inch, M1, 2020)- 181 Ciklus - 96% Akku -8GB/256GB SSD - Ezüst -MAGYAR
- BESZÁMÍTÁS! 6TB Western Digital WD RED SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Mi 10T Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest