- Yettel topik
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Mobil flották
- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
DeltaPower
addikt
válasz
Lalikiraly #4 üzenetére
Ezzel brutálisan az agyamra tudnak menni.
Nézgettem a kocsikat marketplace-en, találtam egy tűrhető ajánlatot: "napi használatból, motor-váltó-futómű hibátlan". Enyhén írástudatlan eladó, talán még belefér. Eltettem könyvjelzőbe.
Nézegettem másnap is a hirdetéseket, találtam egy friss hirdetést, ugyanaz az autó, rendszám is látszik: "piros lámpánál megállt, azóta nem indul, cserélem bármire".
Később megtaláltam a harmadik hirdetést is, most már rendszám nélkül, bontásra.Ráadásul nem egyedi, hetente többször is belefutok ilyenbe. Ugyanaz az autó, ugyanazok a képek, az egyik hirdetésben üzemképes, a másikban motor-, váltó- vagy egyéb költséges alkatrész hibás.
-
Bird
addikt
válasz
Lalikiraly #34 üzenetére
Egy lakas, haz nem a kenyerre kell kategoria nalam... Egy ingatlan az teljesen mas teszta, mint egy hasznalati targy...Azok a Brazilok nem is tudjak megfizetni.
-
Chaser
legenda
válasz
Lalikiraly #20 üzenetére
ezt mondtam én is, ingatlanra ne látatlanban akarjon alkudni mert max kiröhögöm
egy sz@ros alkatrész más téma, egy pöppet' pár nagyságrenddel olcsóbb mint egy ingatlan, aminek kismillió tulajdonsága értéknövelő/csökkentő lehetbitpork
amelyik sms-ben írt annak válaszoltam, vagy hívjon fel, vagy én felhívom, messengeren egy se talált meg mert nincs ( :szerk:
jó a meséd, legtöbb ember pont így szeretne lakást venni, nagyon tetszik neki de pénze az nincs rá, amivel nincs is baj, de ha álmodozni akar ne azokat fárassza akik eladni akarnak
legalább a "te embereid" korrektek voltak
nálam is volt ilyen lakás, tudtam h annyi kp-m nincs - kirakott ár valószínűleg túlzás, de kp nélkül nem tudok alkudni - , hitelt nem fogok felvenni, de volt tervem pénzre, helyszínen elmondtam a száraz tényeket, és volt aki rá is okézott olyan kifzetésre amit meg tudtam oldani
ugyanakkor több olyan lakás is volt, hogy már a környéket látva felhívtam a tulajt/ingatlanost, ne vegye sértésnek, de erre én max ingyen fogadok el lakást, pénzt nem fogok adni értevolt olyan is, h az épületbe belépve köszöntem meg a lehetőséget, a lakás már nem érdekelt a továbbiakban
-
Chaser
legenda
válasz
Lalikiraly #18 üzenetére
itt csak alkuról volt szó, ha valaki ilyenre látatlanban akar alkudni részemről csak kiröhögöm
látatlanban ingatlant venni az nettó idiótaság lenne ( : -
mickemoto
őstag
válasz
Lalikiraly #4 üzenetére
De érdekes módon volt már nem egyszer olyan is hogy valamit már rég nem hirdettem, már hónapok óta eladtam és levettem a hirdetést és hívnak hogy megvan-e még?
De mégis honnan, miért, hogyan?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BestBuy topik
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen videókártyát?
- Autós topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Xbox Series X|S
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- LG LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Újszerű Anker 778 12 in 1 Thunderbolt 4 Docking station dokkoló (Windows, MAC OS)
- Asus TUF Gaming A15 FA506 - 15.6"FHD 144Hz - Ryzen 5 7535HS - 16GB - 512GB SSD - RTX 3050 -3 év gari
- Legion 5 16IRX9 16" QHD+ IPS i5-13450HX RTX 4060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- LG UltraGear 27GR95QL-B LoL Edition OLED Monitor! 2560x1440 / 240Hz / 0.03 ms / G-Sync!
- XPS 14 9440 14.5" FHD+ IPS Intel Ultra 7 155H 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Olcsó laptop! Lenovo Ideapad R3 3250U / 8GB RAM / 128Gb SSD!
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- Csere-Beszámítás! Intel Core I9 14900KS 24Mag-32Szál processzor!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest