- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Yettel topik
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Léteztek ezek előtt is SE órák, csak rohadt drágák..
Legalábbis nekem.. de van aki képes kiadni ennyit egy óráért. :SViszont férfiasabbak ezeknél.
-
AMD Power
titán
Olyet kéne már bemutatnia amivel telefonálni is lehet.
-
kaller1
veterán
válasz
Viktor0610 #5 üzenetére
Persze,ezt értem.Akkor úgy fogalmaznék,hogy bénák a sajtó "fotók".
-
tildy
nagyúr
válasz
Viktor0610 #1 üzenetére
Nekem tetszik, főleg a fekete (magyar)
-
Cathfaern
nagyúr
válasz
Viktor0610 #1 üzenetére
Első ránézésre a jobb oldalit leszámítva tényleg lehetnének férfi órák is, de ha megnézed, mindnek van egy kis beütése: alsónak a 12-esnél lévő akármi, illetve hogy maga az óra keret fehér, a bal oldalinál meg a számlap, illetve (bár konkrét méretet nem látni igazán), de gyanítom a fémszíj és elég keskeny. Ezektől mind a kettő olyan, ami egy férfi kézen kissé furcsán mutat.
Viszont nagyon jó ötlet, remélem lesz férfiben is, s esetleg a kijelző mutatja az épp játszott számot is. Az lenne kb. a mennyország, s cirka 10 évi órátlanság után újra felcsatolnék egyet a kezemre
-
-
Mitől női órák?
Hát nemtom, a jobb szélső pl. elég furán mutatna egy férfi kezén sz.temÚgy értem férfi, szal nem fiuka, értitek nah
-
Az. Elegáns óra, elegáns ruha, szép cipő, melléjük egy headset. Király.
-
-
kaller1
veterán
Csak nekem tűnik olyan gagyi fake kinézetűnek az egész? Mármint a képekre gondolok.Azok a digit kijelzők elég érdekesen mutatnak...
-
mark75
senior tag
válasz
Viktor0610 #1 üzenetére
Nekem is jobban inkább férfi órára emlékeztet,de hát nem tudom ott milyen a női stílus...........
-
Ankhiszesz
tag
Na így ennek már tényleg van valami csekély értelme, nem úgy mint a teljes telefon karóráknak, amiken van egy hangyanemiszervnyi érintő"képernyő".
-
Biztos, hogy ezek női órák?
Vagy a japán-svéd nők szeretik az ilyen formákat?
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen autót vegyek?
- Casco és kötelező gépjármű felelősségbiztosítás
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Autós topik
- Anime filmek és sorozatok
- One mobilszolgáltatások
- Házimozi belépő szinten
- Trollok komolyan
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 27GL850-B 144Hz QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest