Hirdetés
- Vodafone mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Csak úgy lapul ezeken a képeken a Galaxy S25 Ultra dummy
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Android szakmai topik
-
Mobilarena
BlackBerry Passport téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ceftriaxone
aktív tag
válasz kekkola #6347 üzenetére
Na, ejnye bejnye...amúgy miért? Mert kevés kicsi telefon van viszonylag jobb fotós képességekkel? Hát még a Sony Z compact-okat tudom, de azok meg drágábbak annál, mint ami a megadott költség
"Vassal formálják a vasat, az egyik ember formálja a másikat" (Példabeszédek könyve)
-
Ceftriaxone
aktív tag
válasz csemete5 #6387 üzenetére
U betű lenyomásával is nyitod.
Ajánlom a gyorsgombokat: tényleg nagyon jó, hogy mondjuk a B lenyomása indítja a böngészőt, I az időjárást stb. A beállítások részben tudod testre szabni, melyik gomb mi legyen.[ Szerkesztve ]
"Vassal formálják a vasat, az egyik ember formálja a másikat" (Példabeszédek könyve)
-
Ceftriaxone
aktív tag
válasz tomcat1987 #6525 üzenetére
Reméljük szeretni fogod, és jó lesz a mérete is!
Viszont az itteni tapasztalatok alapján... NE engedd az automatikus frissítést!!!
-
Ceftriaxone
aktív tag
Sziasztok!
Egy olyan kérdésem lenne, ami ugyan csak félig ide való, de nem véletlenül kérdezem az itt összegyűlt , rengeteget tapasztalt " "öreg" rókákat " !Szóval, szerintetek ugyanolyan felbontású AMOLED órákig olvasva fárasztóbb, mint egy ugyanolyan felbontású, és méretű IPS ?
Mert számomra úgy tűnik igen...de lehet hogy ez csak illúzió a Passport miatt, aminek igen jó felbontású az IPS kijelzője. Mindenesetre a korábbi (alacsonyabb felbontású) AMOLED-es telefonomnál fárasztó volt olvasni egy idő után, a Passportnál ezt csak jóval később , órákkal hosszabb böngészés után tapasztalom.
Persze ez a felbontás miatt is lehetne.A dolognak gyakorlati vonzata van, töprengek veszek még egy BB Q10-et vagy egy Q5-öt....
A Q10 nyilván szebb, jobb összeszerelési minőségű, és sokkal jobb a kamerája.
Viszont ha hosszan kell rajta olvasni, nos ...ott már nem vagyok biztos benne, nem a Q5 nyerne a jó minőségű IPS-el.Szóval az AMOLED önmagában is fárasztóbb a szemnek?
A Q5 vagy a Q10 a jobb szerintetek , ha fontos az olvasás is?
(Amúgy nem én olvasnék rajta , nekem ott a Passport... )"Vassal formálják a vasat, az egyik ember formálja a másikat" (Példabeszédek könyve)
-
Ceftriaxone
aktív tag
Lehet hogy szociopata vagyok, de egyik első dolgom volt a Passportba költözéskor, hogy töröltem a Facebook -ot.. ...
nem érdekel olyan félig - ismerős emberek nyaralása, akik alig ismernek föl az utcán, holott ők jelöltek be engem."Vassal formálják a vasat, az egyik ember formálja a másikat" (Példabeszédek könyve)
-
Ceftriaxone
aktív tag
válasz Kolondrum #6556 üzenetére
Kép, doksi kimenthető pendrive-ra is, gmail, outlook stb fiókba szinkronizálod a névjegyeket, az alkalmazás tovább vihető általában ...tényleg csak jó szándékkal írom. A múltkor végig kellett csinálnom, amikor (valószínűleg) az általam patchelt APK-k miatt elkezdett fagyni a telefon...
Szinte mindent sikerült gyorsan átmenteni. ( Bár néhány névjegyet úgy tűnik nem...)[ Szerkesztve ]
-
Ceftriaxone
aktív tag
Eszerint a forrás szerint is tényleg van, amikor magasabb sugárzást ad ki az iPhone.
Mivel nem vagyok szakértő, nem tudom eldönteni .http://www.phonearena.com/phones/compare/BlackBerry-Passport,Apple-iPhone-6/phones/8854,8346?ft=2
[ Szerkesztve ]
-
-
Ceftriaxone
aktív tag
Sziasztok! Lehet hogy lusta vagyok, de ugye USB-OTG a BlackBerry 10 OS rendszerű telefonok közül a Passport, a Classic, meg a Z30, ugye?
Van még amelyik képes rá?"Vassal formálják a vasat, az egyik ember formálja a másikat" (Példabeszédek könyve)
-
Ceftriaxone
aktív tag
válasz tomcat1987 #6609 üzenetére
Gmail fiók integrálva a Hub-ba, szinkronizálod.
[ Szerkesztve ]
-
Ceftriaxone
aktív tag
Sziasztok!
A Partnero GSM általában megbízható hírű, ugye jól tudom?"Vassal formálják a vasat, az egyik ember formálja a másikat" (Példabeszédek könyve)
-
Ceftriaxone
aktív tag
-
Ceftriaxone
aktív tag
Köszönöm mindenkinek a választ! Végig fogom gondolni.
-
Ceftriaxone
aktív tag
Megértem az indulatokat, magam is átéltem őket ...
Viszont meg kell mondjam, a Sygic sokat fejlődött az elmúlt évben. Ettől még nem állítom, hogy must have app, de lényegesen jobb lett, mint volt.[ Szerkesztve ]
-
Ceftriaxone
aktív tag
Tényleg, Te a Passport esetén használsz valami navigációs programot, - vagy inkább a Here Drive a Lumián?
Amúgy van valakinek konkrét autós tapasztalata a Navfree - vel? Mert ingyenes, és amit eddig láttam, az szimpatikus.
-
Ceftriaxone
aktív tag
válasz turbulencia8 #6718 üzenetére
Köszönöm! A Google alapú keresést használtam már többször gyalogosan ( pl a nyaralás alatt jól jött , jó hogy fényképen is megnézheted a célt) , de érdekeltek az autóval szerzett tapasztalatok is. Köszönöm mindenkinek az információkat.
[ Szerkesztve ]
-
Ceftriaxone
aktív tag
Sziasztok!
Azt hiszem súlyosan eretnek kérdésem lesz egy Blackberry fórumon...szóval , sajnos senkivel sem tudtam még kipróbálni a BBM-et mint chat-platformot eddig, mert nincs senki ismerősnek fönt, a Menyasszonyomnak meg talán most lesz.
A Whatsapp-nál nagyjából tudom mire számítsak, a Vibert annyira nem bírom. (Már föl sem raktam a Passport-ra.)Mi az amiben a BBM jobb / felhasználóbarátabb / cukibb / űbertökjó a Whatsapp-hoz képest?
Mi az előnye a BBM-nek (ha maradt még egyáltalán manapság ) egy átlag felhasználó számára a biztonságosabb voltán kívül ? A Whatsapp-nak van asztali kliense is.
Viszont tény: Whatsapp-pal is voltak biztonsági problémák tavaly világszerte."Vassal formálják a vasat, az egyik ember formálja a másikat" (Példabeszédek könyve)
-
Ceftriaxone
aktív tag
válasz zaphod78 #6771 üzenetére
Simán lehet szinkronizálni, amikor beállítod a gmail fiókot. A Google Play legjobb leírása a Szederblogon van, illetve ha tudsz angolul, a Cobalt néven futó programozó a Crackberry fórumon közölte az eredetit ( az ő fájljai)
-
Ceftriaxone
aktív tag
Na, Menyasszonyom telefonján is megcsináltam, lehet egymás között BBM -ezni is ezentúl
-
Ceftriaxone
aktív tag
válasz zaphod78 #6788 üzenetére
Hub beállítások > e-mail fiók > e-mail fiókra rámész > alul egy toll a jele: fiók szerkesztése > bele mész : mappák szerkesztései ott lesznek: mint partnerek, naptár, feladatok mappáinak szerkesztése
[ Szerkesztve ]
-
Ceftriaxone
aktív tag
válasz zaphod78 #6794 üzenetére
Ha megnézed a "Partnerek " tartalmát, alul bal oldalon a három kicsi vonalra klikkelve megjelenik annak taglalása, melyik honnan jött, ott sincs hogy Gmail ???...és partnerek száma a nevek fölött mint 73, vagy 138 (mondjuk) ?
Vagy a Partnerek-ben nincs semmi?[ Szerkesztve ]
-
Ceftriaxone
aktív tag
A Whatsapp nekem is bejövős.
A Viber meg nálam is kuka lett. Az előző telefonon is jó ha 3 -szor használtam a Vibert. Amikor rájöttem, másnak is jórészt csak fönt van, de ténylegesen nem használják , könnyű szívvel mondtam búcsút.[ Szerkesztve ]
-
Ceftriaxone
aktív tag
-
Ceftriaxone
aktív tag
Eddig nekem is pozitív a mérleg náluk. Ha valamit elrontottak vagy nem jól sikerült, belátták, és igyekeztek segíteni, kompenzálni. Többször voltam náluk garancia ügyében, eddig mindig teljesen korrektek voltak.
-
Ceftriaxone
aktív tag
Nincs kikapcsolva a helymeghatározás? A beállítások menüben nézd meg, továbbá a Bluetooth bekapcsolva van e.
Egyik sem volt még nekem sohasem probléma."Vassal formálják a vasat, az egyik ember formálja a másikat" (Példabeszédek könyve)
-
Ceftriaxone
aktív tag
-
Ceftriaxone
aktív tag
-
Ceftriaxone
aktív tag
Sziasztok! Elég sokat írtunk már a BlackBerry 10 OS lehetséges sorsát illetően...
Sajnos elég egyértelműnek tűnik , a Passport Silver az utolsó ilyen telefon....Viszont lenne egy kérdésem azoknak, akiknek van ma is PlayBook (talán létezik ilyen személy még a fórumon) :
A PlayBook -ra még lehet ma is BlackBerry alkalmazásboltból appokat letölteni, ugye?!Csak mert PlayBook OS -re 2014 áprilisban volt az utolsó frissítés...abban bízom, ha idén lesz a BlackBerry 10 utolsó (két? ) frissítés, akkor azért még 2018-ig használni lehet...
Ahogy pl a Lumia 800-am a mai napig jól használható , egy évek óta nem frissült operációs rendszerrel is.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest