- Bivalyerős lett a Poco F6 és F6 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nem állnak jól az Apple Watch számai
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Csak 15 ezret kérnek ezért az autós fejegységért - hát olyan is
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Érkezik a Now Bar a Galaxy órákra is
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cyberpunk
félisten
Én a 10-est várom, főleg hogy most megy a hír, hogy licencelhetővé teszik.
Egy Note méretű készülék + a 10 instant get lenne.
-
-igu-
veterán
válasz
elpatkorado #18 üzenetére
Uhhh... mit tudsz egy tablet-en Total Commander-ezni, amit nem tudsz kiváltani alternatív megoldással?
Instagram valóban fájó lehet (bár én nem láttam még szép BB-vel készült fényképet, sőt az egész fényképezős dolog hidegen hagy), Skype méginkább (de legalább évek óta ígérgetik, az is valami).
Videólejátszó és képszerkesztő meg van. Túl sok is. -
tomistarkapi
tag
válasz
egy része portban meg van vagy van valami alternativ program rá... de gondolom az androidos táblád legalább úgy multitasking ol mint a playbook és egy alap androidos telefonnal is úgy együtt müködik mint a playbook egy curve-vel... sajnos ezek a viták parttalanok mert nem használtál playbookot meg berryt egy része portban meg van vagy van valami alternativ program rá... de gondolom az androidos táblád legalább úgy multitasking ol mint a playbook és egy alap androidos telefonnal is úgy együtt müködik mint a playbook egy curve-vel... sajnos ezek a viták parttalanok mert nem használtál playbookot meg berryt együtt
-
-
Cyberpunk
félisten
válasz
Nos ez nem a Playbook hibája, még ha natívan nem is, de az Androidos alkalmazások jó része megy rajta már a 2.0 óta. Habár az említetteket nem tudom megmondani biztosra gép híján. Viszont a rendszer lényegesen jobb, az meg nem a RIM hibája hogy nem fejlesztenek rá, legalább is részben nem.
-
elpatkorado
aktív tag
válasz
tomistarkapi #15 üzenetére
Dead Trigger, Instagram, QuickPic, Skype (ez kicsit gáz, hogy nincs), PicSay, Amazing Alex, Total Commander, MX Player és itt be is fejezem, mert írhatnék egy oldalt. És igen ezeket mind használom a tabletemen, és fontosnak tartom őket.
-
tomistarkapi
tag
válasz
elpatkorado #14 üzenetére
kiváncsi lennék mi az amit táblán használnál és nincs playbookra
-
-igu-
veterán
válasz
elpatkorado #11 üzenetére
"amíg nincsenek normális programok, alkalmazások, játékok addig tuti nem veszek PlayBook-ot."
vannak
-
-igu-
veterán
válasz
elpatkorado #6 üzenetére
kezdhetsz bevásárolni
-
norbert29
csendes tag
válasz
elpatkorado #6 üzenetére
Arra én is rászaladtam
-
saelin
veterán
válasz
tomistarkapi #7 üzenetére
Hát... szinte az összes, de konkrétabban: asus transf. pad, huawei s7 és a galaxy tab. Ahogy előttem leírták már a store, +nagyon kevés fejlesztő választja ezt a rendszert, ezek a gyengéi. Ha csak a nevét nézem jó lesz valami kisgyereknek ajándékba. :-)
(csak legyen hülye szülő aki megveszi... tudomásom szerint 500 dollár felett lesz)asd: ez a prediktiv új szavakat teremt...
-
elpatkorado
aktív tag
Meg akartam nyomni a nyilat a képen.
Egyébként amíg nincsenek normális programok, alkalmazások, játékok addig tuti nem veszek PlayBook-ot.
-
saelin
veterán
Ez annak az utódja amit bemutatott a bbc click riportere? Mert ha igen az szánalmas volt... vízszintbe fordítja a tabletet és... vár... vár... megint csak vár... és igen elfordul a kép! Ezt teszi durva 2-3 másodpercen belüli csúcsidővel...
A BB os meg nem túl vonzó számomra... erről ennyit. Ugyan azon az áron amennyiért ezt fogják árulni 100* jobbat kapsz! Elvileg az angolok körében népszerű a berry... ja nem csak a telefonja. :-C -
=Mentor=
őstag
Ősszel soha nem látott táblagép dömping várható, ahol én ennek nem sok sikert jósolok...
-
daniel909
addikt
kérdés, minek?
-
zacsesz-eh
csendes tag
Van egy kis elírás! Tessék javítani: "16, 2 vagy 64 GB belső memóriát" gondolom az nem 2 hanem 32.
Egyébként nem értem miért erőltetik a PlayBookot, mikor nem kell a kutyának se... -_-
Új hozzászólás Aktív témák
ma Változatlan külsővel, de gyorsabb processzorral és modemmel is piacra kerül a kanadai gyártó táblagépe.
- Politika
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Háztartási gépek
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Jóárasítja két Arrow Lake-S CPU-ját az Intel
- Bivalyerős lett a Poco F6 és F6 Pro
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- PlayStation 5
- Parfüm topik
- További aktív témák...
- XPS 15 9500 15.6" 4K+ IPS érintő i7-10750H GTX 1650Ti 16GB DDR4 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Lenovo ThinkPad P51s, P52s, T570, T580 eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- Legion 5 15ACH6H 15.6" FHD IPS Ryzen 5 5600H RTX 3060 16GB 512GB NVMe gar
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon 7 . generáció i7-8650U / 16GB RAM / 500GB SSD
- ÁFÁS SZÁMLÁVAL! Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 9 i7-1165G7 / 16GB / 500GB SSD / Intel Iris Xe
- BESZÁMÍTÁS! Noctua NH-D15 chromax.black léghűtés garanciával hibátlan működéssel
- Razer Blade 18 QHD+ 300Hz mini-LED i9-14900HX 32GB DDR5 RTX 4090 2TB SSD (ELKELT)
- AKCIÓ! MSI Z690 i7 12700K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Phanteks P600S Cooler Master 750W
- Honor Magic 7 Pro 512GB / 12GB RAM / Fekete / Független / Újszerű állapot / 3 év gyári garanciával!
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest