- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Magisk
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Új hozzászólás Aktív témák
-
fsb1000
nagyúr
OK rendben. Azt a hsz-t már nem volt alkalmam olvasni.
Viszont nem volt szándékom hangulatot kelteni, csak elmondtam a véleményem az alapjén ami olvasható volt a fórumban.Ha lehet egy javaslatom: Az ilyen jellegű cikkek alatt ne engedélyezzétek a hozzászólásokat.
Mindig lesznek akik eljutnak az orbánozásig, meg olyanok is akiknek más a véleménye mint a házigazdáknak és esetleg azt nem az általatok elvárható formában adja elő vagy épp átlep egy olyan nem deklarált határt amit ti politizálásnak gondoltok.Régen sok cikket kifogásoltam. Ezt pl. nem. Szerintem teljesen rendben van. A fórum tartalommal és a házigazdai reakciókkal volt gondom. Sorry...
-
fsb1000
nagyúr
válasz
#32839680 #92 üzenetére
Te is ahhoz a kisebbséghez tartozol aki nem érti mi történik itt? És azt sem miként keverednek egyesek fejében a fogalmak és miként alakulnak ki tiltások, és ezek nyomán felhasználói szokások?
És szót kell fogadni! Mert bannolásal fenyegetnek a véleményed miatt, ha pedig az eljárást mernéd kritika tárgyává tenni akkor végleges ban a tét. Sokan elfelejtik, hogy itt felnőtt férfiak beszélgetnek. Én felháborítónak tartom a vélemény korlátozás nyilvános fenyegetés általi megvalósítását. Nem csak 1 személyt érint, hanem mindenki behúzza a fülét meg a farkát aki olvassa.
(#108) Szederp: Kár hogy csak "újoncként" mer valaki ilyesmit leírni.
(#115) Bog: nem tünhetett fel, mert a másik házigazda válasza egy konkrét hsz-re mutat.
Honnan tudja az egyszeri user, hogy mit törölgettek? Már a feljelentős topik nyilvánosságát is megszüntettétek.....
Ha meg valakit fenyegettek, azt miért nem magánban teszitek? -
fsb1000
nagyúr
válasz
kameraman77 #42 üzenetére
"Elolvastam. De náluk nem éghet le a szerverterem?"
De... de ők egy másik felhőbe backuppolnak. Azok meg egy harmadikba....
Vagy valami streames cucra nagypénteken, amit levisznek a metróba. (ez nem teljesen vicc....)(#45) Stauffenberg : Ejhh.. ezek már megint nem szalonnaképes gondolatok. Csőd? Dugókihúzás, Ügyfelek nem értesítése?
-
fsb1000
nagyúr
válasz
Stauffenberg #28 üzenetére
Max. egyetértek.
De majd a házigazda jól megmondja, hogy a felhőt és sodent összekombinálni az már olyan szintű képzettársítás amiért 3x elénekelteti velünk hogy: [link]
-
fsb1000
nagyúr
hm....
Szerintem az adatbiztonság nem elsősorban technikai vagy informatikai kérdés, hanem politikai.
80 éve azon vitatkoztak az okosok, hogy a telefont hogy lehet lehallgatni (vagy épp nem lehet), a beszélgetéseket miként tudja harmadik fél (kormányzat) rögzíteni és/vagy visszakereshetővé tenni. Pát tíz éve azon vitatkoztunk, hogy a mobilteló bemérhető vagy sem, illetve kikapcsolt állapotban mit továbbít.
Pár éve a köztéri kamerákról vitatkoztunk, meg az arcfelismerésről, aztán meglepődtünk, hogy az új személyihez nem vihetsz saját képet, hanem a kiállító rögzíti digikamerával....
Ma már ezeken csak mosolygunk... és legyintünk. Szinte mindenkinek belefér.... megszoktuk.Aki naiv biztos elhiszi, hogy az adatai nem hozzáférhetőek a nagy felhőben a nagy éterben vagy bárhol ahova elküldi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Konteó topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Négymagos Xeon(!) CPU LGA775-ös deszkában
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Feketehalálra váltja a kékhalált a Microsoft
- 3D nyomtatás
- Házimozi belépő szinten
- AliExpress tapasztalatok
- The First Berserker: Khazan
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest