- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Milyen GPS-t vegyek?
- Rekord vékony lesz a Z Flip7 is
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Restart®
tag
Erről van tényleges forrás, hogy a TEK ment ki reggel 7-re a fiúért? Én úgy értesültem, hogy a Készenléti Rendőrség munkatársai érkeztek az adott címre. Az pedig nagyon nem ugyanaz! A TEK pl nem tartozik a rendőrséghez (ORFK) (közvetlen a belügyminiszter alá vannak bekötve). Értem én, hogy sokan TEK-fóbiások, de azért nem kéne ennyire. Véleményem szerint a TEK alap koncepciója jó (SWAT-szerű egységként)! Bár én nem adtam volna nekik titkosszolgálati jogkört, és beraktam volna az ORFK alá az egészet.
-
fordfairlane
veterán
A Kürt kompetenciáját nem kérdőjelezném meg, inkább úgy tudom elképzelni a dolgot, hogy extrém rövid idő alatt kellett összehajigálni ezt az egészet.
Ilyenkor előfordul, hogy a könnyebben mozdítható juniorokat állítják rá, vagy az is előfordulhat, hogy a seniornak megmondják, hogy ugyan te azt mondtad, hogy erre meg arra a fejlesztésre és tesztelésre egy hónap kell, de nincs egy hónap, csak 3 nap, csinálj valami olyat, ami úgy néz ki, mintha szoftver lenne. És ilyenkor a senior is hajlamos beleszarni, hiszen ha egyszer nincs idő, akkor mi a fenét csináljon?
Új hozzászólás Aktív témák
- Horgász topik
- Hamarosan kapható a Helegaly linuxos handheld gépe
- Home server / házi szerver építése
- LEGO klub
- Futás, futópályák
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- CNC topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen autót vegyek?
- Gyárilag csendes mechanikus klaviatúra jön az MCHOSE-tól, nagy akkuval
- További aktív témák...
- AKCIÓ! HP Victus 16-R1002NF Gamer notebook - i7 14700HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB WIN11
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8400 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 980 4GB Aio Corp Croma CM 600W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest