- Fotók, videók mobillal
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- One mobilszolgáltatások
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Ár-érték bajnokot avatott a Poco?
- iPhone topik
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Garmin Forerunner 255 Music - nem csak futóknak
Új hozzászólás Aktív témák
-
Romvr
őstag
válasz
arnyekxxx #292 üzenetére
Amazonnál nem ez az első. De más felhőnél még nem tapasztaltam hibát (Skydrive-GDrive)
Ja de... a Copy néha megkergül és úgy dönt hogy amit töröltem egyik gépről fájlt azt nem törli a rendszeréből hanem visszateszi oda ahonnan töröltem.
Ilyenkor ha nem szedem le minden szinkronizált gépról és a webes felületről akkor a fájl az idők végezetéig visszamászik az összes gépre. -
Szeko2
tag
válasz
arnyekxxx #274 üzenetére
Nem, a válaszom határozottan nem.
Négy AKTÍV kisgyermekem van, egyik aktívabb, mint a másik. Nálunk NINCS biztonságban semmi, elzárni meg nem tudom a vincsit a széfbe, hogy időnként elővegyem, aztán használat után meg tegyem vissza a széfbe....
Egyébként korábban is volt más végleges adatvesztésem, "elromlott" DVD-lemez (ami hol olvasható, hol nem), betojt CD-író (ami hol ír, hol nem), tönkrement vincsi, villámcsapás által okozott géphalál, kollégiumi szoba-tűz... gyakorlatilag minden előfordult már a 25 év alatt, amióta számítástechnikával foglalkozom.
Szóval, nálam a külső vinyó nem jó megoldás.
Egyelőre a Bitcasa jónak tűnik, de biztos vagyok benne, hogy van valami szűrőjük, ami alapján a fájlok neveit listázzák, és egy gyanús állománynév esetén (Pl. Far.Cry.3-Reloaded) törölnek, vagy felkérnek a törlésre.
EULA-t nem olvastam, nem is láttam, hogy lenne ilyen, szóval nem tudom, hogy hogyan szűrnek, de kíváncsi vagyok rá.
Meglátjuk. -
Ayanlith
tag
válasz
arnyekxxx #274 üzenetére
Azok után, hogy egyik napról a másikra szó nélkül tönkrement az alig használt, de a garanciaidőt már túllépő külső winchesterem és több, mint fél terrabájt adatot vesztettem (és csak azért nem a dupláját, mert ami igazán fontos volt, azt az elérhető erőforrásaim szerint több példányban tárolom), az én válaszom egyértelmű nem lenne. Ha normális, biztonságosabb otthoni biztonsági mentést akarsz csinálni az pedig már nem 20 ezer Ft körüli összeg.
Tudom, nem nekem szólt a kérdés, de még friss az élmény és ez már a második ilyen mértékű adatvesztésem.
-
Cathfaern
nagyúr
válasz
arnyekxxx #274 üzenetére
Olcsóbbnak talán olcsóbb, de praktikusabbnak semmiképp sem az. Mikor a "kezdeti" mentést megcsinálod, addig nincs gáz, de egy ilyen online tárhely esetén amint újabb dolgok jönnek, rögtön van róluk mentés. Ha külön vinyót veszel, akkor nincs, ráadásul ha frissíteni akarod a mentéseket, akkor sokkal macerásabb. Ha meg folyamatosan rá van kötve a gépre, és valami programmal "tükrözöd", akkor a lehetséges károktól nem véded (tűz, villám, stb... ).
Persze ha tényleg kérdés nélkül törölgetnek, akkor ezerszer praktikusabb a külső hdd -
jerry311
nagyúr
válasz
arnyekxxx #166 üzenetére
Tortent-e mar a vilagtortenelemben olyan, hogy ertelmes ember azt gondolta az 1 helyen tarolt adatai biztonsagban vannak?
Felhasznaloi szempontbol az online tarhely is csak 1 peldanyt szabad jelentsen az adatbol.
Biztos en vagyok tul paranoid, da amire nekem tenyleg szuksegem van, az megvan 2 gepen 4 vinyon, egymastol kb. 1500 km-re es meg online is. Meghibasodas szempontjabol (attol fugg mi hal meg) ez 3-5 peldany, veletlen torles szempontjabol pedig 5, mert nicns automatikus szinkronizacio beallitva.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRCSÖKKENTÉS TP-Link Archer C1200 Router eladó (1200 Mb/s Wi-Fi)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest