- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Heteken belül ár/érték bajnokot avat a Poco
- VoLTE/VoWiFi
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
norrberth
addikt
válasz
Hieronymus #40 üzenetére
-
válasz
Hieronymus #40 üzenetére
Ha ismered a dél-olasz konyhát akkor tudod milyen koszton vagyok - a párom ott élt egy ideig és tanult meg főzni. Ott azért nem ritka a 90-100 éves ember
Pl reggelire kifejezetten szeretem és eszem a fél literes kefirt (na jó csalok mert szoktam enni hozzá 1-2 kiflit is), de kb két hetente pizzát csinál Iza ami 1-2 napig teljes étkezés. Én pl kifejezetten gyűlölöm a sót, cukrot a csokiban esszük, de blogomban található édességeket is Iza készíti - olyan szintig h a vanília öntet is itthon készül nővéremék házi tojásából és a csokiöntethez meg a jobb fajta 60%+ étcsokikat használjuk. Kávét nem iszok csak kivételes alkalmakkor, akkor is tisztán (teát is tejjel cukor minden nélkül).
Igaz a halat nem szeretem, de hús és sok nyers saláta van.
A zsíros-mócsingos hústól azonnali öklendezés jön rám, a tiszta zsírt meg sem említem mert még tepertő formájában is undorodom tőle. Főzéshez és sütéshez használunk kacsazsírt és disznózsírt de csak az olyan dolgoknál kap nagyobb szerepet mint rántott hús - minden másnál csak aromateremtő. Olívaolaj megy, meg a hasam tőle de azért erőltetjük.
Az alkatom nem az étkezéstől olyan amilyen, hanem genetika és a ritka/ nem tartós/nem rendszeres mozgástól. Van olyan amikor napi 20 órát a gép előtt ülve töltök, van amikor 300-400 mázsa fát segítek napokig aprítani szüleimnél. Ilyen a muzsikok élete -
norrberth
addikt
válasz
Hieronymus #26 üzenetére
Köszönöm a kimerítő választ.
És gratulálok az egészséges életmódodhoz. -
válasz
Hieronymus #26 üzenetére
És pont emiatt a sonka az egyik legegészségesebb étel. Meg a grillezett húsok. Évszázadok óta ugyan az. Ha valaki meg rettegésben akar élni, tegye: csak másokat nem kell ebbe belerántani ha nem akarják
-
norrberth
addikt
válasz
Hieronymus #6 üzenetére
Agyaég ezt még olvasni is rossz volt.
A zöldséget amit a boltba megveszel az szerinted mennyire egészséges?
Látszólag eszel egészséges ételeket de minden tele van már méreggel meg minden mesterséges szarral.
Ott a mikró hullámú sütő.. Gondolom ezt se használod. Kálium mentes só.
Van víztisztítód otthon? Nem klóros szarral fürdöl.
Nem iszol soha semmilyen PET 1 es palackból. Fogkrém Fluor, SLS és szacharin mentes?És ezek még semmik.. Számos más helyről kapod még naponta a dózist.
-
válasz
Hieronymus #14 üzenetére
Ma volt éppen bableves és a másik sonkának a csülök jellegű vége abban kötött ki
Mi is fagyasztjuk a bőrt meg zsírját, mert később levest meg alapot ízesíteni nagyon jó ám !
-
válasz
Hieronymus #10 üzenetére
Mint említettem már gondoskodtam erről!
Most menjünk vissza a sonkához -
válasz
Hieronymus #8 üzenetére
Ez velem nem fog előfordulni, erről már gondoskodtam. EU állampolgár vagyok még ha itthon nem is támogatják
Én nem leszek senki és semmi terhe.
-
válasz
Hieronymus #4 üzenetére
Nem. És ha csak azért nézitek meg a blogomat , hogy ilyen gondolatokat osszatok meg velem akkor ne erőltessétek. Tojom le ezt és marhára nem érdekel. Nem akarok nyugdíjas lenni, pláne nem ilyen körülmények között ami itthon van. Akkor legalább az vigyen el emit élvezek és szeretek
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 14 128Gb Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Acer 15,6",core i3,IntelHD+GT 940MX VGA,8-16GB RAM,SSD,szép állapot,W11
- Apple iPad Air 4 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xbox Series X, dobozában, kitisztítva+újrapasztázva, 6 hó teljeskörű gar., Bp-i üzletből eladó!
- Xbox Series X, kitisztítva+újrapasztázva, 6 hó teljeskörű garanciával., Bp-i üzletből eladó!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 2db Dell PowerEdge R740 2U Rack Szerver és 3db Netapp FAS2040 NAS
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged