- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Z Fold3 5G - foldi evolúció
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Mobil flották
- Nem állnak jól az Apple Watch számai
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
hardi50
csendes tag
Üdv!
T-mobilban vásárolt BB9900
jelenlegi ami gyárilag rajta van 7.1.0.342(1149)
Forgalmazó azonosítója:171Érdemes cserélni valamire?Mármint szoftverfrissítésre gondolok.Előre köszönöm a választ!
-
Matt88
csendes tag
válasz
lezerpiramis #494 üzenetére
Megcsináltam...működött...eltelt 4-5 nap és megint ugyan azt csinálja...
Arra tippelek, hogy hiába a software újratelepítése, ha utána mindent visszaállít...
Van ennek az OS helyreállításnak olyan módja is, ahol teljesen csupasz gyári OS-t kapok? -
BubuRoland
tag
sziasztok! segítséget szeretnék kérni! nekem mindig nokiám volt de a wp nem győzőtt meg a lumia 800al és most egy BB boldon gondolkozok, de a telefonok közül leginkább ez a sötét folt számomra, hogy semmit nem tudok róla, csak szeretnék végre újra egy megbízható telefont!
alkalmazás piaca mennyire felszerelt? és beleolvasgattam a fórumba és a menüjéhez és számítógépes szoftveréhez elég sok mindent írtatok angolul! mennyire vannak magyarosítva a dolgai? és a leglényegesebb, hogy mennyire strapabíró a telefon? -
Matt88
csendes tag
válasz
lezerpiramis #494 üzenetére
Köszönöm!
Megpróbálkozom vele. Remélem megoldja a problémát -
Matt88
csendes tag
válasz
lezerpiramis #492 üzenetére
Ezeket hol tudom elérni?
És persze köszönöm a válaszod! -
Matt88
csendes tag
Sziasztok!
Lehet valahogy hardreset-et csinálni a telefonon? Nem tudom mi történt szegénnyel, de az elmúlt két napban azt néztem, hogy konkrétan haldoklik...
- elég gyakran fogja magát és megakad egy jó 20-30 másodpercre...ilyenkor nem reagál semmire, de tényleg semmire, még a lezáró gombra se...utána elindult...tesz mindent úgy ahogy kell...utána megint meghal...:S
- a másik és talán ez a legparább...teljesen fel van töltve, mikor is lezárom a telefont...egy óra múlva ránézek és mintha a kamera készenléti állapotában lenne, és úgy zabálja az akkut, mint sertés a moslékot...
Szerintetek mi ez és mi a megoldás rá?:S én a gyári visszaállításra gondoltam, de nem találom...:SEgy kis plusz...a képernyő jobb felső sarkában meg-megjelenő apró kis jelzés - ami egy kis fekete háttéren megjelenő átlós nyilacska, ami az átló mindkét irányába mutat - szerintem az adatforgalmat jelöli (de javítsatok ki ha tévedek)...attól tartok hogy valami vírust szedtem össze, ami folyamatos adatforgalommal lassítja a telefonom...
Ha valaki tud valami megoldást, ami nem jár szervizzel, legyen olyan kedves, hogy segít ebben a problémámban...
Előre is köszi!!!! -
stbtamas
aktív tag
válasz
lezerpiramis #488 üzenetére
Értem, köszi. Annyit bír egy androidos kütyü is..
A BB funkciók működnek nem olyan előfizetéssel is?
Nekem régen volt egy curve, már nem tudom milyen pontosan.. és azon semmi mobilnetes program nem ment.. facebook, twitter, stb.. csak wifin.. továbbá email funkciók se működtek..
-
stbtamas
aktív tag
válasz
lezerpiramis #486 üzenetére
Ez így viszont már meggyőző.
Nálam 2 e-mail fiók, mindkettő elég aktív, ahol van wifi ott az aktív, máshol 2G vagy 3G ha van.. facebook, twitter, mailekre válasozlgatni.. + napi 1 óra telefonálás és 10 sms átlag.. akkor nekem is kibírni válószínűleg.. Köszönöm!!
-
lezerpiramis
őstag
válasz
stbtamas #485 üzenetére
Nálam fut 5 email-fiók (1 BES, 4 BIS), ezek közül egy elég nagy forgalommal. Bluetooth-t, Wi-Fi-t, GPS-t általában nem használok, napi 20-30 perc böngészéssel, folyamatosan aktív Facebook-klienssel, időnként GTalkkal, így dual módban (2G-3G) nálam kibír egy napot (battery saving mode be van kapcsolva).
-
stbtamas
aktív tag
válasz
lezerpiramis #484 üzenetére
A talánra ennyit nem adok ki akkor :-/
-
stbtamas
aktív tag
Sziasztok
Üzemidő téren hogy áll ez a telefon? Wifi egész nap aktív és 3G neten is ha fent van és nyomkodja is azért az ember akkor mennyit bír ki?
-
bigsee
addikt
Nnna, megvan a csere, jó a kamera, viárhepi...
-
bigsee
addikt
válasz
lezerpiramis #480 üzenetére
Igen, a probléma megoldás soft részén túl vagyok, holnap jön a hardwork
-
bigsee
addikt
válasz
lezerpiramis #478 üzenetére
Magyarul is: "A kamera nem indítható el. Újraindítás előtt zárja be a többi alkalmazást." Angolul: "Could not launch camera application, close other applications and then try again."
BB fórumon azt tanácsolták, amit olvastam máshol is, hogy meg kell nyomogatni a kamera környékét, vagy csere... Gáz...
A gond az, hogy nem újkeletű a dolog és nem javítottak rajta semmit sem, de mintha az itthon gyártottakkal nem lenne ez a gond (az enyém mexikói
mi lehet ott...
)
-
bigsee
addikt
válasz
lezerpiramis #476 üzenetére
Igen, többször is. Se fotó, se video de még LED /zseblámpa sincs, Advance OS and LED-el próbálva. A teszt lefagy a kamera résznél. szerk: os-től független a dolog
-
bigsee
addikt
Vagytok?
-
bigsee
addikt
Sziasztok! Ma jött hozzám egy BB9900 és nem működik a kamera. Valami okosat tudtok mondani, vagy boltbavisszaháromnap?
-
k-csabesz
csendes tag
Egy konkrét kérdés:
Mennyi a garanciaidő a BB 9900-ra? A helyzet az, hogy a 12 hónap lejárt 2013. febr. 28-án, de a garlevélen azt olvastam, hogy a T-mobile biztosít további 12 hónap korlátozott garanciát. (Na ez meg mi? és Miért korlátozott?)
Extra infó, hogy használtan vettem a készüléket, de megkaptam hozzá minden papírt, dobozt és tartozékot... Ugye érvényesíthetem Én a garanciát?
Milyen garis tapasztalatotok van a BB-k és a T-mobile területén? -
ats479
csendes tag
válasz
lezerpiramis #470 üzenetére
hmmm...... a google ban találtam 80003 problémát, nem keveset (a baj csak az, hogy 12 évig oroszt tanultam ,(
-
ats479
csendes tag
válasz
lezerpiramis #468 üzenetére
Neten vásároltam, független, "vacsi új", semmi konkrét BB cucc (App, saját Face, etc.)
-
ats479
csendes tag
válasz
k-csabesz #466 üzenetére
Üdvözlet! Elnézést, ha nem nyálaztam végig a fórumot,illetve csak részben, "Error Blackberry ID 80003" problémával állok szemben......Vodánál fizettem elő, majd a BB cuccok sose mentek, a telefonról nem tudtam az Id kérdést megoldani, kapcsolat nélküli módra hivatkozott, blackberry "ikonom" van a hálózat ikon mellett, és ahogy a vodás bácsi kérdezte "le-fel nyilam" is, csak használni nem tudok semmi konkrét alkalmazást .(
-
k-csabesz
csendes tag
válasz
k-csabesz #462 üzenetére
Nos a (fél)megoldás a szoftcsere lett... A MobileVoip program viszont szétesett a képernyőn. Ennek az lett a megoldása, hogy elindítom a MobileVoip programot (bejelentkezek és a háttérbe küldöm), rákeresek a tácsázandó kontaktra, ki is választom azt a számot amit hívni akarok (kijelölöm/ráállok) majd a BB gombbal menüből a "Call with MobileVoip" lehetőséget választom. Ezzel a módszerrel tudok a Voip progi terhére telefonálni és a következő (GSM) hívásom is hallatszik. A használt szoftververzió 7.1.0.825 angol nyelven.
-
Sly Bp.
addikt
Sziasztok!
Szeretnék újra BB tulaj lenni!
Nagyon fontos nekem az Ingyenes navigáció! BB-re milyen lehetőségek vannak milyen progikat lehet rá venni?
Ha egyszer megveszem és lesz egy Új BB telefonom akkor arra is át tudom vinni ha egy reg alatt megy a két telefon! Mint az Androidnál!Köszönöm
-
papeti01
senior tag
Sziasztok,
Érdeklődnék, hogy ha megjelenik a BB10, akkor érdemes lesz-e még Bold9900ra beruházni? Gondolom kicsit lejjebb megy az ára, illetve már most is lehet jó áron ebay szerezni...
Amire használnám (mert nem üzletember vagyok, csak BB fan
)
Kiváltani az androidos mobilt, és ebszerezni egy szép qwerty-st
Gmailt, twitter, net, esetleg gps progiui: ha azt gondoljátok ehhez nem kell BB9900, akkor más típusra is nyitott vagyok. (curve9620, 9360)
előre is köszi!
p. -
k-csabesz
csendes tag
Sziasztok!
Egy apró, de fontos problémám van a Boldommal... MobileVoip programot használok rajta és a hibajelenség az, hogy a voip hívást követő GSM hívásnál nem hallatszik semmi és engem sem hallanak..., a megoldás az újraindítás... na de NA... Egyéb ötlet vagy tapasztalat...?
Verzió: v7.1.0.714
Platform: 5.1.0.532
Próbáljam ki másik szofttal? Nem nagyon fűlik a fogam a szoftcseréhez, mert ez most (a fenti hibát leszámítva) rendben van... -
Cyberpunk
félisten
Üdv az ennyém egyik napról a másikra nem játszik le zenét. Hiba történt vagy mit ír ki azt semmi. Ez most mi?
-
compen
csendes tag
válasz
lezerpiramis #457 üzenetére
Ilyen nincs és mégis van.
1. Sőt, tovább mentem. A fiam kártyáját betettem telefonomba (BB9900), azóta azzal is ez a helyzet.
2. Az enyémet betettem a fiam SAMSUNG GS-5300 (aszem) androidos telefonjába. Ott az átirányítás kikapcsolásakor a kommunikáció után a telefonon a következő üzenet volt: "Nem lehet deaktiválni a hívás átirányítást, ha nem fogadja a hívást. A szolgáltató nem támogatja ezt a lehetőséget." Ugyanez a szöveg volt, amikor a "nem elérhető" esetén való átirányítást akartam kikapcsolni.Kezdek belehülyülni...
Találtam egy ilyen videot: http://www.youtube.com/watch?v=JhIi5AW8QHk
Nem tudok túl jól angolul, de ez nem azt jelenti véletlenül, hogy a BB ezt nem is engedi kikapcsolni, ha aktív hangpostával rendelkezel? Hülyén hangzik, amit írok, de már nem tudom mi lehet az oka.
Holnap kipróbálok egy kártyacserét. Elég régiek a kártyáim, a fimé még Westel feliratos. Hátha valami technológia-bug lehet az ok...
-
compen
csendes tag
válasz
lezerpiramis #453 üzenetére
Ugyanaz a helyzet.
Csak érdekességképpen a dolgot tovább bonyolítja:1. Kipróbáltam és VALÓBAN át van írányítva. Hívtam egy másik készülékről.
2. Újra megpróbáltam másik készülékbe betenni a kártyát és DEAKTIVálni az átirányítást. Ugyanazt csinálja.
2. Felhívtam a T-Mobile ügyfélszolgálatot, akik szerint NINCS aktív átirányításom.A SIM kártyával lehet baj?
További tippek?
-
lezerpiramis
őstag
válasz
fibrumsurfer #454 üzenetére
Az elofizeteses wap megy a vodanal (https-t nem lehet vele megnyitni). Netes APN-nel az Opera Mini megy.
-
fibrumsurfer
csendes tag
válasz
lezerpiramis #446 üzenetére
Tudtommal vodán is megy az internet, csak az APN-t kell beállítani ott is, ahogy a többi szolgáltatónál.
-
compen
csendes tag
Sziasztok!
Blackberry 9900:
Tegnap a hívásátirányítást próbálgattam. Nagyon egyszerű a menü, elvileg nem is lehet elrontani. Az történt, hogy a NINCS VÁLASZ típusnál beállítottam a postafiókot. Azóta nem tudom kikapcsolni az átirányítást.
Próbálkoztam:
1. Menüből.
2. A ##002# kóddal.
3. A ##61# kóddal.
4. Végül átraktam egy másik készülékbe is.Sikertelenül. Az a jelenség, hogy látszólag visszaveszi az átirányítást, de valójában nem. T-Mobile-os vagyok, nem tudom érdekes-e.
Tud valaki segíteni?
-
redpunkt
tag
Help Me
mit lehet kezdeni abban az esetben ha 10 es fényerön is/legkisebb/
bánja a szemem este..
FOlia?vagy vmi softvare volna rá h azt is lejjeb vegyük?mint adroidon pl a Screen filter..
-
redpunkt
tag
Buék Mindenkinek
-
Takhanto
őstag
válasz
lezerpiramis #448 üzenetére
Köszi,elolvastam,BIS nélkül még a navi sem működik,amúgy meg az tuti hogy más telón pl androidon mennek az egyik legjobb navi,kinézetre is meg tudásban is. Pl IGO, Sygis stb. Így már messze áll tőlem ez a telefon. Köszönöm mindenkinek,sziasztok!
-
-
Takhanto
őstag
válasz
lezerpiramis #446 üzenetére
Ajaj, akkor nem kell a teló
Ezért van sok eladó bb teló,sokan vakon vették meg és csak utánna jönnek rá hogy mit miért nem megy. Akkor marad a 4X HD...
-
lezerpiramis
őstag
válasz
redpunkt #437 üzenetére
Ha megneztek nehany korabbi hozzaszolast, akkor megtalalhatjatok, hogy mi megy BIS nelkuk es mihez kotelezo. A teljesseg igenye nelkul:
Ami megy BIS nelul mobilnettel/wappal is: egyes kulso alkalmazasok (pl. Opera Mini, Google Maps, Nimbuzz), szolgaltatotol fuggoen a gyari bongeszo valamilyen netes/wapos APN-en, mobil hotspot (amelyik alkalmas ra).
Ami megy BIS nelkul, de CSAK Wi-Fi-n: Facebook-kliens, Twitter-kliens, App World.
Ami CSAK BIS-sel megy, tehat Wi-Fi-n is csak akkor, ha van BIS: gyari levelezokliens, BB Maps, BB Protect, BB Travel, BB Messenger, Google Talk, Windows Messenger stb., tehat minden RIM alkalmazas, gyari bongeszo full netes elerese(pl. vodanal BIS nelkul csak wapozni lehet mobilhalozaton, tehat pl. https oldalakat nem lehet behozni, csak BIS-sel vagy Wi-Fi-n).
-
Takhanto
őstag
Van egy hibás teló 37000 ft-ért . Bootolásnál mindig újraindul. Ő szerinte nincs semmi hiba az sw-vel mivel az se oldotta meg (gondolom a szoftvercserés dolog nem oldotta meg). Szerintetek van valami megoldás?
-
Takhanto
őstag
válasz
redpunkt #440 üzenetére
Nekem most Optimus Pro-m van ami hasonló bb-hez mármint a külsőre. Nagyon jó a gombos része, de ha jóval nagyobb kijelzőset vennék akkor ott talán már nem nyomom félre mint anno lg gt540-nél.
BB Playbook-nál az tetszik hogy lehet futtatni androidos progikat is. Sajnálom,hogy a BB-s telóknál nincs ilyen lehetőség.
-
Takhanto
őstag
Tetszik a 9900-as teló, csak kicsi a képernyője. Ez és Optimus 4X HD között gondolkodok...
-
redpunkt
tag
válasz
lezerpiramis #424 üzenetére
Haloo
Nos, elofizus simmel nem csinal semmit,hiaba aktivalt netes!betettem egy sima toltos simet azon is nettel, es ujr inditottam a telot majd gyari bongeszon siman megy a net!a beepitett face alkalmazas viszont wifit ker utana h megy e meg nem tom mert per pill off a wifi routerem itthon! Ezt eztan probalom ki!
De sztem ha wifin csinalok emil klienset akkor megy majd az is 3g n is remelem de wifi az elso csatlakozasi kerelme neki meg hat az alapjan tudok regelni Bb world ba. Szval felsiker, es furcsa is! Irok meg mi lett a fejlemenyszep napot!!
-
Takhanto
őstag
válasz
lezerpiramis #424 üzenetére
operával hdspa sebességel megy?
-
lezerpiramis
őstag
válasz
Takhanto #423 üzenetére
A BB-nel a BIS az internet, ennyi az egesz... nehany dologhoz kell mobilnet is (YouTube, internetmegosztas, nehany kulso alkalmazas).
Szolgaltato- es telefonfuggo, hogy normal netes/wapos csomaggal tudod-e hasznalni a BB gyari bongeszojet. Tolts le Opea Minit, azza lemgy a bongeszes BIS nelkul is.
Tovabbra is tartom viszont, hogy BIS nelkul felesleges ilyen telefonokat venni - plane dragabb (csucs)modelleket...
-
Takhanto
őstag
Tényleg nem lehet kikerülni ezt a szolgáltatást? Nekem nem kell Bis Bes csoda. Csak símán mint az androidos rendszernél,állandó internet kapcsolatban van és netezek akkor amikor akarok stb..
-
Takhanto
őstag
Bis Bes nélkül, lehet internetezni? Természetesen wifi nélkül...Látom nem lehet... megéri nekem megvenni ilyen telót? Bis regisztrálás után van havi díja?
-
redpunkt
tag
válasz
lezerpiramis #420 üzenetére
okés
meglesem
jövök méég -
redpunkt
tag
válasz
lezerpiramis #417 üzenetére
tudom
Bocha tiszteletbeli kollégától
szóval becsukott szemmel megvettem vnaBB torhom volt már.
Hugomnk vettem ezt de nem kell neki
igy használom énMerész de tuti ha beindul jó lesz
-
redpunkt
tag
válasz
lezerpiramis #416 üzenetére
-
lezerpiramis
őstag
válasz
lezerpiramis #413 üzenetére
Minek valaszoltam egy ennyire regi hozzaszolasra....
-
redpunkt
tag
válasz
lezerpiramis #414 üzenetére
Kérlek segits.
bevallom ehhez buta vagyok..
elismerem.
mik a lépések -
redpunkt
tag
Szép estét urak.
Ma vásároltam egy nagyon Jó embertöl a Ph-n Bocha
egy Blackberry 9900 készüléket.*Köszönöm nagyon neki*
De nem tudok vele netezni3G aktiválva van és semmi nem megy
Helpet kérekMit tegyek és hogyan?
-
lezerpiramis
őstag
9900-tulajok: talalkozott mar valaki olyannal, hogy a standby mod kikapcsolasa, tehat a lezart (es sotet) kepernyo feloldasa utan a kijelzo halvany marad (nem sotet, csak halvany, alig lathato), es a telo nem reagal semmire, csak akksi ki-be segit? OS 7.1.0.714, vendor ID: 603
-
Machos
tag
Sziasztok!
Aki szeretne egy ilyen kis 9900est jó áron, az nálam privibe érdeklődhet!
Üdv/Machos -
Matt88
csendes tag
válasz
lezerpiramis #406 üzenetére
Nagyon szépen köszönöm!!!
Jobb mint az aksit operálgatni.
Lenne még valami...és kövezzetek meg, ha úgy gondoljátok, hogy undorító önmagában az ötlet is, de...sehogy sem megoldható, hogy fizetős alkalmazásokat valahonnan ingyenesen leszedjek és telepítsek? (egy jó carcassonne elűzné unalmas perceimet, de 4 euro-t valahogy nem akarok adni érte...)
-
Matt88
csendes tag
Hogy lehet befagyott programot bezárni? Kilépni tudom, hogy ki lehet, de az attól még a háttérben fut...Kb 20 perce mutatja az Appworld azt, hogy várjak...de semmi...
Ötlet? (Az, hogy vegyem ki az aksit, nem számít ötletnek)
-
mzol
csendes tag
válasz
lezerpiramis #403 üzenetére
Sikerült megoldani, hála a T-mobile BB ügyfélszolgálatának. Egy-két beállítást rosszul kezeltem, még mielőtt a BIS-t aktiválták és emiatt aktiválás után ütközött a rendszer. Végrehajtottam wipe után egy rendszer frissítést, ezt is sikertelenül, sajnos. Csak angol nyelv maradt a készüléken frissítés után. Újra hívtam a BB ügyfélszolgálatot és megkértek, hogy inkább vigyem be hozzájuk, ők frissítik a készüléket. :-)
Tényleg jó fejek voltak, piros pontot kapnak!!!!!! -
mzol
csendes tag
Azt hozzá kell tennem, hogy a telefon email fiók aktiválásánál a telefon kiírta, hogy nem hajtható végre a beállítás, ennek ellenére mégis megtörtént. Minden működik, csak a BBProtect kéri a jelszó megerősítését. (BBID authentication required)
-
mzol
csendes tag
válasz
lezerpiramis #400 üzenetére
Túl vagyok már új jelszón, teljes újraindításon...
Új hozzászólás Aktív témák
ma A BlackBerry újdonsága fityiszt mutat az iPhone-nak és az Androidnak; úgy egyesíti az érintőkijelzőt a gombokkal, ahogy más sosem tette.
- Apple iPhone 13 128GB, Green, Kártyafüggetlen,
- Honor 400 Lite,új 0 perces, 2év garival
- AKCIÓ BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB 6GB RAM Dual Sim Független ajándék üvegfólia és tok
- AKCIÓ! Dell Alienware M17 R3 Gamer notebook - i7 10750H 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2070 8GB WIN10
- Így lehet neked Teljes Magyar Logitech Craft Billentyűzet
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 - UK billentyűzet
- LG 45GR65DC-B - 45" Ívelt 1500R / 5120x1440 / 200Hz 1ms / Adaptive Sync / AMD FreeSync / HDR 600
- Gamer / irodai szék noblechairs ICON TX
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest