Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Mobil flották
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Elmentünk fotózni a Xiaomi 17 Ultrával
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Közeleg a Fairphone 6 első főverziófrissítése
- Így fotóz és ennyire melegszik a Galaxy S26 Ultra
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
PROHARDVER! témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
hoffman_
nagyúr
Ilyet nem írtam sehol
Btw lassan erre tendál a dolog. VIK-en első 2 félévben annyi felesleges szart tanultak, ami csak arra ment ki, hogy bukjanak, hogy az nem igaz. Hidd el tudom, van összehasonlítási alapom
Itt csak az lett leadva, ami konkrétan kell. Lassan tök8, hogy melyiken végeztél, sőt már most is talán. Nyilván csak villanykarról beszélek. Egyébként van zsenihaverom, akit mérnökinfón felvették ide is, oda is, és inkább kandós lett.
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító bejegyzés
Aktív témák
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Gitáros topic
- Mobil flották
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Arc Raiders
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Ingyen elvihető hibás/törött TV/monitor
- BESZÁMÍTÁS! Palit Gaming Pro RTX 3070 Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- LG 32U990A-S / 32" Nano IPS Black / 6K UHD 6144x3456 / 21 Megapixel 224 PPI / Adobe RGB 99%
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol fejhallgatóval garanciával hibátlan működés
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Btw lassan erre tendál a dolog. VIK-en első 2 félévben annyi felesleges szart tanultak, ami csak arra ment ki, hogy bukjanak, hogy az nem igaz. Hidd el tudom, van összehasonlítási alapom
Itt csak az lett leadva, ami konkrétan kell. Lassan tök8, hogy melyiken végeztél, sőt már most is talán. Nyilván csak villanykarról beszélek. Egyébként van zsenihaverom, akit mérnökinfón felvették ide is, oda is, és inkább kandós lett.