- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Új hozzászólás Aktív témák
-
rootkiller
őstag
válasz
k-csabesz #1162 üzenetére
Nekem is az van, letiltattam a mobilnetet mint szolgáltatást, és nem is számláznak.
#1163 lezerpiramis: A Facebook működik WiFin, de sz*rul. Sokszor nem hajlandó frissíteni, kiírja a felhasználó adatlapján hogy No Feeds Avaiable, és nem hajlandó lefrissíteni, nem érkeznek meg WiFi kapcsolat és az alkalmazás használata közben a notificationok. A Twitter viszont megy hibátlanul!
Egyébként nekem is van egy problémám: a gyári böngésző vállalhatatlanul sz*r lassú kacat, szóval hogyha mondjuk a Twitterben vagy a Facebookban lévő linket meg akarom nyitni, akkor katt-vár-opciók-oldal címe-cím másolása-opera megnyitása-bemásolás az út, mert sosem nyílik meg. A Facebook jegyzetek meg még rosszabb, nem értem hogy az alkalmazás miért nem képes megnyitni.
Egyébként az Opera Miniben a m.facebook és a touch.facebook használatával is csak thumbnails képek jelennek meg, néha volt olyan, hogy kirakta oldalszélesbe, de ez ritka.
Szóval az lenne a kérdés, hogy nem lehet az Opera Minit alapértelmezetté tenni semmilyen trükk alkalmazásával sem?
-
rootkiller
őstag
válasz
k-csabesz #1160 üzenetére
Ami az alap böngésző konfigjában meg van adva, azt használja minden, kivéve a Nimbuzz, neki meg lehet mondani.
Böngészőkonfiguráció: Hotszpot böngésző
Általános tulajdonságok/alapértelmezett böngésző: Hotszpot böngészőfurcsa egyébként maga a dolog, lehet hogy van hozzá advanced progi, de én nem akarok semmilyen megoldást a wifi kivételével...
-
rootkiller
őstag
válasz
hm_guesswho #1157 üzenetére
Szerintem egyértelmű...
-
rootkiller
őstag
válasz
hm_guesswho #1155 üzenetére
Az lehet, hogy valaki valamit elrontott a Vodafonenál...
-
rootkiller
őstag
válasz
lezerpiramis #1149 üzenetére
Viszont WiFin ingyenes...
-
rootkiller
őstag
válasz
elf_Lord #1131 üzenetére
Szerintem rájött, hogy át akarod b*szni az avival. Konvertálj rá valami mp4-et, akár ugyanezt, próbáld meg azzal.
Arra viszont számíts, hogy mire vége a filmnek, az akku is lemerül.
Idle állapotban baromira bírja, viszont amikor nekem megy a netradio plusz egyéb dolgok (lényeg, h világít), be van dugva, és nem tölt, tehát annyi áramot vesz fel amennyit el is használ azonnal.
-
rootkiller
őstag
Visszatérve a BlackBerry for Facebook alkalmazáshoz, az a baja, hogy a külső hivatkozások csak egy részénél ajánlja fel, hogy Opera Miniben nyissa meg, különben a reteklassú beépített böngészőt akarja használni, például a Facebookos jegyzetek megnyitásához is. Szóval jó, de mégis elég kacat.
-
rootkiller
őstag
válasz
lezerpiramis #1098 üzenetére
Közbe felraktam, működik Wifin is, tényleg sokkal jobb.
Amúgy nem tudjátok, mekkora MicroSD-t kezel a telefon? a 2GB elég kevés a zenéimnek...
-
rootkiller
őstag
válasz
lezerpiramis #1096 üzenetére
Minek a facebook kliens? Csinálsz az opera minibe egy könyvjelzőt, és kész. Vagy esetleg más lenne alkalmazással?
-
rootkiller
őstag
A 8520-ra nem elérhető a BlackBerry OS 6?
Amúgy nekem nagyon bevált a cuccos. QWERTZ meg WiFi, más nem is kell nekem.
Egyébként kinek mennyit bír az akku? Nincs valami módszer, amivel meg lehetne oldani, hogy hosszabb ideig működjön a telefon aktív WiFi kapcsolat mellett?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Háztartási gépek
- iPhone topik
- Könyvajánló
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- DVB-T, DVB-S (2), DVB-C eszközök
- Gyárilag csendes mechanikus klaviatúra jön az MCHOSE-tól, nagy akkuval
- Megjött a Red Magic kompakt táblagépe az EU-ba
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- További aktív témák...
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Honor Pad X8a 64GB Wifi,1 év Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell OptiPlex MT/SFF 3040, 3050, 7050, 3060, 3070, 5070, 7060 /WIN 11 - SZÁMLA- GARANCIA
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged