- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Mobil flották
- Nothing Phone (1) - nem semmi (2)
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Realme GT 2 - aláírjuk
- iPhone topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ToniSoprano
addikt
válasz
Burt1793 #108 üzenetére
De pl. a Note 7 sokkal szebb volt szerintem az S7 edge-nél feketében csak elszúrták, nekem elegánsabb, kicsit férfiasabb volt:
[link]
Az nem volt annyira lekerekített (nekem ez a szappantartó forma), nem volt annyira edge így jobban meglehetett fogni mégis legszebb telefon volt feketében.Kár hogy ezt a note 7 féle számomra elegánsabb formavilágot teljesen dobták:
[link]Bár lehet praktikusság szempontjából jobb a teljesen lekerekített él, de szerintem nem annyira elegáns, bár élőben kell majd megtapogatni, megnézni a telefont.
-
-
RaveForce
veterán
A keplet amugy egyszeru. Ugyis meg fog jelenni az adott gyarto kovetkezo csucsmodellje. Elobb utobb ugyis beszerzik. Osszeolloznak egy adatlapot a rumorokbol. Meg dobnak egy becsult varhato ar +30-50%ot es kesz. Az a par marha aki nem tud varni es googleba ide lyukad ki, mar dobja is az elorendelest...
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple IPhone 15 Pro 128GB Natúr Titán
- iPhone 14 PRO MAX 256GB független készülék
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2290, 92% Akkumulátor
- Samsung Galaxy A53 5G - 128 GB - fekete - (130)
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2289, 90% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G9 OLED 240Hz Dual QHD 0,03ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest