- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Ismét a Honoré a legvékonyabb hajlítható
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Magyarországról is elérhető a Xiaomi Pay
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Netfone
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szederp
tag
Szerintem ha nem engedélyezik a hozzászólásokat, akkor egy lépést tettünk egy olyan közösség felé, ami már nem közösség, mert nincsenek hozzászólások. Egyre több szemét kerül a felszínre világszerte ergo egyre kevesebb dologról beszélhetnénk itt, ami még nem lenne tilos.
Így ezt a tendenciát követve egyre kisebbre zsugorodna az a témakör, amit még ki lehetne beszélni, így előbb utóbb felesleges lenne a hozzászólások engedélyezése is
Persze ez nem lehet a PH célja, mert egyből lenne 15 más fórum ahol igenis jól ki lehet beszélni az IT világot (is) érintő külpolitikát.
Ezt csak OFF-ban jegyeztem meg mert egyelőre nem látom ennek jeleit a PH-n.
-
Bog
HÁZIGAZDA
Ezért magyaráztam meg.
Fenyegetni nem szoktunk. Maximum elmondjuk, hogy mi fog történni ha bizonyos események bekövetkeznek. És pont azért nem privátban, mert fontosnak tartjuk, hogy más is lássa.A többi, erősen hangulatkeltő mondatodra nem kívánok reagálni. Ebben a topicban egyetlen hozzászólást kellett törölni, a csávót, aki Orbánt is belekeverte a buliba. Minden más vélemény teret kaphatott, senki nem lett korlátozva, befenyítve, te valamiért mégis kelted a hangulatot. Szerintem ez tök felesleges.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Series X|S
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Motoros topic
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- MOBILTELEFON / TARTOZÉK / OKOSÓRA / OKOS KIEGÉSZÍTŐ beárazás
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 7280 - i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 5590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gari!
- LOQ 15IAX9 15.6" FHD IPS i5-12450HX RTX 4050 16GB 1TB NVMe magyar vbill gar
- Bomba ár! Lenovo ThinkBook 15 G2 - i5-1135G7 I 16GB I 512GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA be quiet! 650W
- Intel ES Core i5-3470 4-Core 3.2GHz LGA1155
- Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős ELKELT
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest