Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Megjelent a OnePlus 13T
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- 500 millió eurós bírságot kapott az Apple az App Store okán
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Probber
őstag
Ez bizony szép darab!
-
Maateeo
aktív tag
nekem tetszik, csak mostmár jöhetne valami tényleg hivatalos infó is.
-
Cyberpunk
félisten
válasz
Neurotoxin #44 üzenetére
Arra én is teszek. És persze ide Európába is kérünk.
-
Peterson_
addikt
A készülék pofás, de komolyan lecsapnàm annak a kezét, aki a mediában kézből mutogat valamit és retkes a körme...
-
SentryGun
aktív tag
Végre egy telefon újra ezzel a kialakítással! Androidon egyszerűen képtelenek egy ilyet összehozni, ami van az is f0s hardverrel jött eddig...
-
Alwares
aktív tag
Ronda nem ronda, bah. Ez tök relatív, szerintem szép telefon, már ennyiből is tetszik, elegáns. Pedig nem vagyok egy BB fan sőt... A funkció gombokból csak a hívás felkezelő fog hiányozni, de én bizok a Rim designereibe, hogy jól kitalakítják a kezelő felületet.
-
Szabie93
tag
Nekem ez valahogy sehogy nem jön be, olyan mint, egy nagy asha 300. Volt BB-m szeretnék is, de ilyet biztos nem. Jó irány az L series, Hajrá RIM, fel a fejjel!!
-
pit stop
addikt
Ígéretesek
Sony X10 név miatt nem fog perelni? -
Azért a kamerára gyúrhatnának.
-
V B A
aktív tag
Szerintem nagyon-nagyon csúnya. Remélem nem ez a végleges dizájn. Viszont lesz egy ütős, QWERTY-s okostelefon a piacon.
Erre a készülékre várok egyébként (egy régebbi BB-t használok éppen), - ha elég nagy akkut tesznek bele - meg is fogom venni.
-
Tetszetős a forma, de ami jobbá teszi az a 9900 bold qwerty gombsor hasonlósága,de a megvilágitására kíváncsi lennék menyire találták el
És a kijelzőt is megnézném
-
Cyberpunk
félisten
válasz
Gadgetfan_ #27 üzenetére
Szerintem meg ennyi még belefér. Sajnos máshol sincs már.
-
lezerpiramis
őstag
A BES-sel még alapvetően nincs is gond, akinek kell, az meg tudja fizetni, csak a BIS-nél húzhatja az ember a száját a felár miatt... Gépelni szerintem egyébként a full touch BB10-es telókkal is jól lehet majd. Nyilván nem lesz ugyanaz az érzés, mint a fizikai QWERTY-nél, de a videókat elnézve simán kézre fog állni az a virtuális gombsor.
-
gabon86
tag
Jól néz ki a billentyűzete
-
Gadgetfan_
senior tag
Szépnek szép, de a híváskezelő gombok elhagyása szerintem megbocsáthatatlan hiba. Így már nem várós...
-
dontdoit
tag
gyönyörű
-
nicu71
addikt
-
NGA
addikt
Ebben mi a szép?
-
consono
nagyúr
válasz
lezerpiramis #21 üzenetére
Változni fog a BIS/BES, emiatt rogyott be most a részvény... Az mondjuk teljesen igaz, hogy BIS/BES nélkül nincs értelme a BB-nek, félkarú óriás anélkül.
Nagyon várom már a BB10-et, megpróbálom addig kihúzni a régi telómmal. Bár "kicsit" félek, hogy nagyon húzós lesz az áruk... Egy 9900 is drága még most is. -
oszi666
őstag
egyébként ez a bis-bes dolog hogy működik? találtam a MAn leírást, de a lényeget nem, hogy pl a bis kötelező-e, kell ahhoz, hogy alkamazást tudjak letölteni az áruházból stb. egyáltalán megéri nekem bbt venni? telefont elsősorban facebook chatre, emailezésre, zenahallgatásra, és böngészésre használom, de nem kell nagy képernyő, plusz a fizikai billentyűk jobban tetszenek. szerintetek?
-
Ati 666
tag
válasz
norbee2244 #17 üzenetére
-Még nemigazán volt hozzá gusztusom,hogy egyáltalán kézbe is vegyek ilyet mert ami engem külsőre nem fog meg azt ki sem próbálom.
-Ettől függetlenül biztos igazad van ,nem kétlem,hogy jó lehet...
-
GeryFlash
veterán
Csak nehogy megint egy 1200-as akksival szúrják ki a szemünket, ha 18000 alatt lesz tőlem mehetnek is a csődbe, pedig nagy kár lenne értük
-
Ati 666
tag
válasz
Cyberpunk #12 üzenetére
-Úgy legyen.
-Persze igaz,hogy ízlés dolga az egész ,de nekem az ilyen billentyűzet meg a lekerekített szappantartó sarkos design sosem jött be,többek között ezért is váltottam Samsung-ról Sony-ra.
-Nekem a szögletesebb formák jobban bejönnek,de ugye ízlések és pofonok stb stb. -
Retekegér
MODERÁTOR
Azért sikerült megőrizni a régi BB-k stílusjegyeit, jó lesz ez.
-
nuke7
veterán
mutatós
-
norbee2244
senior tag
Nah megjelent az első troll
Érdekes koncepció tényleg érdekes lesz,hogy az üzleti réteg ,hogy fogadja,de külsőre nagyon kellemes és a színek is igazán élénkek ami szerintem eddig annyira nem volt toppon a Bb szériákban.
-
Egyre jobban tetszik a Bb!
-
Cyberpunk
félisten
Szép. Ja és persze instant get..
-
oszi666
őstag
Nekem allatira bejonnek ezek a gepek. Kovetkezo telom tuti egy bb lesz, wp7rol valtok ra. De szigoruan qwertysre, a teljes érintősökben nem bizok. Csak rajottem hogy nekem folosleges a full erinto, nem jatszom vagy filmezek. Qwertys okos meg nem nagyon van mas csak a bb.
-
Ati 666
tag
Üdv.
-Nekem az ilyen billentyűzet sosem jött be,szerintem Qrva ronda a készülék is,bár ez általános BlackBerry tulajdonság.
-
BoC1ka
senior tag
fuha. elhagytak a fukcio gombokat. kerdes, hogy a vasarlok mennyire fognak orulni ennek. igencsak jo dolog volt a tapis scroll kozepso gomb..meg egy dedikalt hivas/ hivas felfuggesztese gomb....
-
korpicschess
veterán
Szép. Kijelző sem tűnik parányinak.
-
xenom0rph
őstag
Tetszetős..
-
HawerKing
őstag
Szép, bár nem rajongok az ilyen tiusu telókért
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Ismét lencsevégre kapták a Research In Motion teljes billentyűzettel szerelt BlackBerry 10 mobilját.
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1 TB/12 GB fehér titán 3 év garancia, kiegészítőkkel eladó!
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A35 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nothing Phone 2 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Beszámítás! Oculus Rift virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R7 5700X3D 64GB DDR4 500GB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 Plus GIGABYTE 850W
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 512GB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 256GB SSD + 1TB HDD
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest