- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Leica kamerákat kap a Xiaomi Mix Flip 2 is
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Magisk
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
Új hozzászólás Aktív témák
-
doggyfreesta
csendes tag
Köszi...
Iszonyat német akcentussal beszél a srác, aki egyből a kicsomagolás után valami újabb szoftvert rakott rá, mert a kiszállítási állapotban kicsik voltak az ikonok.
Ezt már szeretem, tipikus "csináld magad" teló, eddig a THL4000 kivételévek mindegyiket orrba-szájba kellett flashelnem, mire használható lett.
Nekem úgy tűnik, mintha uccsó pillanatban még lett volna valami gikszer, és nem az a proci került bele, amit akartak, hanem egy gyengébb. Legalábbis a reklámjában az van, hogy üti a 6592-est, de 1GHz-re leszedált 6735M erre nem képes. Az iránytű és a GLONASS funkció hiánya is mintha erre hajazna.
Persze ez csak szőrszálhasogatás, az akku-élettartam a az igazi "selling point".
Viszont a teló root jogosultsága továbbra is égetően érdekel.
Megjött már a telód? -
doggyfreesta
csendes tag
Sziasztok! Bizsergő ujjakkal várom a tesztet...
Nekem most egy THL4000-em van, de sajnos a céges használatra alkalmatlan a szoftvere miatt.
Nagyon érdekelne a következő infó:
1) Rootolt-e?
2) Hogyan van a ROM particionálva?
3) Egyes német oldalak szerint csak 1GHz-es a CPU-ja, nem megy az iránytű és a GLONASS műholdakat se látja. Ez igaz?
4) MIlyen minőségű a hozzá adott szilikon tok?Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Házimozi belépő szinten
- PlayStation 5
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Háztartási gépek
- Hálózati / IP kamera
- BestBuy topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- BONTATLAN Új Iphone 15 PRO MAX 256-512GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W11 I CAM I Garancia!
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- Samsung Galaxy S22 Ultra , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest