- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Nokia N8 - vajon elég lesz-e?
- Magisk
- One mobilszolgáltatások
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Műbőr kötésben, feltűnőbb dizájnnal is elérhető lesz a Redmi Turbo 4
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Magyarított Android alkalmazások
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cyberpunk
félisten
Én a 10-est várom, főleg hogy most megy a hír, hogy licencelhetővé teszik. Egy Note méretű készülék + a 10 instant get lenne.
Hope was the right choice, and it always will be.
-
-igu-
addikt
válasz elpatkorado #18 üzenetére
Uhhh... mit tudsz egy tablet-en Total Commander-ezni, amit nem tudsz kiváltani alternatív megoldással?
Instagram valóban fájó lehet (bár én nem láttam még szép BB-vel készült fényképet, sőt az egész fényképezős dolog hidegen hagy), Skype méginkább (de legalább évek óta ígérgetik, az is valami).
Videólejátszó és képszerkesztő meg van. Túl sok is.A Bretagne-félsziget meredek ormai alatt Otthont találnak kóbor csikóhalak. /Mesterem
-
tomistarkapi
tag
egy része portban meg van vagy van valami alternativ program rá... de gondolom az androidos táblád legalább úgy multitasking ol mint a playbook és egy alap androidos telefonnal is úgy együtt müködik mint a playbook egy curve-vel... sajnos ezek a viták parttalanok mert nem használtál playbookot meg berryt egy része portban meg van vagy van valami alternativ program rá... de gondolom az androidos táblád legalább úgy multitasking ol mint a playbook és egy alap androidos telefonnal is úgy együtt müködik mint a playbook egy curve-vel... sajnos ezek a viták parttalanok mert nem használtál playbookot meg berryt együtt
-
-
Cyberpunk
félisten
Nos ez nem a Playbook hibája, még ha natívan nem is, de az Androidos alkalmazások jó része megy rajta már a 2.0 óta. Habár az említetteket nem tudom megmondani biztosra gép híján. Viszont a rendszer lényegesen jobb, az meg nem a RIM hibája hogy nem fejlesztenek rá, legalább is részben nem.
Hope was the right choice, and it always will be.
-
elpatkorado
aktív tag
válasz tomistarkapi #15 üzenetére
Dead Trigger, Instagram, QuickPic, Skype (ez kicsit gáz, hogy nincs), PicSay, Amazing Alex, Total Commander, MX Player és itt be is fejezem, mert írhatnék egy oldalt. És igen ezeket mind használom a tabletemen, és fontosnak tartom őket.
[ Szerkesztve ]
-
tomistarkapi
tag
válasz elpatkorado #14 üzenetére
kiváncsi lennék mi az amit táblán használnál és nincs playbookra
-
-igu-
addikt
válasz elpatkorado #11 üzenetére
"amíg nincsenek normális programok, alkalmazások, játékok addig tuti nem veszek PlayBook-ot."
vannak
A Bretagne-félsziget meredek ormai alatt Otthont találnak kóbor csikóhalak. /Mesterem
-
-igu-
addikt
válasz elpatkorado #6 üzenetére
kezdhetsz bevásárolni
A Bretagne-félsziget meredek ormai alatt Otthont találnak kóbor csikóhalak. /Mesterem
-
norbert29
csendes tag
válasz elpatkorado #6 üzenetére
Arra én is rászaladtam
-
saelin
veterán
válasz tomistarkapi #7 üzenetére
Hát... szinte az összes, de konkrétabban: asus transf. pad, huawei s7 és a galaxy tab. Ahogy előttem leírták már a store, +nagyon kevés fejlesztő választja ezt a rendszert, ezek a gyengéi. Ha csak a nevét nézem jó lesz valami kisgyereknek ajándékba. :-)
(csak legyen hülye szülő aki megveszi... tudomásom szerint 500 dollár felett lesz)asd: ez a prediktiv új szavakat teremt...
[ Szerkesztve ]
"It is only with heart that one can see rightly; what is essential is invisible to the eye."
-
elpatkorado
aktív tag
Meg akartam nyomni a nyilat a képen. Egyébként amíg nincsenek normális programok, alkalmazások, játékok addig tuti nem veszek PlayBook-ot.
[ Szerkesztve ]
-
saelin
veterán
Ez annak az utódja amit bemutatott a bbc click riportere? Mert ha igen az szánalmas volt... vízszintbe fordítja a tabletet és... vár... vár... megint csak vár... és igen elfordul a kép! Ezt teszi durva 2-3 másodpercen belüli csúcsidővel...
A BB os meg nem túl vonzó számomra... erről ennyit. Ugyan azon az áron amennyiért ezt fogják árulni 100* jobbat kapsz! Elvileg az angolok körében népszerű a berry... ja nem csak a telefonja. :-C"It is only with heart that one can see rightly; what is essential is invisible to the eye."
-
=Mentor=
őstag
Ősszel soha nem látott táblagép dömping várható, ahol én ennek nem sok sikert jósolok...
-
daniel909
addikt
kérdés, minek?
YoTube csatornám (nem csak tech) https://www.youtube.com/channel/UCuHjE5-zXaFdto2QQaNW5HQ
-
zacsesz-eh
csendes tag
Van egy kis elírás! Tessék javítani: "16, 2 vagy 64 GB belső memóriát" gondolom az nem 2 hanem 32.
Egyébként nem értem miért erőltetik a PlayBookot, mikor nem kell a kutyának se... -_-
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- War Thunder - MMO Combat Game
- Hobby elektronika
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- CPU léghűtés kibeszélő
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nokia N8 - vajon elég lesz-e?
- További aktív témák...
- Dell Latitude E7470 /16GB RAM, 512GB Samsung NVMe/
- Remek áron eladó dobozos új 11.Generációs i5 8gb 256 Microsoft Surface Laptop Go 2 garanciával!
- Lenovo ThinkPad L450, 14" HD Kijelző, I5-5200U CPU, 8GB DDR3, 256GB SSD, WIN 10, 27% áfás számla, 1
- Dell Latitude 7400 Notebook/Laptop, 14" FHD IPS, I7-8665U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, W10/11, 27% áfá
- Dell Latitude 7400 Notebook/Laptop, 14" FHD IPS, I7-8665U CPU, 16GB DDR4, 1TB SSD, W10/11, 27% áfás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest