- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Honor 200 Lite - nem százas a kétszázas
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Netfone
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
BlackBerry Passport téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ceftriaxone
aktív tag
válasz
tomcat1987 #6609 üzenetére
Gmail fiók integrálva a Hub-ba, szinkronizálod.
-
Ceftriaxone
aktív tag
Sziasztok! Lehet hogy lusta vagyok, de ugye USB-OTG a BlackBerry 10 OS rendszerű telefonok közül a Passport, a Classic, meg a Z30, ugye?
Van még amelyik képes rá? -
Ceftriaxone
aktív tag
válasz
Kolondrum #6556 üzenetére
Kép, doksi kimenthető pendrive-ra is, gmail, outlook stb fiókba szinkronizálod a névjegyeket, az alkalmazás tovább vihető általában ...tényleg csak jó szándékkal írom. A múltkor végig kellett csinálnom, amikor (valószínűleg) az általam patchelt APK-k miatt elkezdett fagyni a telefon...
Szinte mindent sikerült gyorsan átmenteni. ( Bár néhány névjegyet úgy tűnik nem...) -
Ceftriaxone
aktív tag
Sziasztok!
Egy olyan kérdésem lenne, ami ugyan csak félig ide való, de nem véletlenül kérdezem az itt összegyűlt , rengeteget tapasztalt " "öreg" rókákat " !Szóval, szerintetek ugyanolyan felbontású AMOLED órákig olvasva fárasztóbb, mint egy ugyanolyan felbontású, és méretű IPS ?
Mert számomra úgy tűnik igen...de lehet hogy ez csak illúzió a Passport miatt, aminek igen jó felbontású az IPS kijelzője. Mindenesetre a korábbi (alacsonyabb felbontású) AMOLED-es telefonomnál fárasztó volt olvasni egy idő után, a Passportnál ezt csak jóval később , órákkal hosszabb böngészés után tapasztalom.
Persze ez a felbontás miatt is lehetne.A dolognak gyakorlati vonzata van, töprengek veszek még egy BB Q10-et vagy egy Q5-öt....
A Q10 nyilván szebb, jobb összeszerelési minőségű, és sokkal jobb a kamerája.
Viszont ha hosszan kell rajta olvasni, nos ...ott már nem vagyok biztos benne, nem a Q5 nyerne a jó minőségű IPS-el.Szóval az AMOLED önmagában is fárasztóbb a szemnek?
A Q5 vagy a Q10 a jobb szerintetek , ha fontos az olvasás is?
(Amúgy nem én olvasnék rajta , nekem ott a Passport...)
-
Ceftriaxone
aktív tag
válasz
tomcat1987 #6525 üzenetére
Reméljük szeretni fogod, és jó lesz a mérete is!
Viszont az itteni tapasztalatok alapján... NE engedd az automatikus frissítést!!!
-
Ceftriaxone
aktív tag
Köszönöm Nektek az eddigi visszajelzést!
-
Ceftriaxone
aktív tag
Sziasztok!
Mivel a megfelelő Q5 fórumban senki sem válaszolt (pang már, kissé) kénytelen vagyok itt is föltenni a kérdést, off topic...
A Q5 fényképei nagyon ergyák? Jelent annyival jobb fotót, és futási sebességet a Q5 -höz viszonyítva a BlackBerry Q10, hogy megérje a felárat a Q5 -höz képest? (szebbnek szebb masina, az tény) továbbá gépelési élmény?Elnézést, hogy itt kérdeztem...
..de tudom, sokan sokféle telefont próbáltatok már .
-
Ceftriaxone
aktív tag
Jut eszembe, kihagytam a németek és a Toyota mellett a Ford-ot! Pedig ő is QNX -t használ, (ahogy a számos egyéb japán autógyártó is.)
Ráadásul a Ford "friss megtérő": 2014 -ig a MS Windows CE-t használta.
Azóta a Ford vállalat szorosan együtt működik a BlackBerry-vel, számos egészen érdekes újdonságot terveznek együtt.Az autóiparon túl a klasszikus vállalatbiztonsági területen is nőhet még bőven a Szeder: alig néhány hete gyűjtötte be az USA Mezőgazdasági Minisztériumát, annak kirendeltségeivel együtt.
Ez nem csak pénzt hoz, de presztízs is. Számos hezitáló céget győzhet meg, a BlackBerry nem megy maholnap a csődbe, és nyugodtan szerződhetnek velük.
(Persze ez a hardveres részleg sorsát csak közvetve érinti.)
-
Ceftriaxone
aktív tag
Persze, igazad van, utaltam is rá, természetesen van az Apple -nek autós informatikai rendszere, ami amúgy -vicces módon - a BlackBerry QNX -ra épül..
A felszín olyan, mintha valami iOS -szerűség lenne, de ténylegesen BlackBerry, és QNX kernel, nem pedig az almás Unix valami változata, mivel legjobb tudomásom szerint beágyazott rendszerekkel eddig nem nagyon foglalkoztak.
Ebből azonban jelenleg még kevés pénz csorog a kanadai vállalatnak. (Amúgy jelenleg még a Google autós rendszerei közül az Android Auto szintén QNX alapú ...
..de azért valószínűleg ők leválnak a szedres vállalattól hamarosan, és a saját Linux alapú rendszereiket tolják. )
Viszont én az Apple- féle saját autóra gondoltam, amit Steve Jobs is említett a halálos ágyán, hogy megcsinálta volna, ha tovább élhetne.
Pláne hogy mostanában az önvezető autó felé fordult minden jelentős autóipari és IT cég, bár nem világos, hogy milyen lesz, és mikor. (Sokan támadják is a koncepciót. )
De valamikor lesz valami belőle, és elég nagy pénzt hozhat, azt a legtöbb elemző vallja.
Mivel a QNX beágyazott rendszerként eddig is jól szuperált (autókban is) valamint igen stabil, a kanadaiak joggal remélik, az eddigi autóipari morzsa helyett egész vekniket is szedegethetnek, ha addig kihúzza a BlackBerry mint cég. -
Ceftriaxone
aktív tag
válasz
sasa134 #6311 üzenetére
A Silver nagyon tetszik nekem is! Amúgy rajtam nincs nagy pánik (legfeljebb némi szomorúság) a BlackBerry 10 OS még hosszú évekig egy támogatott , jól működő, kifinomult rendszer lesz. Úgy tűnik nem is egy, hanem két frissítés is lesz, ha igaz (nem csak 10.3.3 hanem 10.3.4) .
Mivel ez nem a Symbian, nem lehet egyszerűen "lekapcsolni", a rengeteg vállalati, kormányzati, katonai ügyfél biztosíték arra, hogy még foglalkozni kénytelenek vele sok-sok évig...
Még simán venni fogok szerintem BlackBerry 10 rendszerű telefont. Nem félek tőle. Egyrészt az ezüstös Passport fogott meg, másrészt pedig második telefonnak gondolkozom egy Z10-en....
Már most is elég olcsó, (és valószínűleg még olcsóbb lesz a hírek után...) az üzemideje ugyan pocsék, de tartalék telefon lenne. Amúgy meg jól működő masina.
(Amúgy bevallom (bűnös ember vagyok, tudom
) de még mindig van egy Lumia 800-am tartalék telefonnak. Viszont az T-kom függő, és kellene amibe Vodafone kártyát is tudok tenni.
Nos a Lumia 800 közel három éve kapott utolsó frissítést, lényegében egy kukázott rendszer, de még mindig tökéletesen működik, semmi hiszti meg fagyás ...persze a wp 7 igencsak korlátozott keretein belül. Úgyhogy a szedres Armageddonnak szerintem nem jött el az ideje, nem kell pánikba esni.
Persze sajnálom, hogy így alakult.......többet érdemel a BlackBerry 10 OS.
Ami a céget illeti : szerintem sokban jó irányba halad, az autóipar, különösen az önvezető autók felé fordulás szerintem jelentős piacszerzés lehet- feltéve, hogy még évekig kihúzza a vállalat. Erre van esély, hogy bírja : tartalék pénz van, és halad affelé , hogy ne legyen veszteséges.
Nem csak a német autógyártók, vagy a Toyota jön szóba... Mivel az Apple hagyományosan lusta saját Unix megoldást alkalmazni az autókban, ha lesz iCar, nem elképzelhetetlen szerintem, hogy az is jórészt QNX alapú lesz, csili-vili ál-alma felszín alatt( ahogy most is). Mondjuk ha a profit 10%-a a BlackBerry-nek megy, már nem halnak éhen. Aztán ott van az egész iOT, abban úgy tűnik most sincsenek rossz pozícióban. Az egészségügyi informatika szintén kecsegtető és növekvő piac.
-
Ceftriaxone
aktív tag
Sajnos valószínűleg a Passport (SE) volt az utolsó BlackBerry 10 rendszerű telefon.
Még jön idén a 10.3.3, meg hosszú évekig még támogatást kap az OS, de ennyi...legalábbis most úgy tűnik. -
Ceftriaxone
aktív tag
válasz
tomee007007 #6288 üzenetére
Jól fest
-
Ceftriaxone
aktív tag
válasz
Kolondrum #6269 üzenetére
Egyszer nekem is spontán megbolondult fogyasztás terén, aztán másnapra elmúlt. Újraindítás megoldotta.
(Ez nem az az esetem , mint a múltkor, amikor állandóan szétfagyott a Passport , ...valószínűleg nem tett jót neki a sok patch-elt APK...
.. ugyanis teljes törlés után újra teljesen jól működik.
Viszont az eset óta kicsit elment a kedvem az androidos appok mindenféle patcher programmal való fusi-tuning hegesztésétől...ha fut az APK , akkkor jó, ha nem fut, akkor nem szívesen alakítom át. Amúgy elvagyok az androidos appokkal
)
-
Ceftriaxone
aktív tag
Áldott Karácsonyt!
-
Ceftriaxone
aktív tag
válasz
papatyitibor #6192 üzenetére
Szia! Nyáron a zsebes rövidnadrágokba és túranadrágokba be lehet tenni, legalábbis bizonyos méret fölött. A QWERTY megszokása nekem néhány nap volt.
-
Ceftriaxone
aktív tag
válasz
simeister #6208 üzenetére
Szia!
Mint mások is jelezték, inkább ne használj telefont vezetés közben, sajnos sokan haltak meg / rokkantak meg már e miatt.(A KRESZ sem véletlenül tiltja, sok tragédia volt már. Orvos vagyok, ezt vedd félig szakmai tanácsadásnak...)
Mivel elég sok speciális androidos app kell Neked, nyilván Google Play Service igény stb stb, valószínűleg Te tényleg sokkal jobban jársz a Privvel. Ez érthető igény a részedről.
A többi kérdésről már volt szó.
-
Ceftriaxone
aktív tag
Szia! Tényleg nem logikus, de segíthet az, hogy a képernyő föloldása: U gomb, lezárása K gomb .
-
Ceftriaxone
aktív tag
válasz
dagoniat #6169 üzenetére
A Visegrádi utca 18-ban valószínűleg van.
Ott hagyni szokták, hogy megfogd, pláne ha látják, komolyan gondolkodsz, hogy esetleg vennél (és persze ott). Jók a tapasztalataim velük.Amúgy nem olyan gáz a Passport mérete mint hinné az ember, csak széles. De pl a mai okostelefonos mezőnyben egyáltalán nem számít hosszúnak.
Ha nagyobb kezed van, az egykezes használat is menni fog (nekem még pont megy.)
De tényleg gondold végig a méret -dolgot, mert van akit zavar , akár egy idő után . Mondjuk számomra pont jó, mert úgy nagy a kijelző, hogy nem hosszú. De ez egyéni szempont. Van akinek fordítva lenne jó.Ui: látom Hagel kolléga is már segíteni próbál. Szóval biztos látni és tapintani fogsz egyet, mielőtt kiadod a pénzt.
-
Ceftriaxone
aktív tag
Csak kérdeztem, amúgy szerintem még lehetett volna egy rakás más szituáció... engem eddig utcán, tömegközlekedésen akartak megverni... amúgy most elég beteg vagyok, és nem vagyok túl gondolkozóképes
....azt hiszem valami vírus.
-
Ceftriaxone
aktív tag
Hát az lehet. Bár durva helyzetben az ember meglepően ravasz is tud lenni, pont úgy ahogy meglepően óvatlan is...
...tapasztalatok...
-
Ceftriaxone
aktív tag
Némitásnak ott a Q billentyű is. Benyomod néma, újra benyomod normál mód.
-
Ceftriaxone
aktív tag
-
Ceftriaxone
aktív tag
Sziasztok!
Lenne más -nem igazán a telefonra vonatkozó műszaki -kérdésem a Vodafone-nál levőkhöz: finoman szólva gyanús ahogy a mobilnetet számlázzák.
A telefon adatai szerint -és ez tűnik reálisnak-tegnap óta kb 120 MB adatforgalmam volt, a Yodafone szerint meg több mint 800 MB...az elmúlt 10 napban a telefon szerint 1 GB fogyott, a szolgáltató szerint 3 GB...és tényleg a telefon a reális, tegnap óta jórészt arra használtam, hogy Mobilarena fórumra írogatok...az csak nem volt ennyi...
Tapasztalat? -
Ceftriaxone
aktív tag
válasz
tomee007007 #6103 üzenetére
Szia! Nem voltam elérhető telefonon és SMS -ben...
-
Ceftriaxone
aktív tag
Sziasztok!
Örömmel jelentem, minden jel szerint a SIM kártya volt a hunyó!
Bementem a Vodafone -hoz, kicserélték, és újra jól működik!Csak ugye két hete is megbolondult a telefon, ezért is volt már sok a jóból...de lehet hogy az is a SIM miatt volt, illetve akkor tele volt a gép általam patch-elt APK-kal, amiket akkor a biztonsági törlés leszedett. Azóta csak "normális" Google Play / Amazon alkalmazás APK van rajta, nem barkácsoltam a Services -t...
-
Ceftriaxone
aktív tag
Mondjuk a család egyik ága tényleg Szögedről származik
Szóval a megérzésed nem volt rossz.
Egyelőre az előbb általad javasolt sorrendben haladok, előbb körüljárom a SIM- et, szinte biztosan kérem majd a cserét a Vodafone-nál, az ilyen esetben ingyenes . Megpróbálom már holnap este munka után, hátha odaérek.
Ha utána is gáz van, akkor sajnos a telefon a hunyó. -
Ceftriaxone
aktív tag
Ja, és az SMS -t sem kapom meg!!!
De küldeni tudok...ez most mi? -
Ceftriaxone
aktív tag
Sziasztok!
Elég elkeserítő hibajelenség lépett föl a telefonomon!...
Tudok másokat hívni, de a Passportot nem lehet fölhívni...a másik félnek sípol, mintha elérhetetlen lennék, és a hangposta jelentkezik ...Ötlet????
Mi lelte? Mit kell átállítani rajta?7 hónapig úgy működött, mint az álom, most két hete meg jött a zűrzavar...
-
Ceftriaxone
aktív tag
Bevallom, még sohasem használtam...de valószínűleg sokan mások sem...
Navfree esetleg? Ingyen van, offline is működik, autóval és gyalogosan is navigál, lehet (online) Google térkép segítséget kérni, fényképen megnézheted hova mész pontosan stb. StbFönt van a BlackBerry World -ben is, ráadásul.
-
Ceftriaxone
aktív tag
A levelezés az nagyon jól megy a Passport -on, pláne hogy szinte vakon tudsz gépelni rajta egy idő után, a helyesírást saját maga is javítja, az ékezeteket kiteszi stb. Abban a Lumia a nyomában sincsen.
Ja, és egyenesen szuper a diktálási funkció! Már volt hogy hegy túra során mondtam rá egy levelet, amiben elborult jogi szakkifejezések is voltak-és beírta!
Na azon ledöbbentem...A Navigáció : hát, itt nincs ingyenes offline világraszóló stb mint a Lumián, van az offline navigációs alkalmazási közül a fizetős Sygic, meg talán a Mireo még. Ingyenesnek meg a Navfree,( offline szintén) ami különben nem is olyan gáz, de nyilván nem egy Here Drive +...
Waze jól fut, valószínűleg sokkal jobban mint WP-on...(androidos)Viber: fut, de nem túl jól. Whatsapp vagy BlackBerry Messenger jó helyette.
Ja, és a fotók terén a Lumia jóval jobb. A Passport amúgy nem csinál rossz képeket, (párat föltettem itt a fórumban én is) de a fókusz elég lassú. -
Ceftriaxone
aktív tag
Sajnos most nálam van a lefagyós sorozat ami nem kicsit bosszant.
..
Eddig teljesen jól működő telefon volt....
Most sem a Passportról írok...szervíz lesz, sajnos a bizalmam is megingott( de lehet hogy a SIM a ludas? Azt kivettem de nem változott semmi.) -
Ceftriaxone
aktív tag
Azt nem...
...valószínűleg azt nem is lehet.( Most még. ) de megpróbálnám újra.
Amúgy nem vagyok nagy guru egyáltalán, Icezozo aki ezeket keni vágja, én csak amatőr módon próbálkozom .
A BKK Futár eddig fél (inkább negyed) siker, a GMaps patcher segítségével működik, de pont a lényeg, a valós helyzet bemérése nem...pedig úgy tudom ez elérhető lenne. De nem adtam föl!(Amúgy annyira tényleg nem fontos, az ember nagyon ritkán nem tudja egyáltalán, hogy hol jár éppen Budapesten, arra meg jó a Szimcsák Tamás féle Budapesti Menetrend. Ez utóbbi csak a rendkívüli helyzetek esetén mond csődöt,pl valamiért (baleset, tüntetés stb. ) mégsem jár a menetrend szerinti jármű - olyankor jobb a Futár. De az online Futár is jó, pláne a Passport esetén írni is könnyű.
-
Ceftriaxone
aktív tag
Sziasztok!
Kérdés: a UPC Free Wi-Fi-vel milyenek a tapasztalatok?
Működik a Passporttal rendben, ( vagy pont hogy nem)? -
Ceftriaxone
aktív tag
Sziasztok!
Jelentem, a Mini Ninjas alkalmazást sikerült működésre bírnom a Lucky Patcher segítségével!
Nagyon örültem neki!!!Sokkal több androidos alkalmazás érhető el némi trükkel, mint gondoltam!
Viszont a BKK Futár app nem sikerült...Holnap megpróbálnám a Gmaps Patcher-rel, hátha úgy menni fog...valahogy megoldható, tudom hogy Icezozo megcsinálta másoknak is.
-
Ceftriaxone
aktív tag
Sziasztok!
Van valakinek tapasztalata a Lucky Patcher használatáról?
Próbáltam a Szederblogon megadott módon leszedni, de nekem a "Mega " alkalmazás jött le. Bevallom, (biztos az én hibám) de elvesztettem a fonalat, mert nem láttam át, hogy jönnének a leírásban szereplő lépések...
Szeretném ha futna a BKK Futár app, meg hátha menne a Mini Ninjas androidos játék ...(ez utóbbi nem magam, hanem a Menyasszonyom miatt...
Tud valaki egy működő Lucky Patcher file-t tartalmazó oldalt küldeni?Apropó, Mini Ninjas : a cím bejön, majd egy szuper grafikájú háttérben egy mozgó Ninja is megjelenik, ám ha a "Tap to start " ikonra ramegyek, akkor a kiírja: " a Mini Ninjas alkalmazás leáll", és le kell OK-zni, hogy ki lehessen lépni, amúgy meg így marad...ez utalhat a Google Play Services hiányára, vagy szimplán csak nem fut? (Akkor viszont miért indul el...?
)
-
Ceftriaxone
aktív tag
Ha lehet élőben is nézd meg mindkét készüléket...a fotó.: mint írtuk, sajnos a Passport lassabban fényképez a Lenovo-nál (bár arról csak a Mobilaréna tesztet olvastam) .
Ne feledd: ez nem androidos készülék...bár kb a Google Play appok 65-80% -a elfut rajta.
Játék : nem minden androidos játék megy el a Passporton, pl a Mini Ninjas sajnos nem. (lehet hogy Google Play Service bűvészkedéssel menne, azt nem csináltam végig vele).Viszont több egyéb meg jól fut.
Viber: állítólag problémás lehet (bár megy), Whatsapp jól fut. Skype fut, de gyenguska. (40-45 perc videó után hajlamos megszakadni.)
BBM jó, kivéve ha T-mobilos vagy, mert ott külön előfizetés kell hozzá, bár az extra adatforgalmat is jelent a netezéshez. (Vodafone -os vagyok, nem tudom a részleteket sajnos)
A képernyő gyönyörű, de a 16:9 -ben lejátszott videó ugyan nagyon szép és éles, de viszonylag kicsi lesz, hiszen négyzetes kijelző .
A videó amúgy állítható, hogy 4:3, meg egész képernyőre kitett, de akkor a szélénél vág le. -
Ceftriaxone
aktív tag
Ezeket fotóztam a Passport -tal, sajnos nem vagyok nagy fényképész.
-
Ceftriaxone
aktív tag
Fotó : abban a Z Pro valószínűleg jobb, mert gyorsabb. A Passport tud jó képeket csinálni, de lassabban fókuszál.
Szóval : játék, videó, Z Pro, és a fotó is inkább.Levelezés, írás, netezés : Passport. (a diktálási funkciója szinte félelmetes a Passport -nak.
Nemigen tudsz mondani olyan hülyeséget, amit ne írna be. Konkrétan az előző mondatot is bediktáltam, és nem írtam! Azt mondod neki: megszentségteleníthetetlenségeskedéseitekért, azt is beírja ... ezekkel a mondatokkal együtt amiket szintén diktáltam...;-) !
-
Ceftriaxone
aktív tag
Hát, szerintem a Passport akkor jobb választás, ha sokat akarsz levelezni.
Nyilván a Z2 Pro-nak nagyobb a képernyője, és "androidosabb" , hiszen ténylegesen android , így talán az a jobb, ha inkább a szórakozás: játék -videó vonal lenne az előnyösebb számodra.
A zenehallgatás és pláne a netezés a Passporton is nagyon jó. (hang minősége abszolút jó, netezni meg pont hogy előnyös a négyzetes nagy kijelzője. ) -
Ceftriaxone
aktív tag
válasz
kárátékutyá #5861 üzenetére
Értem, köszönöm.
-
Ceftriaxone
aktív tag
válasz
kárátékutyá #5859 üzenetére
Szomorú...
Viszont érdekes, hogy a Leap ilyen jó benyomást tesz rád. Nem túl gyenge a hardvere? Főleg az androidos alkalmazásokra gondolok..nem akad / gondolkozik sokat velük? -
Ceftriaxone
aktív tag
Köszönöm!!!
Bíztam benne, hogy így van, de jobb a békesség...
-
Ceftriaxone
aktív tag
Sziasztok, lehet hogy naiv kérdés (sőt biztosan az ),
. de ha egy weblapot (BKK Futár) kiraktam a kezdő képernyőre, az ugye attól még nem fogyaszt semmi adatforgalmat ? (mármint amíg meg nem nyitom. )
Mert logikusan így lenne, de inkább megkérdezem, mégis csak pénzről van szó...
-
Ceftriaxone
aktív tag
Adatkapcsolat off?
Amúgy Vodafone -nál vagyok, a városban még mindig vannak "lukas " területek, ahol nincs Vodafone lefedettség. Mivel naponként elmegyek arra, kb tudom hol...viszont egyre kevesebb ilyen van, kétségtelenül fejlesztik.
-
Ceftriaxone
aktív tag
válasz
tomee007007 #5740 üzenetére
Akkor viszont tényleg jobb lesz a Vodafone.
-
Ceftriaxone
aktív tag
Olvastam, hát szomorú.
Mondjuk fél éve, amikor vettem is kb. úgy néztem rá, hogy ez többé-kevésbé már inkább egy stabil "android-fork ", mármint felhasználói, és nem műszaki értelemben.
Mondjuk a Passport jól elvan az androidos appokkal,- a többségük nálam az Amazonaszból, vagy a Gugli Játékraktárból van.
Mivel jövőre még biztosan jön ki frissítés, és vélhetően évekig támogatott marad, nem hiszem hogy ez engem, mint felhasználót igazán érint. (legalábbis remélem ).
Ha jól értem-úgyis kijavítotok, ha nem - a BB Worldből eddig letöltött, meglevő alkalmazások továbbra is működni fognak.
De sajnos az kb. biztos, a következő telefonom más OS lesz-egyszerűen mert nem lesz már BB10 (legalábbis valószínűleg.
)
-
Ceftriaxone
aktív tag
Köszönöm mindenkinek a véleményeket!
( legalább több nézőpont is megjelent...)
-
Ceftriaxone
aktív tag
Sziasztok!
Újra fölteszem a kérdést:
a Camera ++ szerintetek megéri a közel 900 Ft-os árat?
Javul vele a fényképek minősége? -
Ceftriaxone
aktív tag
válasz
tomee007007 #5710 üzenetére
Úgy rémlik, a beállításoknál volt valami erre utaló rublika, hiszen az ingyenes próba -verzió jelenik meg.
-
Ceftriaxone
aktív tag
válasz
tomee007007 #5704 üzenetére
Lehet, hogy megérne egy próbát, hogy letörlöd, aztán a Google Play-ről újra.
Nem biztos, meg elvileg nem kellene, hogy számítson, de egy próbát megérhet. -
Ceftriaxone
aktív tag
válasz
tomee007007 #5704 üzenetére
Valami kódot is megadtam, azt hiszem, amit úgy néztem vissza. Szerintem az a vásárlásnál kapott kód lehetett.
-
Ceftriaxone
aktív tag
válasz
tomee007007 #5701 üzenetére
Hát, nem értem, sajnos.
Az enyém gondok nélkül működik.
A Passport esetén az Amazon-ról, vagy a Google Play-ről van? Mondjuk annak nem szabadna számítania. -
Ceftriaxone
aktív tag
válasz
tomee007007 #5698 üzenetére
Nem lehet, hogy ez tényleg a Sygic problémája? Nem tűnik típushibának...gondolom próbáltad már letörölni, és újra telepíteni...amúgy Google Play, ugye?
-
Ceftriaxone
aktív tag
válasz
tomee007007 #5694 üzenetére
Hmmm...korábban használtad már másik telefonon?
-
Ceftriaxone
aktív tag
válasz
tomee007007 #5662 üzenetére
Sajnos nem tudom...be szoktam írni az account jelszót stb aztán működik. Z10 -ről simán migráltam vele Passport -ra.
-
Ceftriaxone
aktív tag
-
Ceftriaxone
aktív tag
válasz
tomee007007 #5676 üzenetére
Hogy a tapasztalatod szerint a BBM is akadozva megy, az meglepő,- másoknak nem tudom milyen a tapasztalata vele.
...persze a többi sem jó, hogy nem megy simán.
-
Ceftriaxone
aktív tag
válasz
tomee007007 #5672 üzenetére
Értem..
Egyáltalán nem kapod meg, vagy késnek? -
Ceftriaxone
aktív tag
Szia! Az üzenetküldés problémáin mire gondolsz? Magam nem találkoztam még ilyennel,gyorsan hozzáteszem: nem szeretem és nem használom sem a Facebook -ot (így a Messenger -t sem) sem a Viber-t. Szóval nem tagadom, hogy másnál lehet probléma, csak kíváncsi vagyok, pontosan mi, és milyen alkalmazás kapcsán.
-
Ceftriaxone
aktív tag
válasz
tomee007007 #5660 üzenetére
Fura...de ha hiba van, a Sygic-nél lenne, mert nekem már a negyedik esetben ment a váltás...
Új hozzászólás Aktív témák
ma A kanadaiak útlevéllel megegyező méretű, billentyűzetes újdonsága az elmúlt hónapok egyik leginkább formabontó készüléke, melyben hasznos funkciók debütálnak.
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Nők, nőügyek (18+)
- Apple asztali gépek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Diablo IV
- Xbox Series X|S
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool CC560 Seasonic 650W
- Honor 9X Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest