Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- IFA 2025: Nem is látszik, hogy strapatelefon
- Google Pixel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- IFA 2025: Telepcsere kikapcsolás nélkül
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
Új hozzászólás Aktív témák
-
lipi67
nagyúr
válasz
#98593280 #100 üzenetére
Utolsó hsz-em nekem is feléd (itt).
Ha idegen jön s kér AMD-t-legyen. Ha kell neki kap, Ő pénze. Ha ismerős kér gépet Intelt mondok neki. Ennyi.Neem. Nekem azt jelenti "ismerem" ha 24/7-ben emberi fesszel megcsinálok vele egy min.50%-os tuningot. Az, hogy alapon stabbillá belőni..nem értem mi benne a csuda. Ha ez az alap, sztem mindenki ismeri..
Erről beszéltem..Ez kevés.. Még jó, hogy működik, ha nem akkor kuka, nem? (vagy user error) Másiok az elváerásaink. Nekem fontos, hogy nagy tuningpotenciája legyen, s azt stabilan tartsa is ha kell, évekig. Az, hogy valami működőképes..alap, nem?
Írtad azt is, hogy összehasonlítani..Miben? Hol? Itt max szintetikus tesztekben tudnád (a procit), az meg..minek. Nem hiszem, hogy örülnél egy super PI, wPrime, Pifast stb..tesztelésnek.. És nem is ad reális képet.
Te kb hazugnak, csalónak neveztél, gondoltam okkal, sok a ropssz tapasztalat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Flint 2 OFF topik
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- IFA 2025: e-bringa után e-láb
- Formula-1
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ingatlanos topic!
- Filmvilág
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Apple Studio Display 27 5K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple Pro Display XDR 32 6K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 2024 M4 Max 48GB 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- i7 12700k 2026.07.23ig aqua gari
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B550 Vision D B550 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Update 09.05. - Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- PS Plus előfizetések kedvező áron
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
- Clevo 1060 6GB Mxm 3.1 laptop videó kártya ingyen házhoz szálitással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest