- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- One mobilszolgáltatások
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Oké, ebben egyetértünk, de ez már két éve is így volt.
Ettől függetlenül nem értem, h miért gondolod, h óriási bukás lesz az S8 hosszútávon?!
Egyébként én sem ismerem jobban mint Te, mert az utóbbi két alkalommal (S6 és S7) a flat verziót választottam az edge helyett. Most, h ezt kivezette a Samu lehet, h meglesz az első edge kijelzős telefonom. Kicsit tartok is tőle, de így legalább van rá esély, h megdöntsem a saját sztereotípiáimat... -
"Úgyhogy rövidtávon siker lesz, középtávon már kétséges és hosszú távon pedig hatalmas bukás." -két éve gyártják, és szerinted pont fél éven belül fog lecsengeni ez a divathullám?!
Van rá némi esély, h az i8 is edge kijelzővel jelenik meg szeptemberben -akkor jönne csak igazán divatba. Illetve ha a Samu bevezeti az alsóbb kategóriákban is.Félre ne érts, én is ez edge kijelzők ellen vagyok, de ebben a technológiában még elég sok tartalék van szerintem.
-
-
válasz
Dr. 444Hertz #66 üzenetére
Abszolút egyetértek Veled, de ez (is) kell az embereknek.
Nézd meg, h mennyien kommentálnak egy ilyen hírt. és mennyien egy olyat ami egy no name kínai csodáról szól. Három órája megy a SamMobile-on egy felmérés, az is azt mutatja, h az olvasók többsége szívesen olvas híreket a kiszivárogtatásokról.
-
Ha ennyire bánt miért olvasod? Megszámoltam, az utolsó 30 hírből 4 szólt a Samuról (illetve az utolsó 50-ból is csak 7!). Ez tényleg olyan sok a világ legnagyobb mobilgyártójáról? Ráadásul kb egy héttel a legújabb flagship megjelenése előtt vagyunk.. Ilyenkor nyilván felkapottabb minden egyes hír. Erről szól a tech-újságírás, jó reggelt!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Háztartási gépek
- Nagyon érzékeny lett a játékok archiválására a Nintendo
- Trollok komolyan
- Renault, Dacia topik
- Sok memóriát spórol a neurális textúratömörítés
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Tőzsde és gazdaság
- Nyaralás topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 . 128GB , Kártyafüggetlen , 100% akku
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- T Phone Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad T14 3 Gen 16/256GB SSD, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest