Új hozzászólás Aktív témák
-
agyarka
aktív tag
válasz
Ceftriaxone #240 üzenetére
Nekem a nagyobb kijelzőt használni kényelmesebb a kisebb ppi ellenére is.
-
Xing55
csendes tag
válasz
Ceftriaxone #46 üzenetére
Írtad, hogy jó a prediktív szótár. Ezt kifejtenéd? Mert nekem z10em van de én másképp látom mivel a szó eleji igekötőkkel képtelen boldogulni a rendszer és a sokadik "meg"-el kezdődő szó után rá tud unni az ember, hogy feszt tanítgatni kell. Különben jó lenne a rendszer csak meg kellene tanulnia végre rendesen magyarul. A diktálós rész különben tényleg szuperül működik.
Különben tényleg elkélne egy normális hardver a BB-k alá mert a Z10en is van pl micro HDMI, csak nem lehet vele HD minőségben filmet nézni mert kevésnek bizonyul a vas, úgy meg nem sok értelme van.
De én örülnék annak is, ha az S6 edge kijelzőjével rendelkező telóból lenne is valami csak mondjuk fizikai gombok nélkül, swype képes virtuális billel.
-
dzsi23
addikt
válasz
Ceftriaxone #49 üzenetére
Végre egy normális válasz, köszönöm!
A Passport tényleg nem rossz, bár nem szívesen szoknék vissza fizikai billentyűzetre.
És lám, nem volt hülye a kérdésem!
(#45) eventus:
Nem mondtam, hogy jó válasz volt, de a többi választ (köztük a te válaszodat is) elnézve igencsak helytálló volt, mivel egy kérdést sem tudtatok értelmezni, és még te mondod, hogy úgy sem érteném. És hol írtam én olyat, hogy nem lehet mást választani? Pont azért kérdeztem, hogy miért választ valaki BB-t, mert érdekel, és hátha engem is (vagy esetleg mást, aki olvassa) meggyőzne valaki. Még szerencse, hogy van, aki nem csak annyit tud írni, hogy "próbáld ki, és megtudod", "hülye kérdés", "ne is gondolkozz rajta", hanem le tudja írni a véleményét.(#50) gabornag:
Úgy tűnik, csak várnom kellett a használható válaszokra, köszi!Mégsem csak a "vérpistiség" (by drfedayn) az egyetlen érv.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Mobil flották
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen
- Samsung Galaxy S24 Ultra / Kártyafüggetlen / 12/1024GB
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 13 mini 5G 128GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 24" Eizo FlexScan EV2146W, 1920X1200 szép, hibátlan nélkül
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest