Új hozzászólás Aktív témák
-
Hobbbyt
őstag
válasz
szupermacs #340 üzenetére
Én nyári cipőként adidast hordok, nem szándékosan.. de sok év alatt valahogy úgy alakult ki, hogy az ő cipő kinézetük lett a szívem csücske. [link] 2 évente cseréltem őket, nem azért mert használhatatlanok lettek, hanem azért mert elkoptak és már nem volt megjelenésre alkalmas -sportra, szabadidőre munkára még tökéletesek voltak- az utolsó cserélt párnak muszáj volt +1 évet kibírnia mert egyszerűen nem találtam a megfelelő cipőt még márkán belül se, de aztán jött a szerelem meg egy kiba*zott 41ezres árcimke. Nem volt más választásom.. Azóta úgy járok mintha tojások lennének a zoknimban, hogy még véletlenül se adjak okot arra, hogy cserélni keljen 2 év után ezt is (idén nyáron lesz 2 éves) Nincs sok cipőm, de ami van az jó. Erre kényes vagyok.. régen a romániából hozott olcsó cipőkben, bakancsokban olyan lábszagom volt, hogy otthon esténként inkább zacskót húztak a lábamra. Normális cipőkkel nincs ilyen gondom..
-
RaveForce
veterán
válasz
szupermacs #342 üzenetére
Visszavittem kivizsgálásra, de állítólag rosszul hordtam.
b@zdki. legközelebb ne az apple szervízbe küldd!
-
Peti78
őstag
válasz
szupermacs #338 üzenetére
Vigyáztam, olyannyira, hogy alig sétáltam bennük. Bringával járok mindenhova, télen-nyáron évek óta. Évek óta Mustang lábbelikre bszom el a pénzt, és ez a tapsztalat azóta gyúlt össze. A mai 3 ezres tornacipők sem bírnak ki két nyarat, cserébe ólcsóbbak. De nem is arra terveznek manapság cipőket, hogy évekig kitartson. Ugyanakkor a menyasszonyom nagymamája 20 éves korában vett egy akkor drágának mondható cipőt, ami még mindig tökéletes állapotban van, pedig a nagymama 85 éves. Tizenkét évig kék Panama Jacket hordtam. Csak a színe és a talpa kopott el, a felső részének kutya baja sem volt. Ezt három évente cseréltem, és kényelmes volt. Lehet, hogy inkább arra fizetek be ismét.
-
Воланд
titán
válasz
szupermacs #72 üzenetére
irtam azt, hogy te irtad? nem.
-
Воланд
titán
válasz
szupermacs #67 üzenetére
szerintem nem olyan nehez ertelmezni a mondanivalomat, de akkor osszefoglalom roviden: a bb, apple, samsung, lg, tokomtudjahanyadiktucatgyarto szempontjabol nem szamit sem magyarorszag, sem a fuggetlen piac. ertem en, hogy itt egyeseket erzekenyen erint, hogy egy termekert sokat kell fizetni, de teljesen felesleges azon sirni, hogy miert ilyen draga az adott keszulek, meg temetni xy ceget a "tularazasa" miatt.
-
H.Istvan25
senior tag
válasz
szupermacs #67 üzenetére
Nekem se játszik függő telefon. Azért nem, mert én meg évente többször használom külföldön is. És itthon is van több szolgáltatónál kártyám
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Linux kezdőknek
- Asztalos klub
- Autós topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Fotók, videók mobillal
- Kompakt vízhűtés
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 PRO - 128GB - Deep Purple - 85% akkumulátor
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Honor 9X Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest