Hirdetés
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Örömkönnyek és üres kezek a TriFold startjánál
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Új hozzászólás Aktív témák
-
Romvr
őstag
"Kivéve, ha azt az embert, aki tudja a jelszót, lefizetik, vagy megfenyegetik"
Ez a legtöbb esetben te vagy. Kétlem hogy le tudnának fizetni, magadra terhelő adatokat szolgáltass ki. Megfenyegetnek?! Maffia adatokat tárolsz netán? Ha a törvény emberei keresnek ők nem fognak fenyegetni, maximum ijesztgetni. Hiszen ha nincs bizonyítékuk akkor nem tudnak sokat tenni ellened. Ha van akkor meg nem a te titkosított adataidon fog múlni. Ha pedig a maffia emberei nyitnak be hozzád. Nos akkor szerintem a legkevesebbet az adataid miatt fogsz aggódni.
"ilyenkor nem a titkosítást törik fel, de az eredmény ugyanaz"
Érdekes mentalitás. Lássunk a te kifacsart logikáddal egy példát.
1.) A szomszéd beleállít a fejedbe egy baltát, mert rájött az 5 perc, te meg meghalsz
2.) Leélsz még 50 évet, boldogságban békében és a családod szerető körében halsz meg.Az eredmény ugyanaz, de nagyon nem mindegy hogyan jutottál erre az eredményre. Remélem érthető mit akartam kihozni ebből. Szerinted nincs értelme a titkosításnak hiszen bárki kiadja bárkinek a jelszavát egy kis pénz, vagy fegyver láttán. Nem is értem miért találták ki.
Vagy a zárakat. Hiszen ha én ki tudom nyitni a kulccsal akkor bárki, hiába 12 ponton záródó és 10 centis acéllemez....stb. Ennyi erőven nincs biztonságban semmi és senki.
Ugyan már!
Egy AES-256-ot belátható időn belül nem szednek szét. Ha a user hülye a laptopja szélére ragasztva tartja a jelszót akkor meg ne ma titkosítás szar, hanem a user egy idióta.
De nincs harag, igaz?
-
sien
aktív tag
az nem feltörés amit írsz. a kód feltörése nem azt jelenti hogy valahogy megtudod a jelszót.
"Pár embert már ismerek, akik maguk eladták a lakásukat, és mellette szépen dolgoztak, meg építkeztek. Nem lehetetlen, mint mondtam."
ez nem ugyanaz mint amit lentebb írtál. sőt, egyáltalán nem az.két állításod volt amit etalonként írtál le, és egyik sem az, erre szerettem volna rávilágítani mindössze.
dabadab: két, már titkosított 8 bites darab nem egyezhet meg?
Új hozzászólás Aktív témák
- Saeco Talea Giro Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3835
- Samsung Galaxy Z Fold4 Graygreen Duplakijelzős produktivitás, 120 Hz, Garancia 2026. 03. 22-ig
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest