- Fotók, videók mobillal
- Motorola G86 - majdnem Edge
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
Új hozzászólás Aktív témák
-
Xing55
csendes tag
válasz
Ceftriaxone #46 üzenetére
Írtad, hogy jó a prediktív szótár. Ezt kifejtenéd? Mert nekem z10em van de én másképp látom mivel a szó eleji igekötőkkel képtelen boldogulni a rendszer és a sokadik "meg"-el kezdődő szó után rá tud unni az ember, hogy feszt tanítgatni kell. Különben jó lenne a rendszer csak meg kellene tanulnia végre rendesen magyarul. A diktálós rész különben tényleg szuperül működik.
Különben tényleg elkélne egy normális hardver a BB-k alá mert a Z10en is van pl micro HDMI, csak nem lehet vele HD minőségben filmet nézni mert kevésnek bizonyul a vas, úgy meg nem sok értelme van.
De én örülnék annak is, ha az S6 edge kijelzőjével rendelkező telóból lenne is valami csak mondjuk fizikai gombok nélkül, swype képes virtuális billel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPad Pro 11" (3rd Gen) Profi teljesítmény, elegáns külsővel!
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- 138 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G9 - Ryzen 5 6650U I 16GB I 512SSD I 14,1" Touch I Cam I W11 I NBD Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest