- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Google Pixel topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
Új hozzászólás Aktív témák
-
zone
őstag
A KAB szék tényleg jó, nekem egy régebbi modell van. Annyi pénzt persze én se adnék érte, egy használt-bútor boltban sikerült kifognom 20 fontért
[kép]
-
OgreImre
senior tag
-
Redneck
nagyúr
Bevettem! Gondoltam is magamban, "de jól megy valakinek"...
"De azóta azon agyalok, hogy el kellene menni, venni egy bontott Mercedes/Lexus/Volvo/Toyota ülést és felfabrikálni egy irodaszék aljára"
Én is, de én home made szimulátor miatt.
-
RexMaximus
senior tag
válasz
Blindmouse #1 üzenetére
Troll!!!
-
Blindmouse
senior tag
4 FPS.
1, Warhead, 2, 3
Ebből nekem az 1 meg a 2 van meg.Apollyon: Vannak dolgok amiket abszolúte nem értek. Iroda szék. Leülök. Próbálom állítani. A fejtámla akármit is csinálok, 20 centire van a fejemtől. Ki kellene törnöm a nyakam hozzá hogy tartsson valamit. Akkor meg minek van egyáltalán rajta.
Azon gondolkodom, ezeket a gamer székeket ki kellene próbálni, hátha van köztük normális. Monduk eléggé elfuserált ötlet a "versseny szék", mert a gép előtt nem kell attól félni, hogy kiesel oldalra a székből egy kanyarban, és a bukósisaknak sem kell hely.
-
MineFox54
őstag
20 napja került fel a bejegyzés, el tudsz belőle indulni.
[link] -
Apollyon
Korrektor
Amikor én is széket néztem (mondjuk nem ennyi pénzért) akkor én is pont arra jutottam hogy kb autó ülés kéne mindennapi használatra autón kívül is.
Kb. 8 éve porckorongsérvem volt, és az ülés eléggé betett neki, kivéve ha autóban ültem. Többek között pont azért jó az autó ülése mert alulról támasztja a derekat. A legtöbb szék pedig pont nem.
-
Hány fps a Crysis?
-
->Raizen<-
veterán
nyasgem!
Nagyokat is néztem volna ha letesztelsz egy ilyen kombót, am a vega kurvára nem éri meg az árát.
-
DigitXT
félisten
válasz
Blindmouse #1 üzenetére
Kevés az "s" betű a címben...
-
Blindmouse
senior tag
trololo
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- Bomba ár! HP ZBook FireFly G8 - i7 I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD Touch I Nvidia 4GB I Cam I W11 I Gar!
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- BANKMENTES részletfizetés Noblechairs HERO Fekete/Platinafehér Gamer Szék
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged