- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mercel
senior tag
Szia nekem is berrym van, és miután volt alkalmam megismerni az ős Windows Phone -tól minden de szó szerint minden rendszert én részemről megérkeztem a Z10-el.
Ha használni akarod az okostelefonod akkor szinte tökéletes a rendszer. Legközelebb meglepő módon az Apple IOS áll hozzá de számomra sem az iphone nem jött be sem a rendszer.
Nagyjából ennyi. Használatra kihwgyezett rendszer, nagyon kézrálló megoldásokkal. Ennyi az összes titok -
akosxyz
senior tag
Én azért váltottam, mert én a telefonom kommunikálásra használom, és ebben verhetetlen a BlackBerry
Mellesleg elegem lett a droid 2663738 magjából, ami mégis megakad, az ios szimplán hanyatlik Jobs halála óta (de ez hangsúlyozom az én véleményem). Így lett egy Q10, amit imádtam, aztán most egy z10et nyúzok, ez is remekül szuperál nálam
Majd egy Classic-ra beruházok, ha kicsit olcsóbb lesz
-
gabornag
csendes tag
Általában azok vesznek BB-t akiknek nem elég a többi platform által kínált produktivitás. Ez lehet, hogy elsőre nagyképűnek hangzik, de hidd el nem mindenkinek pálya a rootolás és a alternatív launcher telepítés. Egy BB-n beallitod az e-mailjeidet, BBM-et és dolgozol. Ja, hogy a design nem a legfrisseb, legtrendibb? Ki nem sz@..a le? Akkor vennék iPhone-t vagy Nexust. És mondom ezt úgy, egy BB Passportot használva, hogy korábban évekig használtam almát és droidot is.
A BB biztonságával kapcsolatban is elég nagy a homály, sokan keverik a szezont a fazonnal. A régi BlackBerry-nél (7-es verzióig bezárólag) vagy BIS-t (BlackBerry Internet Services) vagy pedig BES-t (BlackBerry Enterprise Services) kellet használnod, ha a telefonáláson kívül bármire is szeretted volna használni. Anélkül, hogy mélyen a részletekbe mennénk, a BIS esetében a mobil szolgáltató birtokában van a titkosításra használt kulcsoknak, így azt kérés/kényszerítés esetén kiadhatja másnak. A BES-nél más a helyzet, hiszen a kulcsok csak a vállalat által üzemeltetett szerveren találhatók meg, azok csak onnan adhatóak ki.
BB10-nél már nincs ilyen kötöttség, hogy BIS-t kellene használni az átlag felhasználónak, minden működik egy szimpla internet kapcsolaton is. (Ennek minden hátrányával, itt csak a standard titkosításokkal működik minden ugyanúgy, mint más platformokon.)
Fokozott biztonságról a BB10 esetében is csak akkor beszélhetünk ha BES12-vel (tehát vállalati környezetben) működik a készülék.
-
Ceftriaxone
aktív tag
ja, és hozzátenném még, nem "rendszert" hanem telefont kerestem, a Z10 -ben az tetszett meg, hogy 50 k körüli áron kaphattam egy eléggé stabil, gyors, 2GB RAM-al rendelkező telefont (ráadásul a miénk 4G képes variáns volt) , ami még jól is nézett ki.
A Passportom története: eredetileg valami jó ár-érték arányú felsőbb kategóriás telefont akartam.
Először nagyon megtetszett a Lumia 1520 , de élőben szembesültem vele,-egyszerűen túl nagy számomra, nem fér a zsebeim többségébe, -bár továbbra is szuper ár/érték arányú phabletnek tartom, és akkor még olcsóbban lehetett hozzájutni európai garis új példányokhoz, mint most akár ázsiai eredetűekhez...Akkor gondoltam a Lumia 930-ra, de többek panaszkodtak összeszerelési hibákra (elálló kijelző) hiába volt amúgy szimpatikus a jó kamera meg a folyamatos működés , offline ingyenes világra szóló navigáció miatt.
A Samsung NOTE 4-et nagyon-nagyon jónak, de igen drágának tartom, (legalábbis számomra az lett volna).
Hasonlóan az iPhone 6 az árcimkével eleve kírta magát nálam a szóba jöhetők közül (amúgy persze nagyon jó teló lehet , nem szeretnék erről vitát nyitni.)Még az LG, vagy HTC csúcskategórás telefonjai szóba jöhettek volna (mondjuk az utóbbi szép, de szintén nem olcsó, és a kamerára csak mostanában van több gondjuk.) De az LG G2 és a drágább G3 valahogy akkor nem fogott meg, bár szimpatikusak voltak, az tény.
Aztán a Passport megtetszett, és láttam a tulajok szeretik!
Tényleg nagyon használható, emberbarát telefon.
Elég jó áron kaptam egy 3 GB RAM-mal, Snapdragon 801-el fölszerelt telefont, tűéles képernyővel, nagy aksival, és a Google Play is rárakható a meglevő 2 hivatalos alkalmazásbolt mellett (Blackberry World és Amazon Appstore ) . -
Ceftriaxone
aktív tag
Szia!
Számomra értelmezhetőnek tűnt a kérdésed, megpróbálom összefoglalni:
Magam 2 készülékkel kötöttem ismeretséget, a Z10 és a Passport.
Mindkettőnél jónak találtam az ár-érték arányt, igaz elég jó áron vettem mindkettőt.Tetszik az üzenetkezelés, a multitaszking, meg hamar "kézre áll a rendszer" ahogy használod.
Maga a rendszer stabil és gyors (bár főleg egyes androidos appok azért néha megfeküdhetik a gyomrát , és olyankor lagolhat, kisebb fagyások lehetnek, és az újabb frissítésekkel is voltak gondok sokaknak -de nekem pl. közel semmi ilyen sem volt. )Nagyon jó a prediktív szótár, jól lehet diktálni is.
Az egész hamar megszokható, megszerethető, és a tapasztalat szerint az androidos alkalmazások kb. 70-80 %-a is jól elfutkározik rajta. (eddig három olyan alkalmazás volt, ami nem futott, pedig elég sokat kipróbáltam.)
-
eventus
veterán
Én droidot (többet) és szifont nem vennék! De most tényleg, nem trollkodok. Ilyen hülye lennék, hogy olyanokat nem vennék? Akkor most mi van??
De miért is merül fel ilyen kérdés? Nem értem... "miért venne valaki bármit is" - lehetne mondani bármire is.
Menj ki a szabadba inkább ilyen elmélkedések helyett
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hardcore café
- Goddess of Victory: Nikke
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gyúrósok ide!
- E-roller topik
- Motoros topic
- ROG Strix G16 notebook: tökéletes harmónia
- Az új Battlefield bemutatkozása közelebb lehet mint hinnénk
- HDD probléma (nem adatmentés)
- További aktív témák...
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
- Crucial 240GB SSD eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest