- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- iPhone topik
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
Új hozzászólás Aktív témák
-
GabN73
addikt
válasz
Crystalheart #16 üzenetére
Románia. Szerintem eleget írtam. (Azon belül Szatmárnémeti [határhoz közel])
-
GabN73
addikt
válasz
Crystalheart #9 üzenetére
LoL, tudtam hogy valaki bele fog kötni.
Tisztázzunk valamit: nem vagyok szcientológista, nem is leszek az. De az tény hogy van egy pár jó könyvük...
Magáról, mint vallás pedig hülyeség vitatkozni. Most indíthatnánk egy flame wart is, de minek? Mindenki döntse el maga, hogy miben hisz, melyik egyházhoz csatlakozik.Az ezo témát meg ne hozzuk fel, az már megint más tészta.
-
GabN73
addikt
válasz
Crystalheart #7 üzenetére
Hát úgy hogy ők is foglalkoznak a lélekkel, az énnel, a sorssal... Lényegében pszicho könyvek ezek is
-
GabN73
addikt
Hmm, az élet értelme... Sose lesz elfogadható válasz rá.
Szerintem ess neki egy pár pszichológiai könyvnek, esetleg szcientológista könyveknek, sokkal könnyebben magára talál az ember.
Én egy átlagos családban élek. Szerencsére nem egyik napról a másikra élünk, de azért mi sem engedünk meg magunknak mindent. Mondjuk ez is 18 év kemény munkájába fájt. Egy régi Suzukink van, meg lesz is egy darabig, pedig lehetne szebb, jobb is. És akkor mi van?
Látom a sok "gazdag" kölyköt, hogy iskolába apuci megvettenekem Béjemvével jár (bocs BMW-sek), de parkolni se tud, a vezetésről meg a közlekedésről pedig végképp fogalma sincs. Ja, hogy közben meg eladó a ház, mert viszi a bank? Az kit izgat, de a 2 kocsi, meg az ilyen "luxus" (ma már szerintem ezek nem a luxus kategóriához sorolhatóak [itthon még biztosan]) dolgok megvannak...
Ja, hogy ez szép és jó kívülről? Hát ez van, a látszat néha csal. Persze, vannak tényleg gazdag emberek, és ezek közt is, akik tisztességesen szereztek vagyont.Ez van, ilyen a világ, jó helyre kell születni
Én pl szívem szerint elhúznék a picsába, valahová messze egy buddha vagy egy krisna kis közösségbe ...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mr. Y: Motoros sztorik #06
- Tőzsde és gazdaság
- Elemlámpa, zseblámpa
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Revolut
- One mobilszolgáltatások
- Gitáros topic
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- AMD Ryzen 7 5700X processzor eladó /Garanciás/
- Xbox Series S + 2 kontroller
- Dell laptop eladó i5 11. gen, 8GB RAM, 512GB SSD, újszerű állapotban!
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470M - i5-3GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- Bomba ár! HP ZBook FireFly G8 - i7 I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD Touch I Nvidia 4GB I Cam I W11 I Gar!
- Napi 1000 -ft tól elvihető RÉSZLETFIZETÉS BANKMENTES MSI Cyborg 15 A13VE
- Beszámítás! Apple Mac mini 2020 M1 8GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I W10 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged