Új hozzászólás Aktív témák
-
dzsi23
addikt
válasz
Ceftriaxone #49 üzenetére
Végre egy normális válasz, köszönöm!
A Passport tényleg nem rossz, bár nem szívesen szoknék vissza fizikai billentyűzetre.
És lám, nem volt hülye a kérdésem!
(#45) eventus:
Nem mondtam, hogy jó válasz volt, de a többi választ (köztük a te válaszodat is) elnézve igencsak helytálló volt, mivel egy kérdést sem tudtatok értelmezni, és még te mondod, hogy úgy sem érteném. És hol írtam én olyat, hogy nem lehet mást választani? Pont azért kérdeztem, hogy miért választ valaki BB-t, mert érdekel, és hátha engem is (vagy esetleg mást, aki olvassa) meggyőzne valaki. Még szerencse, hogy van, aki nem csak annyit tud írni, hogy "próbáld ki, és megtudod", "hülye kérdés", "ne is gondolkozz rajta", hanem le tudja írni a véleményét.(#50) gabornag:
Úgy tűnik, csak várnom kellett a használható válaszokra, köszi!Mégsem csak a "vérpistiség" (by drfedayn) az egyetlen érv.
-
dzsi23
addikt
Nem elmélkedek, csak kérdeztem valamit, de ilyen válaszok alapján nincs is min elmélkedni... komolyan, feltettem egy egyszerű kérdést, de egy darab normális választ nem kaptam. Bár, ahogy nézem, drfedayn válasza a leginkább helytálló.
(#36) l.sebestyen:
Nem mintha bármit is tudnál rólam, de ebben most igazad van. -
dzsi23
addikt
Mi visz rá valakit, hogy BB-t vegyen? Komolyan kérdezem, nem trollkodás.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
- Honor 200 Smart 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest