- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Hová lett 1000 mAh?
- Rekord vékony lesz a Z Flip7 is
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ribizly
veterán
válasz
LackoMester #9 üzenetére
Azért az, hogy a CS és a CS:S vezet szerintem elég jel kellene legyen a fejlesztőknek, hogy valójában mi is az ami tetszik a többségnek valójában. Én mondjuk nem azt mondom, hogy a CS jobb, mint egy Battlefield vagy egy COD, de látszik, hogy mindenféle csicsa helyett a jól kiegyenlített játékmenet és a jó pályák győzedelmeskednek a grafika meg a content hegyek felett. Nyílván nem lenne esélye egy CS-nek konzolon, mert ott elveszítené az értelmét az "az nyer, aki pontosabban céloz" az autoaim miatt. Mondjuk a MW2 még mindig remek játék, de sokszor már szervert sem talál, ha fel akarok menni egy-egy körre, amit nem értek, mert bár nincsenek meg a DLC-k, azért csak lehetne elég szerver...
-
kapeti07
senior tag
Remélem ebből a sok lóvébol telik egy jobb COD-ra, mert a Modern Warfare óta nem látok nagy fejlődést.
-
Angel1981
veterán
Arany tojást tojó tyúk ez a franchise!
-
válasz
Plazmacucci #14 üzenetére
DLC-ket esznek?
-
Gergosz2
veterán
válasz
yakuza.tora #7 üzenetére
előveteében 9700 ft volt.
Rá egy hétre ment fel az ára 12000-re.
-
mennyi hajléktalant lehetne ebből etetni
-
redXIII
senior tag
Én megvettem,jobb vétel sztem mint az elsö map pack.Jobb pályák vannak benne.
-
jegenye77
addikt
Ez is bizonyítja,hogy jó kis game ez.
Bár Én nem vettem meg a DLC-t de lehet ,hogy megveszem. -
bunfi
őstag
Még nem is idegesítene, ha nem minden egyes kiadó ehhez a sz*rhoz mérné magát...
-
LackoMester
addikt
A konzolosok veszik, játszák sokan, a Steam statisztikája alapján a MW2-t még mindig többen tolják,
Nekem a BO felejtős, de aki napi szinten tolja, megéri a mp megvétele. -
yakuza.tora
addikt
15 dodó nem kevés. Főleg úgy, hogy - nálunk legalábbis - eleve drágán jött ki. (és az ára azóta sem csökkent jelentősen)
-
Ezt én is megvettem. Nem magamnak, de megvettem.
-
ribizly
veterán
válasz
Black Dragon #1 üzenetére
Eltekintve attól, hogy a net kódja sokszor beakasztja (hiába a jó gép meg a 20/10-es net), valóban jó lett. Nem akartam megvenni ezt a DLC-t, de a zombis pálya miatt nálam tuti vétel lesz.
-
atidzsiforc
őstag
válasz
Jo kis game ez. Nekem jobban tetszik, mint a cod4.
-
_Free_
csendes tag
válasz
Szerintem egyébként elég jó lett a játék, nekem legalábbis tetszik... Az, hogy ennyien vették meg a DLC-t újfent azt bizonyítja, hogy nem lett szar...
-
Black Dragon
addikt
Attól még a játék nem lett jobb.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Beszámítás! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- PS4 játékok garázsvásár sok kedvezménnyel
- Tom Clancy's The Division - Sleeper Agent Edition Xbox One
- Szinte új,garanciás MSI Claw kézi konzol/7 Full HD,120Hz,Core Ultra5,16GB DDR5,512GB SSD beszámolok
- PS VR V2 + 2 db PlayStation Move motion controller + PS VR Aim controller + ajándék dockoló
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Kingston ValueRAM 4GB DDR3 1333MHz KVR1333D3N9
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest