Hirdetés
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Íme az új Android Auto!
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
hoffman_
nagyúr
Savanyú a szőlő?

FireKeeper:
Járatom itt a számat, hogy szakambeliség itt, gyakorlati tudás ott, egyre bizonytalanabb vagyok abban, hogy használható villanymérnök leszek 2 éven belül. Átmegyek, hol átcsúszok a dolgokon, de alkalmazható tudást, de akár elméleti szintűt is nem tudok olyat felmutatni, amit akár csak jómagam elfogadhatónak tartok. Nem tudom, hol fog összeérni a két vége a dolgoknak, és a párhuzamosan tanultak mikor találnak egymásra. Végzősök szerint majd megy magától, én nem hiszek nekik.
-
hoffman_
nagyúr
válasz
FireKeeper
üzenetére
Na ja, nyilván lehetne ragozni. BME-n 3-ik félévben volt az első labor, én a 4-iken vagyok túl, ha tanterv szerint mennék, akkor 7-et kellett volna már megcsinálnom. Oszcilloszkópot csak hírből ismerik, azért ez vicces. De keresztbe-kasul, fejreállva leintegrálnak mindent.
-
hoffman_
nagyúr
Ilyet nem írtam sehol
Btw lassan erre tendál a dolog. VIK-en első 2 félévben annyi felesleges szart tanultak, ami csak arra ment ki, hogy bukjanak, hogy az nem igaz. Hidd el tudom, van összehasonlítási alapom
Itt csak az lett leadva, ami konkrétan kell. Lassan tök8, hogy melyiken végeztél, sőt már most is talán. Nyilván csak villanykarról beszélek. Egyébként van zsenihaverom, akit mérnökinfón felvették ide is, oda is, és inkább kandós lett. -
hoffman_
nagyúr
Nekem is tetszett, aztán kandó lett belőle. Van sok cimborám, akinek nem. Egy pofa sörre alig van idejük, pedig még nekem is akad. Annak, amiket azon az előadáson mondtak, kb 5 év múlv a leszel a közelében és majd rájössz, hogy elég komoly "welcome to the suck" effekt van. De a világért nem akarlak lelombozni

mod:
Én villanyon voltam nem mérnökinfón, de ettől a helyzet ugyanaz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Nintendo Switch
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Spórolós topik
- Mit tehetsz jogilag, ha átvertek, megkárosítottak a Hardveraprón?
- LEGO klub
- Kuponkunyeráló
- OnePlus 15 - van plusz energia
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus H310M i5 9400 16GB DDR4 500GB SSD GTX 1660 Super 6GB Rampage SHIVA DeepCool 400W
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z370A i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Adata 600W
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB Rampage SHIVA DeepCool 400W
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK Z270 i5 7600 8GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Ti 6GB Rampage SHIVA DeepCool 400W
- BESZÁMÍTÁS! Asus Prime X570 R7 5700 64GB DDR4 1TB SSD RTX 5060 Ti 16GB Zalman S2 TG FSP 650W
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4398, 100% Akksi
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Phanteks Enthoo Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Örülj, hogy nem bölcsész vagy 
Btw lassan erre tendál a dolog. VIK-en első 2 félévben annyi felesleges szart tanultak, ami csak arra ment ki, hogy bukjanak, hogy az nem igaz. Hidd el tudom, van összehasonlítási alapom