Hirdetés
- Yettel topik
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Töltő már van a Galaxy S26 Ultrához
- Milyen okostelefont vegyek?
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- iOS alkalmazások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Romvr
őstag
válasz
arnyekxxx
üzenetére
Amazonnál nem ez az első. De más felhőnél még nem tapasztaltam hibát (Skydrive-GDrive)
Ja de... a Copy néha megkergül és úgy dönt hogy amit töröltem egyik gépről fájlt azt nem törli a rendszeréből hanem visszateszi oda ahonnan töröltem.

Ilyenkor ha nem szedem le minden szinkronizált gépról és a webes felületről akkor a fájl az idők végezetéig visszamászik az összes gépre. -
Szeko2
tag
válasz
arnyekxxx
üzenetére
Nem, a válaszom határozottan nem.
Négy AKTÍV kisgyermekem van, egyik aktívabb, mint a másik. Nálunk NINCS biztonságban semmi, elzárni meg nem tudom a vincsit a széfbe, hogy időnként elővegyem, aztán használat után meg tegyem vissza a széfbe....
Egyébként korábban is volt más végleges adatvesztésem, "elromlott" DVD-lemez (ami hol olvasható, hol nem), betojt CD-író (ami hol ír, hol nem), tönkrement vincsi, villámcsapás által okozott géphalál, kollégiumi szoba-tűz... gyakorlatilag minden előfordult már a 25 év alatt, amióta számítástechnikával foglalkozom.
Szóval, nálam a külső vinyó nem jó megoldás.
Egyelőre a Bitcasa jónak tűnik, de biztos vagyok benne, hogy van valami szűrőjük, ami alapján a fájlok neveit listázzák, és egy gyanús állománynév esetén (Pl. Far.Cry.3-Reloaded) törölnek, vagy felkérnek a törlésre.
EULA-t nem olvastam, nem is láttam, hogy lenne ilyen, szóval nem tudom, hogy hogyan szűrnek, de kíváncsi vagyok rá.
Meglátjuk. -
Ayanlith
tag
válasz
arnyekxxx
üzenetére
Azok után, hogy egyik napról a másikra szó nélkül tönkrement az alig használt, de a garanciaidőt már túllépő külső winchesterem és több, mint fél terrabájt adatot vesztettem (és csak azért nem a dupláját, mert ami igazán fontos volt, azt az elérhető erőforrásaim szerint több példányban tárolom), az én válaszom egyértelmű nem lenne. Ha normális, biztonságosabb otthoni biztonsági mentést akarsz csinálni az pedig már nem 20 ezer Ft körüli összeg.
Tudom, nem nekem szólt a kérdés, de még friss az élmény és ez már a második ilyen mértékű adatvesztésem.
-
Cathfaern
nagyúr
válasz
arnyekxxx
üzenetére
Olcsóbbnak talán olcsóbb, de praktikusabbnak semmiképp sem az. Mikor a "kezdeti" mentést megcsinálod, addig nincs gáz, de egy ilyen online tárhely esetén amint újabb dolgok jönnek, rögtön van róluk mentés. Ha külön vinyót veszel, akkor nincs, ráadásul ha frissíteni akarod a mentéseket, akkor sokkal macerásabb. Ha meg folyamatosan rá van kötve a gépre, és valami programmal "tükrözöd", akkor a lehetséges károktól nem véded (tűz, villám, stb... ).
Persze ha tényleg kérdés nélkül törölgetnek, akkor ezerszer praktikusabb a külső hdd
-
jerry311
nagyúr
válasz
arnyekxxx
üzenetére
Tortent-e mar a vilagtortenelemben olyan, hogy ertelmes ember azt gondolta az 1 helyen tarolt adatai biztonsagban vannak?
Felhasznaloi szempontbol az online tarhely is csak 1 peldanyt szabad jelentsen az adatbol.
Biztos en vagyok tul paranoid, da amire nekem tenyleg szuksegem van, az megvan 2 gepen 4 vinyon, egymastol kb. 1500 km-re es meg online is. Meghibasodas szempontjabol (attol fugg mi hal meg) ez 3-5 peldany, veletlen torles szempontjabol pedig 5, mert nicns automatikus szinkronizacio beallitva.
Új hozzászólás Aktív témák
- Thrustmaster t300 bázis
- Core I7 4K ERŐMŰ Lenovo P1 G3 (Core I7 10850H 32Gb 1 Tb) Tervező/vágó/gamer - Nvidia 4Gb!
- Bivaly Lenovo T14 gen5 (Core Ultra 7 32Gb DDR5 1 Tb SSD) laptopom eladó 30 hónap gyártói garanciával
- Eladó MEE audio T1 CMA Bluetooth fejhallgató rendszer, gyakorlatilag új!
- Acer Predator Helios 300 gamer notebook/QHD,165Hz/i9 11900H/RTX 3060/32GB/ beszámítás van
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Z790 i9 14900KF 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070TI 16GB NZXT H6 Flow RGB 1200W
- LG 27GX790A - 27" OLED evo / QHD 2K / 480Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DP 2.1 / HDMI 2.1
- Dell Latitude Precision Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, 3-13. gen.
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti OC 8GB Zalman Z1 PLUS ADATA 600W
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 256GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4003
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest