Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
PROHARDVER! témák
IT café témák
Hirdetés
!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Stellaway
tag
Szerintem az S7-ek, és az egész A széria megkaphatná
Én az S Voice-szal szeretek ökörködni, egy Bixbyvel életem végéig ellennék(:
-
blagolf
senior tag
Miért kell minden majmolniuk? Nekik sem mehet minden.
-
forgonati
őstag
Inkább vennék ki az S8-ból is... Nagyon béta még és a Google sajátja messze jobb.
-
-
Romvr
őstag
S7 edge-re bezzeg nem jön/jött még ki... nem mintha nagyon hiányolnám mert hát mégsem egy Siri/Cortana de elbolondoznék vele
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító hír
Aktív témák
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen videókártyát?
- EAFC 25
- Ingatlanos topic!
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Komolyan ráállt a csúcs-GeForce-ok átalakítására Kína
- Mobil flották
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB Sky Blue, Szép Állapotú, Hibátlan Működésű, Kék, Garanciális
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB Sky Blue, Szép Állapotú, Hibátlan Működésű, Kék, Garanciális
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 5G 128GB Graphite Gray, Szép Állapotú, Hibátlan Működésű, Garanciális
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 5G 128GB Graphite Gray, Szép Állapotú, Hibátlan Működésű, Garanciális
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 5G 128GB Atlantic Blue, Szép Állapotú, Hibátlan Működésű, Kék, Garanciális
Üzleti előfizetők hirdetései
- Bomba ár! HP EliteBook X360 830 G6 - i5-8G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Asus TUF Gaming F16 (2024) FX607JV Grey - 16" - és Lenovo Legion Slim 5 RYZEN 7 8845HS
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Bomba ár! HP Elitebook 840 G1 - i5-4GEN I 8GB I 180GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest