Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Az AI miatt biztonságosabb az Android, mint az iPhone
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi: Android 16 zápor, zivatar
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
Új hozzászólás Aktív témák
-
nortol
senior tag
Én beálltam a 8 naponkénti töltésre. Akkor még olyan 20%-on van az akkumulátor.
De az én használati szokásaim mások, mint azoknak, akik a telefonon élik életüket, így inkább itt van egy rendes képernyőidőt tesztelő eredmény: http://browser.primatelabs.com/battery3/63878Nekem van rendes GPS-em is, így csak arra használtam eddig a telefon sajátját, hogy betájoljak pár helyet vele.
Nekem nem volt vele problémám.Az aláírásomban is megtalálható oldalon gyüjtöm a kezdetek óta az infókat a telefonról, de autentikus információkat főleg az xda-s topikból lehet kapni.
Az akkuidő egyöntetüen mindenkit lenyűgöz.
A GPS és az SD kártya témája viszont már megosztja az embereket.
De ne felejtsük el, hogy az xda-n is elég kevés hozzászóló van, így azt mondanám, hogy a tulajok nagyon nagy százaléka boldogan használja a telefonját, mindenféle probléma nélkül, ahogy gyakorlatilag Én is. Ha valakinek problémája akad, csak akkor fórumozik, ezt tudjuk.
Új hozzászólás Aktív témák
- X670 DDR5 alaplapok kedvező áron garanciával!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3407
- Dell Optiplex MT/SFF 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3195, 95% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő