- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mobil flották
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Azonnali mobilos kérdések órája
-
Mobilarena
BlackBerry Passport téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
bwoay
nagyúr
válasz
Bati0501 #10137 üzenetére
múltkor megkaptam, hogy én vagyok az utolsó ember, aki még BB-t használ. egyébként meggyőződésem, hogy nem tudnak különbséget tenni OS7 és BB10 között, szóval kajak azt hiszik, hogy a Q10 is még valami Bold/Curve. úgy nyilván tényleg meglepő az ember kezében BB-t látni, ha a másik azt hiszi, hogy ez egy 10 éve kiadott készülék. régen még néha visszavágtam, hogy legalább ezen natívan megy a Jahtube a háttérben, de persze most már az sem megy
sokkal jobban vágyom egy PP-re, mert az tetszik, a Priv meg nem, de szerintem már elég idős vagyok ahhoz, hogy az ilyen jellegű döntéseimet nem érzelmi, hanem racionális alapon hozzam meg. többek között ezért is marad még a Q10
-
SlayerSub
tag
válasz
Bati0501 #10134 üzenetére
Ez csak egy vélemény, de én most PP helyett biztos priv-et vennék. Én se vagyok app függő, de amikor elmúlik az újdonság varázsa bizony zavaró az a plus idő amit azzal kell eltöltened, hogy utána olvas crackberryn, mi miért nem működik,vagy valamit hogyan bírhatsz működésre.
Egy 6.0-as androiddal ez nincs, és a priv ma szinte alig drágább.
-
Pavlo
aktív tag
válasz
Bati0501 #10134 üzenetére
Mivel én ismerem a rendszer korlátait és elsősorban telefonálásra, sms-re és mail-ezésre használom azt kell mondjam: igen. De egy olyan user-nek aki már látott olyan embert aki hallott a BlackBerry-ről annak első körben biztosan egy nagy csalódás lesz bármelyik BlackBerry10-es készülék. Ha nem fontosak a közösségi és csevegő alkalmazások, akkor best buy. Nem hogy egy Passport, még BlackBerry sem igazán jön szemben minden utcasarkon. Már ha ez számít valakinek.
Szerk:
Facebbok böngészőből megoldható, nekem tökéletes, az üzenetkezelés is megy rajta keresztül. Egyedül a Messenger Lite van telepítve. Azt kell mondanom: tökéletes: kicsi a mérete, gyors, egyszerű a kezelés, egyszerre jelez ha üzenet érkezik. Mást nem használok ezen. Még Instagram van jelen az életemben, de azt kizárólagosan csak is otthonról, táblagépről. Felesleges időrablók ezek a közösségi alkalmazások. Szerintem.
-
Pavlo
aktív tag
válasz
Bati0501 #10123 üzenetére
Nagyon sokáig használtam a Z10-em, a mai napig megvan és meg is lesz. Most hordozható AP-ként funkcionál. Passport-ra váltottam. Ahogy a kollégák is mondták, szoftver ugyanaz de ugyanakkor teljesen más élményt nyújt. Mint a reklámban: frissebb, lágyabb, jobb...
Személyes tapasztalataim alapján a gördülékenységet mint legnagyobb pozitívumot tudom kiemelni a Passport mellett. A kijelző sokkal élesebb, a színei sokkal természetesebbek.Akkumulátor kellően nagy kapacitású, egy húzós napot is képes töltés nélkül megoldani, szombat-vasárnap elvan töltés nélkül is. Egyedül a mérete az, ami megszokást igényel.
-
bwoay
nagyúr
válasz
Bati0501 #10129 üzenetére
nem kellene vadásznom hozzá az alkalmazásokat, hanem egyszerűen futna rajta minden, amit Q10-en csak szeretnék használni, de vagy kezdetektől fogva nem tudok (google analytics), vagy időközben szoktam le róla (skype, facebook pages manager), vagy majd megszűnik a támogatása (whatsapp). meg vannak azok, amik futnak ugyan, de a működésüket korántsem nevezném megbízhatónak, stabilnak, vagy éppen gyorsnak (waze, instagram).
-
bwoay
nagyúr
válasz
Bati0501 #10123 üzenetére
nem hiszem, mivel a Nexus 4-em támogatása is rég lejárt már, de ez különösebb hátrányt nem jelent, legalábbis a számomra. minden megy rajta. tehát gyakorlatilag ha visszaváltok arra a készülékre (annak idején arról váltottam Q10-re), akkor az több szempontból is előrelépés lenne
-
törölt tag
válasz
Bati0501 #10025 üzenetére
Szia!
Én múlt hét szerdán vettem újonnan 70000 Ft-ért. Használtan fele ennyiért is kapni, már most sem éri meg eladni. Érződik itt-ott a S801 "gyengesége", de ettől függetlenül tökéletesen használható telefon.
A BB OS halott, de nem akartam ezt úgy végignézni, hogy nem használom a platformot. Kár érte.
-
erer1000
őstag
válasz
Bati0501 #10029 üzenetére
Snapchat nem megy
Whatsapp ki tudja mikor áll le
Privem van , próbáld ki. Nyomogass egyet ha tudsz, és ha úgy van , szerintem jó alternatíva
Priv nem rossz ahogy páran mondják.
4 - 5 óra közti képernyő idő szokott nekem kimenni (úgy hogy kb 1 éves ) kamera kitűnő. 100km/h val haladó autóból 1/8000 zár idő mellett az út melletti épületet elmosódás nélkül le tudtam fotózni. Ami tényleg van képernyő "lötyögés" az videón nem jön át, személyesen kellene meglátni mit is takar. Olyan dolog hogy soha nem tűnik fel használat közben, mert akarni kell hogy lásd.
Kitolva kell lenni. Ekkor is csak úgy látod ha a kijelző alsó oldalait jobbra balra próbálod nyomni , 1mm-t mozdul csak ki. De alap állapotban nem csinál ilyet.
Ekkora csúszka kijelző mellett ez kb érthető.Gördülékeny számomra, nem fagyott , indult újra, nem akad.
Realracing és hasonló játékok miatt tud melegedni, ami érthető hiszen rendesen dolgozik. Volt aki írta hogy ez meg az sokkal gyorsabban tölti a játékokat.
Igaza volt de olyan mobilt írt ami FHD vagy csak HD.
Ez még 2560x1440. Ami az FHD nél nagyobb 1,77szer. Érthető a minimálisan nagyobb töltő idő
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Csere-Beszámítás! Sapphire Nitro+ RX 7800 XT 16GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest