- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Magisk
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Fotók, videók mobillal
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
jerry311
nagyúr
válasz
Pikkolo^^ #169 üzenetére
Ha a hulyeseg fajna...
Az automatikus szinkronizalas hianya nem jelent kezi masolgatast. Csupan annyit, hogy akkor szinkronizal, amikor a felhasznalo keri.Mellesleg, ki az a nagyon hulye, aki ul es bamulja a csikot mig a gepe masolgat? Na az elvesztegetett ido.
arnyekxxx
Persze, hogy volt adatvesztesem, amikor csoro kozepiskolas voltam es csak 1 vinyom volt, internet sehol, meg kulonben is, azt se tudtam mi az a z adatbiztonsag es szarul jeloltem ki a Linux particiojat... -
jerry311
nagyúr
válasz
arnyekxxx #166 üzenetére
Tortent-e mar a vilagtortenelemben olyan, hogy ertelmes ember azt gondolta az 1 helyen tarolt adatai biztonsagban vannak?
Felhasznaloi szempontbol az online tarhely is csak 1 peldanyt szabad jelentsen az adatbol.
Biztos en vagyok tul paranoid, da amire nekem tenyleg szuksegem van, az megvan 2 gepen 4 vinyon, egymastol kb. 1500 km-re es meg online is. Meghibasodas szempontjabol (attol fugg mi hal meg) ez 3-5 peldany, veletlen torles szempontjabol pedig 5, mert nicns automatikus szinkronizacio beallitva.
-
jerry311
nagyúr
Eddig jobban tetszik ez a Bitcasa, mint nem.
Mondjuk lehetne gyorsabb az android app. Meg úgy általánosságban az egész rendszer. Feltöltöttem képeket PC-ről. Azt hazudta kész van. Aztán amikor tableten meg akartam nyitni, akkor vagy 10-15 percig nem történt semmi, csak "homokóra".
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen légkondit a lakásba?
- Autós topik
- Linux kezdőknek
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Formula-1
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Apple iPhone 14 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z390 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest