Bixby asszisztenst kapott a Galaxy A7 (2017)

Hirdetés

Több mint fél éve mutatkozott be az idei Galaxy A-széria első három tagja, az A3, az A5 és az A7, ezeket már mi is teszteltük, a piacra kerülés azonban még több helyen váratott magára, az A7 (2017) például csak most került be a dél-koreai SK Telecom kínálatába, cserébe azonban megkapja a gyártó jelenleg gyerekcipőben járó, ugyanakkor nagy reményekkel útnak indított mesterséges intelligenciáját, ami személyes segéd, hírolvasó és termékfelismerő egyben, a szolgáltatások pedig folyamatosan fejlődnek és bővülnek, ahogy gyűlik a felhasználói tapasztalat.


Bizonyos koreai változatok megkapták a gyártó új szolgáltatását [+]

Az A7 (2017)-en nincs külön gomb a Bixby elindítására, ezen kívül azonban minden hardveres követelménynek megfelel. Előfizetés nélkül körülbelül 139 000 forintnyi koreai wont kérnek érte, ami nem kevés pénz, a Galaxy Note 7-re épülő Fan Edition például nem volt sokkal drágább addig a néhány napig, amíg lehetett kapni az országban.

Előzmények

  • Samsung Galaxy A7 (2017) - a hét minden napjára

    Hazánkban az A3 és az A5 a sláger, a nagyobb méretű A7-et a Samsung nem tolja itthon, pedig simán lenne létjogosultsága. Akkora, mint egy Note, nyilván nem tud annyit, de olcsóbb.

  • Samsung Galaxy S8 és S8+ duplateszt

    Lemászik a kijelző a jövőből idecsöppent S8 előlapjáról – nincs sok egyéb elem arrafelé, az ujjlenyomat-olvasó hátra költözött. Van viszont íriszleolvasó és egy sor innováció, meg némi kompromisszum.

Hirdetés