- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Google Pixel topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Van valami híred?
-
Soderes
senior tag
Ugyan, én nem ismerem Rawulf kollégát. Nem futottam össze vele sehol itt fent eddig.
De így látatlanban is kívánok neki jó egészséget!
A gyógyulásban pedig tovább a Lenini úton.
Előre, mint a proletárok!Várjuk vissza!
-
-
Android Dual Simes topicban adott tanácsot még "tinikoromban" 2014-ben, amikor az első kínai telefonomat rendeltem meg.
Illetve szerintem privátban is értekeztünk, csak egy időben kitakarítottam a teljes listámat, és így 2016 előttről nem találok levélváltásokat.
Aztán még találkoztunk a Redmi Note 4 topicban is.
És úgy rémlik sokszor olvastam tőle-általan kínai rendelések kapcsán, amiért nagyon hálás vagyok, mert nagyon jól esett az, hogy kintről olcsóbban kaphatok meg jobb cuccokat sokszor.
Függőséget tud okozni, jó értelemben.
Jobbulást, gyógyulást, mielőbbi felépülést Rawulf!
-
válasz
Gargouille #5 üzenetére
Továbbítani fogom és nagyon szépen köszönöm !
-
Gargouille
őstag
Bár nem ismerem Rawulf kollégát, de remélem nem baj, ha azt üzenem neki, hogy bármi is történt vele erőt és kitartást kívánok a felépüléshez, álljon talpra mihamarább, hogy lehetőséget adjon rá, hogy én is megismerhessem.
-
-
-
szente
addikt
Rajta keresztül jött be kínából az első Xiaomi (MI2s) telefonom még 13-ban. Visszaolvasva az üzeneteket, nagyon kedves és türelmes srác lehet. Segített Pay Pal fiókot is létrehozni. Kétszer volt dolgunk egymással, összesen 126 üzenetváltásunk volt, úgy hogy innen is elnézést kérek, ha nehéz eset voltam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Path of Exile (ARPG)
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- XIV. Leó pápa szerint a politikusoknak kezdeniük kell valamit az AI-veszélyekkel
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Apple MacBook
- Milyen légkondit a lakásba?
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- AliExpress tapasztalatok
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! MSI B550 R7 3700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Csere-Beszámítás! PowerColor Red Devil Spectral White RX 9070XT Videokártya! Bemutató Darab!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor X7B szép állapotban 6/128GB fekete / 12 hónap jótállással!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest