Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
nortol
senior tag
válasz
doggyfreesta #55 üzenetére
Sajnos nem :-(
Mikor hazaértem, akkor derült ki, hogy nem a telefon értesítőjét dobta be a postás, hanem másét...
A feleségem nem volt képes elolvasni, hogy honnan jött, pedig rajta volt szép nagy betükkel, hogy NAV :-)Szal előre örültem :-(
-
RufuszX
senior tag
válasz
doggyfreesta #52 üzenetére
XDa-n találtam ebben a topicban. De ez csak a presale-re volt szerintem.és lejárt.
A telefonról még se le- se rábeszélni nem tudlak, ellenben gearbestről lebeszélnélek. Júni 4-n rendeltem, elméletileg van raktáron nekik és mai napig nem postázták már rájuk is írtam az ügyben.
Egyébként szerintem 145$-ért is igen jó vétel...
De ezt majd az első tesztek után lehet igazán eldönteni. -
nortol
senior tag
válasz
doggyfreesta #50 üzenetére
A feleségem elment fél órára vásárolni, hát nem pont akkor volt ott a postás?
Már csak az értesítés volt a postaládában.
Délután megyek érte, vagy holnap délelött... -
nortol
senior tag
válasz
doggyfreesta #48 üzenetére
Eddig ez a legátfogóbb videó, a kérdéseidre választ ad, kivéve talán a root dolgát és a tokét...
Új hozzászólás Aktív témák
- OnePlus 12 (512 GB/16 GB RAM)
- Galaxy S25FE 256Gb - pár napot használt, 3 év garancia
- iPhone 16 128GB fekete 1 hónapos! Makulátlan! KÁRTYAFÜGGETLEN! 2026 szeptember 4-ig Apple garancia!
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3070Ti 8GB Rampage SHIVA DeepCool 750W
- Csere-Beszámítás! Garis! Asus Tuf FX608H Notebook! I5 13450HX / RTX 5050 8GB / 16GB DDR5 / 1TB SSD
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3388
- HPE Aruba switch, 48G PoE+, 4SFP+, L3, Smart managed
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest