Új hozzászólás Aktív témák
-
zebede
őstag
Ez az akksi tesz igen meggyőző, átlag 10 percenként merül 1%-ot a töltés.
Kérdés, mi futott közben a telefonon?
Nekem az lenne a lényeg hogy 3-4G interneten lógva hozza a min. 8 óra kijelző időt, ez szerintem vígan menni fog, mert a mostani telefonom 2500-as akksival 4-4,5 órát bír nálam.Sajnos, mint tudjuk az MTK chipset-es telefonoknak nem erőssége a GPS.
Van egy dual sim-es MTK procis telefonom annak szokása volt hogy magasabb épületek közt, jellemzően mikor a legnagyobb szükségem lett volna rá, másodpercekre elejtette a jelet.
Ennek ellenére mindig eltaláltam vele ahová kellett, ha hozza legalább azt a szintet a Bluboo az nekem elég lesz.Írod hogy az SD kártya téma is megosztja az embereket.
Azzal jellemzően mi a gond?Jó az oldalad, regeltem is.
Remélem sokáig, aktívan frissíted.
Jó tíz nap múlva, remélhetőleg hozzám is ide ér a készülék, akkor már gyakorlatban tudom használni az oldaladon összegyűjtött információkat.
Új hozzászólás Aktív témák
- IPhone 16 Pro 128GB gyári független bontatlan minden szín! 1 év Apple jótállás
- iPhone 17 Fekete Benks Magnetic Armor Air Kevlar Case Metal Frame 600D (0067) tok
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3543
- Apple iPhone 14 PLUS fehér ELADÓ!
- iPhone 16 - 512GB, FEKETE, FÜGGETLEN, - 3 ÉV GARI + AJÁNDÉK
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB White-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3469, 95% Akkumulátor
- Bomba ár! Dell Latitude E6430 - i7-3540M I 8GB I 320GB I HDMI I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Lenovo 14 Ideapad 3 FHD LED Matt i3-1115G4 4.1Ghz 8GB 256GB SSD Intel UHD Graphics Win11 Garancia
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest