Hirdetés
- Mobilhasználat külföldön
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Yettel topik
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
Új hozzászólás Aktív témák
-
hoffman_
nagyúr
Savanyú a szőlő?

FireKeeper:
Járatom itt a számat, hogy szakambeliség itt, gyakorlati tudás ott, egyre bizonytalanabb vagyok abban, hogy használható villanymérnök leszek 2 éven belül. Átmegyek, hol átcsúszok a dolgokon, de alkalmazható tudást, de akár elméleti szintűt is nem tudok olyat felmutatni, amit akár csak jómagam elfogadhatónak tartok. Nem tudom, hol fog összeérni a két vége a dolgoknak, és a párhuzamosan tanultak mikor találnak egymásra. Végzősök szerint majd megy magától, én nem hiszek nekik.
-
hoffman_
nagyúr
válasz
FireKeeper
üzenetére
Na ja, nyilván lehetne ragozni. BME-n 3-ik félévben volt az első labor, én a 4-iken vagyok túl, ha tanterv szerint mennék, akkor 7-et kellett volna már megcsinálnom. Oszcilloszkópot csak hírből ismerik, azért ez vicces. De keresztbe-kasul, fejreállva leintegrálnak mindent.
-
hoffman_
nagyúr
Ilyet nem írtam sehol
Btw lassan erre tendál a dolog. VIK-en első 2 félévben annyi felesleges szart tanultak, ami csak arra ment ki, hogy bukjanak, hogy az nem igaz. Hidd el tudom, van összehasonlítási alapom
Itt csak az lett leadva, ami konkrétan kell. Lassan tök8, hogy melyiken végeztél, sőt már most is talán. Nyilván csak villanykarról beszélek. Egyébként van zsenihaverom, akit mérnökinfón felvették ide is, oda is, és inkább kandós lett. -
hoffman_
nagyúr
Nekem is tetszett, aztán kandó lett belőle. Van sok cimborám, akinek nem. Egy pofa sörre alig van idejük, pedig még nekem is akad. Annak, amiket azon az előadáson mondtak, kb 5 év múlv a leszel a közelében és majd rájössz, hogy elég komoly "welcome to the suck" effekt van. De a világért nem akarlak lelombozni

mod:
Én villanyon voltam nem mérnökinfón, de ettől a helyzet ugyanaz.
Új hozzászólás Aktív témák
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Gaming notebook topik
- OLED TV topic
- Ultrakönnyű Logitech "G305" egér? Úgy tűnik, igen!
- World of Tanks - MMO
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Arc Raiders
- Bekeményítenek az ügyfelekkel szemben a memóriagyártók
- Titkos szabállyal tereli a hazai megoldások felé a félvezetőgyártóit Kína
- További aktív témák...
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256-1TSSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Nvidia Quadro P4000 // Nvidia Quadro P5000 --- Budapest MPL Foxpost
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8G I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Eladó Apple iPhone 14 Pro Max 128GB / 12 hó jótállás
- Yurbuds Ironman fülhallgató
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R7 7700 64GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB Lian Li LANCOOL 216 ARGB 850W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Örülj, hogy nem bölcsész vagy 
Btw lassan erre tendál a dolog. VIK-en első 2 félévben annyi felesleges szart tanultak, ami csak arra ment ki, hogy bukjanak, hogy az nem igaz. Hidd el tudom, van összehasonlítási alapom