- Minden készen áll a Galaxy Unpackedre
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
zebede
őstag
Ez az akksi tesz igen meggyőző, átlag 10 percenként merül 1%-ot a töltés.
Kérdés, mi futott közben a telefonon?
Nekem az lenne a lényeg hogy 3-4G interneten lógva hozza a min. 8 óra kijelző időt, ez szerintem vígan menni fog, mert a mostani telefonom 2500-as akksival 4-4,5 órát bír nálam.Sajnos, mint tudjuk az MTK chipset-es telefonoknak nem erőssége a GPS.
Van egy dual sim-es MTK procis telefonom annak szokása volt hogy magasabb épületek közt, jellemzően mikor a legnagyobb szükségem lett volna rá, másodpercekre elejtette a jelet.
Ennek ellenére mindig eltaláltam vele ahová kellett, ha hozza legalább azt a szintet a Bluboo az nekem elég lesz.Írod hogy az SD kártya téma is megosztja az embereket.
Azzal jellemzően mi a gond?Jó az oldalad, regeltem is.
Remélem sokáig, aktívan frissíted.
Jó tíz nap múlva, remélhetőleg hozzám is ide ér a készülék, akkor már gyakorlatban tudom használni az oldaladon összegyűjtött információkat. -
-
nortol
senior tag
Végre megérkezett nekem is a délelött folyamán.
Eddig minden szép és jó :-)
GPS, wifi, stb eddig működik, ahogy azt elvártam tőle, bár a 4 éves 2.6-os androiddal felszerelt atrix 4g után nem is vártam mást :-)Innentől kezdve már csak az akkumulátor képességeire vagyok kíváncsi a személyes használati szokásaimmal, főleg mivel az akku miatt esett erre a telefonra a választásom. Arra viszont remélem, hogy egy hetet is kell várni, mire kiderül, hogy mit tud :-)
Magyar posta vámoltatta, hozta. 13.500 Ft plussz volt...
-
doggyfreesta
csendes tag
Köszi...
Iszonyat német akcentussal beszél a srác, aki egyből a kicsomagolás után valami újabb szoftvert rakott rá, mert a kiszállítási állapotban kicsik voltak az ikonok.
Ezt már szeretem, tipikus "csináld magad" teló, eddig a THL4000 kivételévek mindegyiket orrba-szájba kellett flashelnem, mire használható lett.
Nekem úgy tűnik, mintha uccsó pillanatban még lett volna valami gikszer, és nem az a proci került bele, amit akartak, hanem egy gyengébb. Legalábbis a reklámjában az van, hogy üti a 6592-est, de 1GHz-re leszedált 6735M erre nem képes. Az iránytű és a GLONASS funkció hiánya is mintha erre hajazna.
Persze ez csak szőrszálhasogatás, az akku-élettartam a az igazi "selling point".
Viszont a teló root jogosultsága továbbra is égetően érdekel.
Megjött már a telód? -
Crytek
nagyúr
Jajaj amikor jön a döbbenet hogy más használja is a telwfonját és nem bír az aksi csak pár órát már megy a terelés
Meloba a köztes időbe folyamatosan a telefont nyomkodja mindenki és hát lófos tejszinhabbal amit az aksi bír.
Majd kiderül a reviewekből mit megy ez.
Remélem aki ide írta valóban rendeli is és innen is jöhet majd a tapasztalat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Motoros topic
- PlayStation 5
- Minden készen áll a Galaxy Unpackedre
- VR topik
- Autós topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Egy helyre gyűjti az eltérő áruházak játékait a Microsoft
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- BONTATLAN Új Iphone 15 PRO MAX 256-512GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Apple iPhone 16 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650 R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3070 8GB MSI MPG Gungnir 100 Enermax 750W
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- AKCIÓ! MSI Z790 i5 14600KF 64GB DDR5 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged