- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Nem nyílnak a Foldok?
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- 10-es szám és ismeretlen telefon a Google előzetesén
- Samsung SmartTag2 teszt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
Új hozzászólás Aktív témák
-
niti
aktív tag
Azért teszik, mert az iGo ugye késik pár másodpercet, és pl ahol több kis utca van egymás után, ott bele lehet zavarodni,hogy melyikbe kanyarodj. Ezen meg látszik minden frankón. De lehet, hogy ez tényleg csak egy buta ficsőr.
Mondjuk az is igaz, hogy már a 8-as iGo miatt is kerültem majdnem bajba, mert folyton azt néztem, a 3D-s épületek tényleg olyan formájúak-e, mint a valóságban. -
64b0r
aktív tag
A sávtartást csak példaként említettem mert lusta voltam utánanézni
De amikor DARPA-t írtam erre gondoltam. És ezt még nem tudják a modernebb (utcai) autók egyelőre. A mostani sávtartás még hol működik, hol nem, attól függően, hogy milyen napszak van, mennyire friss a felfestés, milyen festékkeveréket használtak, hány pillangót fogott aznap az a fecske, ami épp átrepül a kocsi előtt stb.
Ez ebben a formájában mókusvakítás. Ahogy a döntött nézetet is 3D-snek nevezték. Az első haszna onnantól van a dolognak, hogy pár épületet fel lehet ismerni rajta, mert ez tényleg segíti a tájékozódást. (nem elég, ha a navi pontosan tudja hol vagy, ha egyszer te fogod a kormányt)
MOD: Azt elismerem, hogy erre van a jövő, de azt én kb. úgy látom, hogy az egész szélvédőt bevonják OLED-del, és arra rajzolgatja rá nekem a nyilakat a navi. De ez egyelőre elég nájtrájderes elképzelés.
Új hozzászólás Aktív témák
- Iphone 13 Pro Max 128 GB Graphite garanciás, újszerű
- Asus A15 FA506NC 15.6" FHD IPS Ryzen 5 7535HS RTX 3050 16GB 1TB NVMe magyar vbill gar
- ASUS TUF Gaming Monitor
- 16" Macbook Pro M4 Max 48 GB RAM, EZÜST, HU keyboard- 1 TB SSD 2025.11.11-ig gari
- Új, bontatlan SteelSeries Apex Pro TKL Wireless Gen 3 (2025) UK/ISO
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman i3 NEO Gigabyte 850W
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- HP EliteBook x360 830 G8 Stílus, Erő, Rugalmasság egyben!
- Felújított szerverek, storage-ok, hálózati eszközök Enterprise szinten, minden gyártótól
- HYNIX 2GB DDR3 RAM eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest