- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Android szakmai topik
- iOS alkalmazások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Január 30-tól Magyarországon is kapható a Vivo X200 Pro
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Probber
őstag
(#18) plus44 és (#19) bAtt001
Erre gondoltam igen, az pedig csak jó ha kombinált lesz."Rendben, mi a munka? Reklám! Egy kelet-európai üditőnek amit Splort-nak hívnak. A világ első cékla ízű kólája!"
-
plus44
veterán
Trackball évek óta nincs, ez pedig egy BB 9900 Bold Touch képe, amire ps-eltek egy BB OS7et kombinálva némi QNX rendszerrel. tehát HA ezt vesszük alapul akkor érintőkijelző lesz (a BB távlati tervei között egyértelműen ott az érintőkijelző, ráadásul ez a trend), valamint trackpad/érintőpad.
[ Szerkesztve ]
“This is where the road crashed into the ocean...”
-
Probber
őstag
Jól sejtem, hogy itt kizárólag a trackballal lehet majd navigálni és nincs érintőkijelző!?
"Rendben, mi a munka? Reklám! Egy kelet-európai üditőnek amit Splort-nak hívnak. A világ első cékla ízű kólája!"
-
bAtt001
addikt
szeretem a blackberry-t, de kicsit kétkedek ebben a jövő év elejében. a mostani széria is elég későn jött ki, szinte biztos vagyok benne hogy ezek is csúszni fognak. de ne legyen igazam. amúgy meg bis árcsökkentést akarunk!
-
lmisi
senior tag
Sajnos a fejlesztés elég idő és pénzigényes dolog, különösképp a saját platform fejlesztés.
Megvan a maga tehetetlenségi nyomatéka, azaz ha rossz irányba történik szinte lehetetlen hipp hopp átálni. Az erőforrásokat (programozókat) lekötheti a rendszer alapfunkcióinak illesztése, tesztelése így nem marad erő a kész user alkalmazások portolására.
Azért RIM jóval szerényebb fejlesztői gárdával dolgozik mint a Gugli. Gugli ráadásul nem is foglalkozik HW értékesítéssel, bár a nexus-ok tesztelése frissítése a nyakukon van.
Most a Gugli fejlesztési ütemben köröket ver a konkurenciára pl alma, a RIMnek sajna már távcsővet kell használnia követésre... -
-igu-
addikt
Egyszer - csak egyetlen egyszer jutnánk el oda, hogy amikor valamely gyártó bejelent egy új készüléket (addigra már letesztelve keresztbe-hosszába, app-ok garmadája mögötte), hozzáteszi: itt van az új cuccunk, 2 hét múlva boltokban lesz, vegyétek, hogy nőjön a bevételünk.
A Bretagne-félsziget meredek ormai alatt Otthont találnak kóbor csikóhalak. /Mesterem
-
plus44
veterán
válasz imisomogyi #9 üzenetére
"2012 eleje" + "a BGR értesülései szerint" ez nyilván várat még magára, ráadásul amit én vázoltam, az csak egy álom, amit pedig a cikk említ, az egy erősen megnyirbált BB, szóval nem tudom, hogy s mint lesz.
-
imisomogyi
aktív tag
-
Lajdzsi
tag
válasz tomistarkapi #5 üzenetére
Szóval ez a játékosítottabb vonal, ami már nem annyira komoly, üzleties - inkább multimédiára kihegyezett.
Értem, köszönöm. -
T. Almeida
senior tag
Egyszerűen nem értem BB-éket. BES támogatás nélkül kiadni egy telefont?
Pfff. Nem csoda, hogy zuhannak lefele. Miért nem vesznek már fel végre valami értelmes menedzsert, aki rendet tesz náluk? -
tomistarkapi
tag
-
Lajdzsi
tag
Valaki lenne szíves elmagyarázni nekem mit jelent a QNX mobil kifejezés?
-
plus44
veterán
Álom, de: 2 magos procira optimalizált(!!) QNX rendszerű, a BB 9900 Bold Touch házában megjelenő kis szörnyegeteget, minden BIS és BES szolgáltatással úgy megfogdosnék. /ÁlomOff
-
-igu-
addikt
pfff...
A Bretagne-félsziget meredek ormai alatt Otthont találnak kóbor csikóhalak. /Mesterem
Új hozzászólás Aktív témák
- Nagyon kevés GeForce RTX 5090 készül, és senki sem tudja, hogy miért
- Politikai mémek
- Futás, futópályák
- Destiny 2 (Xbox One, PS4, PC)
- Kuponkunyeráló
- Milyen videókártyát?
- Battlefield Labs - Közösségi tesztelés előzi meg az új játék érkezését
- TP-LINK routerek
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest