Új hozzászólás Aktív témák
-
Probber
őstag
Ez bizony szép darab!
"Rendben, mi a munka? Reklám! Egy kelet-európai üditőnek amit Splort-nak hívnak. A világ első cékla ízű kólája!"
-
Maateeo
aktív tag
nekem tetszik, csak mostmár jöhetne valami tényleg hivatalos infó is.
Xperia XA1 || Xlive: Stratus LX || Steam: Sir Mate LX || YT: maateeoc || Keress telefonon ha kellek!
-
Cyberpunk
félisten
válasz Neurotoxin #44 üzenetére
Arra én is teszek. És persze ide Európába is kérünk.
Hope was the right choice, and it always will be.
-
-
Peterson_
addikt
A készülék pofás, de komolyan lecsapnàm annak a kezét, aki a mediában kézből mutogat valamit és retkes a körme...
Apu mi ez?-Ez? Feketeribizli...-Akkor miért piros?-Mert még zöld...
-
SentryGun
aktív tag
Végre egy telefon újra ezzel a kialakítással! Androidon egyszerűen képtelenek egy ilyet összehozni, ami van az is f0s hardverrel jött eddig...
-
Alwares
aktív tag
Ronda nem ronda, bah. Ez tök relatív, szerintem szép telefon, már ennyiből is tetszik, elegáns. Pedig nem vagyok egy BB fan sőt... A funkció gombokból csak a hívás felkezelő fog hiányozni, de én bizok a Rim designereibe, hogy jól kitalakítják a kezelő felületet.
-
Szabie93
tag
Nekem ez valahogy sehogy nem jön be, olyan mint, egy nagy asha 300. Volt BB-m szeretnék is, de ilyet biztos nem. Jó irány az L series, Hajrá RIM, fel a fejjel!!
-
Gadgetfan_
senior tag
-
GeryFlash
veterán
kevered a sonyt az apple-samsung párossal...
Hi, i'm new to APHEX TWIN, so i was wondering how much the IQ requirements was to enjoy his stuff. and understand all the underlying themes, because its really complex stuff. I have IQ of 119 but i heard that you need atleast 120 is it true?
-
pit stop
addikt
Ígéretesek
Sony X10 név miatt nem fog perelni?Oroszlánszívű Richárd - az első szívátültetés.
-
Azért a kamerára gyúrhatnának.
2db APC BE-700GR szünetmentes tápegység eladó.
-
V B A
aktív tag
Szerintem nagyon-nagyon csúnya. Remélem nem ez a végleges dizájn. Viszont lesz egy ütős, QWERTY-s okostelefon a piacon.
Erre a készülékre várok egyébként (egy régebbi BB-t használok éppen), - ha elég nagy akkut tesznek bele - meg is fogom venni.
-
Tetszetős a forma, de ami jobbá teszi az a 9900 bold qwerty gombsor hasonlósága,de a megvilágitására kíváncsi lennék menyire találták el És a kijelzőt is megnézném
A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
Cyberpunk
félisten
válasz Gadgetfan_ #27 üzenetére
Szerintem meg ennyi még belefér. Sajnos máshol sincs már.
-
lezerpiramis
őstag
A BES-sel még alapvetően nincs is gond, akinek kell, az meg tudja fizetni, csak a BIS-nél húzhatja az ember a száját a felár miatt... Gépelni szerintem egyébként a full touch BB10-es telókkal is jól lehet majd. Nyilván nem lesz ugyanaz az érzés, mint a fizikai QWERTY-nél, de a videókat elnézve simán kézre fog állni az a virtuális gombsor.
-
gabon86
tag
Jól néz ki a billentyűzete
-
Gadgetfan_
senior tag
Szépnek szép, de a híváskezelő gombok elhagyása szerintem megbocsáthatatlan hiba. Így már nem várós...
"Otthon" az, ahol a telefonod magától csatlakozik a wifire
-
dontdoit
tag
gyönyörű
Nem beszélgetni akarok. Üzletelni. Mennyi? Annyi! Telefonszám? Mikor, hol? És kész is az üzlet.
-
nicu71
addikt
tényleg komolyan jól néz ki szerintem,mint gép abszolút megállja a helyét...mégis a szememben nem más mint egy tetszetős billentyűzet,egy kis betekintő képernyővel.
Aki viszont a tartalmakat inkább fogyasztja,mint generálja,annak nyilvánvalóan nem ez kell.Tehát nekem sem."-Te jó ég,mindjárt 8 óra!!! - Amilyen éjszakám volt,még jó hogy nem 9 !?"
-
NGA
addikt
Ebben mi a szép?
-
consono
nagyúr
válasz lezerpiramis #21 üzenetére
Változni fog a BIS/BES, emiatt rogyott be most a részvény... Az mondjuk teljesen igaz, hogy BIS/BES nélkül nincs értelme a BB-nek, félkarú óriás anélkül.
Nagyon várom már a BB10-et, megpróbálom addig kihúzni a régi telómmal. Bár "kicsit" félek, hogy nagyon húzós lesz az áruk... Egy 9900 is drága még most is.Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
-
GeryFlash
veterán
Nem írtad le mennyit rá a keret... Amiket leírtál abba egy jobb Asha is elég lenne 30ezerért
Hi, i'm new to APHEX TWIN, so i was wondering how much the IQ requirements was to enjoy his stuff. and understand all the underlying themes, because its really complex stuff. I have IQ of 119 but i heard that you need atleast 120 is it true?
-
oszi666
őstag
egyébként ez a bis-bes dolog hogy működik? találtam a MAn leírást, de a lényeget nem, hogy pl a bis kötelező-e, kell ahhoz, hogy alkamazást tudjak letölteni az áruházból stb. egyáltalán megéri nekem bbt venni? telefont elsősorban facebook chatre, emailezésre, zenahallgatásra, és böngészésre használom, de nem kell nagy képernyő, plusz a fizikai billentyűk jobban tetszenek. szerintetek?
It is not birth, marriage, or death, but gastrulation, which is truly the most important time in your life.
-
Ati 666
tag
válasz norbee2244 #17 üzenetére
-Még nemigazán volt hozzá gusztusom,hogy egyáltalán kézbe is vegyek ilyet mert ami engem külsőre nem fog meg azt ki sem próbálom.
-Ettől függetlenül biztos igazad van ,nem kétlem,hogy jó lehet...
SonyEricsson MBW-150 BT Watch,SE W705,SE K530i,Sony Xperia S.Sony SLT a33.Sony KDL-40EX500, Sony STR-DH820, Sony BDP-S360,Sony SS-FCR6000,Sony SS-B1000,
-
GeryFlash
veterán
Csak nehogy megint egy 1200-as akksival szúrják ki a szemünket, ha 18000 alatt lesz tőlem mehetnek is a csődbe, pedig nagy kár lenne értük
-
Ati 666
tag
válasz Cyberpunk #12 üzenetére
-Úgy legyen.
-Persze igaz,hogy ízlés dolga az egész ,de nekem az ilyen billentyűzet meg a lekerekített szappantartó sarkos design sosem jött be,többek között ezért is váltottam Samsung-ról Sony-ra.
-Nekem a szögletesebb formák jobban bejönnek,de ugye ízlések és pofonok stb stb.SonyEricsson MBW-150 BT Watch,SE W705,SE K530i,Sony Xperia S.Sony SLT a33.Sony KDL-40EX500, Sony STR-DH820, Sony BDP-S360,Sony SS-FCR6000,Sony SS-B1000,
-
Retekegér
HARDVERAPRÓD
Azért sikerült megőrizni a régi BB-k stílusjegyeit, jó lesz ez.
<< Heimdal >>
-
nuke7
veterán
mutatós
https://youtube.com/user/nuke7
-
Cyberpunk
félisten
Pedig nagyon hasznos, ha sokat irkálsz mobilon, főleg ha menet közben. És szép is szerintem, de ízlés kérdése. Én most szándékozok visszatérni full érintőről, és eddig ígéretesnek tűnik. Szerintem vinni fogják mint a cukrot.
-
norbee2244
senior tag
Nah megjelent az első troll
Érdekes koncepció tényleg érdekes lesz,hogy az üzleti réteg ,hogy fogadja,de külsőre nagyon kellemes és a színek is igazán élénkek ami szerintem eddig annyira nem volt toppon a Bb szériákban.
-
Egyre jobban tetszik a Bb!
2db APC BE-700GR szünetmentes tápegység eladó.
-
Cyberpunk
félisten
Szép. Ja és persze instant get..
-
oszi666
őstag
Nekem allatira bejonnek ezek a gepek. Kovetkezo telom tuti egy bb lesz, wp7rol valtok ra. De szigoruan qwertysre, a teljes érintősökben nem bizok. Csak rajottem hogy nekem folosleges a full erinto, nem jatszom vagy filmezek. Qwertys okos meg nem nagyon van mas csak a bb.
[ Szerkesztve ]
It is not birth, marriage, or death, but gastrulation, which is truly the most important time in your life.
-
Ati 666
tag
Üdv.
-Nekem az ilyen billentyűzet sosem jött be,szerintem Qrva ronda a készülék is,bár ez általános BlackBerry tulajdonság.
SonyEricsson MBW-150 BT Watch,SE W705,SE K530i,Sony Xperia S.Sony SLT a33.Sony KDL-40EX500, Sony STR-DH820, Sony BDP-S360,Sony SS-FCR6000,Sony SS-B1000,
-
BoC1ka
senior tag
fuha. elhagytak a fukcio gombokat. kerdes, hogy a vasarlok mennyire fognak orulni ennek. igencsak jo dolog volt a tapis scroll kozepso gomb..meg egy dedikalt hivas/ hivas felfuggesztese gomb....
YNWA
-
korpicschess
veterán
Szép. Kijelző sem tűnik parányinak.
Aktuális hirdetésem: ►►►http://goo.gl/P8Vs0r ◄◄◄
-
xenom0rph
őstag
Tetszetős..
halahala
-
HawerKing
őstag
Szép, bár nem rajongok az ilyen tiusu telókért
▂▃▅▇ Nothing Phone 1 - 11T - Tab S2 - Tab S3 ▇▅▃▂
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen okostelefont vegyek?
- Görkoris topic
- LEGO klub
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- EA Sports WRC '23
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest