- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Aktív témák
-
hakos1987
őstag
válasz
Bluegene #213 üzenetére
én sem azt mondtam, hogy rosszul járt...olvasd el a 7. hsz-t, akkor írtam először... semmi rosszat nem mondtam azon kívül, hogy szerintem rosszul döntött, mert... ez azt hiszem az intelligens formája a vélemény-nyilvánításnak, de ahogy a cikkíró és néhányan teszik, az már kevésbé (pl. 161. és 200. hsz....)
-
Beowulf_78
addikt
válasz
Bluegene #159 üzenetére
De ha ekkora szakértője és ekkora "fan" vagy az Ati kártyáknak, miért nem ott "osztod az észt" ahol ezt elismerik? Feleslegesen írkálsz be ide hasonló dolgokat, mert itt erre nem vevő senki.
De egyébként tisztán látszik mennyivel inteligensebb az nV tábor...még ha flame is van, másképp reagál egy nV-s mint egy Ati-s. Persze tisztelet a kivételnek. Végülis...ez a hátránya hogy minden boldog boldogtalan 4xxx karit vesz, ill. Ati-t, és ezáltal eléggé fel van higulva értelmi szinvonalban a rajongótáboruk. Elég csak végigolvasni ezt a topikot...miért párosul Ati kártyához irígység, és kissbbségi érzés?
Ez jött le nekem a hsz-eket végigolvasva. -
Beowulf_78
addikt
válasz
Bluegene #140 üzenetére
Ezt jól látod...minimális különbségekről beszélünk alapon.
Húzva azért lényegesen jobb a 260. Nekem ez a lényeg.
1680-ba tök mindegy melyiket veszed a kettő közül, mind a kettő jó. Talán kicsit egyedibbnek érzem a 260-at....nem egy "tucatáru" mint a Sapphire 4870. Ezt nem rossz értelemben mondom, csak sosem szerettem a tömegcikkeket.
-
Beowulf_78
addikt
válasz
Bluegene #131 üzenetére
Az hogy mit lehet meghúzni és mit nem, az egy dolog...más kérdés hogy mi profitál belőle.
diegho
Sztem ez nem így van...akkor a BFG és az EVGA miért ad előbbi 5, utóbbi 10 év garit a kártyáira?
Persze a nyák lehet u.a. mint egy Inno szintű kártyán. Nem is ez lett vitatva.
Biztosra veszem hogy válogatott GPU és memókat kapnak a TOP 3 gyártók, és még ki tudja mit. Sok az az 5-10 év gari. Biztosra mennek, tudják mi a tuti, azért nem gond a hosszú garancia idő. Én így látom. -
LK
addikt
válasz
Bluegene #131 üzenetére
Pontosan.Ezért nem értettem a vitát a topic elején.Már rég eldöntötték a kérdést a vásárlók,és a szakemberek is...
Egyébként azért az NV nagy bevételkieséssel fizetett hogy egy árban tudják adni a 4870-el. Sokkal olcsóbban lehet egy 4870-et legyártani.Meg kell nézni a negyedéves jelentéseit a két cégnek.
Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Linux kezdőknek
- Windows 98/ME kérdések és válaszok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Sigma 150-600mm f/5-6.3 DG OS HSM C ( Canon ) -Újszerű-
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Új MSI KATANA 15 Gamer Tervező Laptop 15,6" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- Csere-Beszámítás! Sapphire Nitro+ RX 7800 XT 16GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- 24" Eizo FlexScan EV2146W, 1920X1200 szép, hibátlan nélkül
- Napi 1000 -ft tól elvihető RÉSZLETFIZETÉS BANKMENTES MSI Cyborg 15 A13VE
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest