Új hozzászólás Aktív témák
-
azbest
félisten
Biztos lefotózzák a bányát, meg a fuvarost, meg a gyárost és nft-ként felfűzik a fotókat
Ettől persze még mindig lehet kavarni a fizikai világban lévő nyersanyaggal, csak a fotók nem hamisíthatóak meg utólagTudtam, hogy pályát tévesztettem. Tanácsadónak kellett volna mennem valami okoskodó politikus mellé
-
azbest
félisten
Naja... akkor a sok éve meglévő certes hitelesítési láncok is blockchainek ennyi erővel.
Hát remélem, hogy nem valami közösségi számítűsos hülyeségre építik.
Viszont azt nem értem, hogy ez milyen módon segít a származás megítésélében. A hitelesítési lánc csak azt bizonyítja, hogy a tanúsítvány honnan származik és nem hamisították.
Attól még az ásványok és fémek, mint nyersanyagok nem lesznek egyértelműen beazonosíthatóak. Afrikai gyerekbányásztól vehetnek a nagy bányák fű alatt kitermelt nyersanyagot és az eltartott kisujjú hivatalos bányájuk hozamaként szépen lekönyvelik. Mivel a homokot nem lehet digitálisan aláírni, így nem lehet hitelesíteni sem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi 11T Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- !FELVÁSÁRLÁS! RTX 4090 KORREKT ÁRON AZONNAL
- GAMER PC - RYZEN 5 5500 / ASUS RTX 2060 / AORUS 16GB DDR4 / 512GB SSD / 500GB HDD
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- LG 48GQ900-B - 48" OLED - 4K 3840x2160 - 138Hz & 0.1ms - G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged