- Fotók, videók mobillal
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Külföldi SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Nem nyílnak a Foldok?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Aktív témák
-
hakos1987
őstag
kértem a topic bezárását, valamint beowulf figyelmeztetését a #161 és #200. hsz miatt... azt hiszem több mint jogos! Nem kéne mindenkit sértegetni, általánosítani, ócsárolni... előbb saját házad táján nézz körül!
üdv mindenkinek!
-
hakos1987
őstag
válasz
Bluegene #213 üzenetére
én sem azt mondtam, hogy rosszul járt...olvasd el a 7. hsz-t, akkor írtam először... semmi rosszat nem mondtam azon kívül, hogy szerintem rosszul döntött, mert... ez azt hiszem az intelligens formája a vélemény-nyilvánításnak, de ahogy a cikkíró és néhányan teszik, az már kevésbé (pl. 161. és 200. hsz....)
-
hakos1987
őstag
most láttam a 161-es hsz-t... azt hiszem a cikkíró ebben a hsz-ben totál jellemzi magát... grat!
mod: neked csak ati és nv fun létezik? mki tartozik valahova, ugye? nem kommentálom inkább... szánalmas, csak sajnálni tudlak....
-
hakos1987
őstag
válasz
Beowulf_78 #205 üzenetére
nah, azért azt tegyük hozzá, hogy írtad, nem tudtál dönteni, melyik vga-t vedd, és mi csak leírtuk hogy miért jártál volna jobban a másikkal... az a vicc, hogy első hozzászólásomba írtam 4 érvet, amiért jobban jártál volna, de még senki nem írta le, hogy miért jártál jobban ezzel.... Intelligens ember meg nem így reagál... és hogy úgy állítottam be, hogy 1 szem atifun.... el kéne olvasnod a topicot, ha megtetted, akkor meg értelmezni kéne tudni dolgokat...
az ati fun-ozást meg általánosítást sürgősen fejezd be, mert nem vagyok egyik oldal híve sem, előző karim 8800GTX volt, ugy hogy bebuktad...
másik, hogy egy cikk topicjába csak azért lehet írni, hogy nyaljuk a segged, hogy de jó voltál, de ügyes vagy.... elmondani a véleményünket, esetleg kritizálni már nem lehet? Ez is a része a dolognak, akinek nem tetszik, ne írjon cikket!! És ez nem flame, csak mert te annak hívod!!Bitu79: mi csak azért írtuk hogy sok, mert a 4870 olcsóbb... de ha olvastad, a cikkíró nem tartozik egyik táborhoz sem, vagyis nem azért vette ezt, mert nVidia fun...
bluenge: az nem a topic besározása, hogy leírtam a véleményem, fogd már fel!!! Van itt normális ember, aki ért magyarul?? laaasssaaan mooondooom a vééééllleeeeemééénnyeeeemeett íííírtttaaaamleeeee!!! jogom van hozzá.... sorry..... De mint írtam, azért mert nem nyaltam a cikkíró seggét, és nem mondtam hogy jó döntés volt 260-at venni, már én lettem a köcsög?! mert erről van szó, lássátok be!
-
hakos1987
őstag
válasz
Eddie141 #179 üzenetére
ezzel teljesen egyetértek, csak sajnos az én véleményem miatt lett a vita, és nem hiszem, hogy így kellett volna rá reagálni... én meg csak azért írtam le, hogy szerintem miért döntött rosszul, mert mint írja, ő maga nem tudott dönteni, vagyis rábeszélték... de a lényeg valóban az: ezt vett, ilyen karija van.... de a vita már nem erről folyt....
-
hakos1987
őstag
szerintem hagyd, mert elvakult, buta emberekkel akarsz szembeszállni, akik nem képesek megérteni, elfogadni dolgokat, inkább lehurrogják a másikat, meg be akarják magyarázni, hogy az ATihoz kisebbségi érzés társul
hagyd rájuk, valószínűleg nem azért vesz sokkal több ember 4870-et, mint GTX260-at, mert ati fun-ok
LoL XD
-
hakos1987
őstag
válasz
Beowulf_78 #172 üzenetére
azt hiszem ha végigolvastad volna az egészet, rájönnél, hogy az 1. hsz-emben amit írtam, abba kötöttek belém! fel kéne fogni, hogy azért mert leírja valaki a véleményét, azért még nem kell 100 nV fun-nak nekiesnie! olvasd el az első hsz-em! annyit írtam, hogy miért lett volna jobb választás a 4870!! ettől most én lettem a köcsög, belémkötött pisti88+, aztán ,,csak én" gerjesztettem a vitát természetesen! Olvass inkább és tájékozódj, mielőtt véleményt formálsz!! magammal pedig érdekes lett volna veszekedni, ezért nem értem, hogy miért csak rám szóltak!!! és nem úgy állítottam be, mint ha egy ati funba belekötöttek volna, hanem ez volt!! vagy olvasni nem tudsz már? tedd meg légyszi, hogy elolvasod az 1. hsz-em, aztán felébredsz!
Nekem pedig a legkevésbé van arra szükségem, hogy értetlen emberekkel vitatkozzak a semmiről!!jah, és ne aggódj, nem írok többet ebbe a topicba, mert a színvonal egyes emberek IQ-jával egyenlő.... 0!
gyengébbek kedvéért: [link] azt hiszem kellően intelligensen mondtam el a véleményem, amire a reakciók kevésbé voltak azok!
-
hakos1987
őstag
köszi!
egyedül voltam, és nem is akartam vagy ötször befejezni a vitát! valamint először csak a véleményem írtam le, az nem flame, és erre jöttek a reakciók!
mod: ha nem mondtam vna ennyiszer, hogy fejezzük be, akkor talán még most is tartana a vita! természetesen magammal, mert ugyebár egyedül voltam.... az igazság odaát van
-
hakos1987
őstag
és egy VGA csak a tuningból áll? lehet 22%-ot húzol rajt, csak épp szét olvad a kártya, és még csak nem is gyorsabb, mint a tied alapon... hihetetlen milyen elfogult emberek vannak... olvassatok inkább tesztet! karácsonykor meg talán már driver téren is rendben lesz minden atiéknál, aztán akkor sírhat a szátok!
-
hakos1987
őstag
válasz
Beowulf_78 #63 üzenetére
csak annyit fűznék hozzá a dolgokhoz, hogy a tuning is olyan dolog, hogy mindegyiknél más és más... lehet kifognál egy olyan darabot ATiból is, amit szét lehet húzni.... venti profilt pedig ugyanúgy tudsz csinálni, mint a 260-adnál fogsz, és akkor halk és hűvös is lesz... aki meg hosszabb távra vesz VGA-t , és tuningolni is akar, talán még a gép többi részét is vízzel hűti, vesz egy full cover blokkot, és meg van oldva (3870X2-mre 30K ért vettem heatkiller blokkot.... egy biztos, új RivaTunerrel lesz mit tesztelnem, hogy megy a tuning..)
egyébként nagykerben cserélhettél vna akkor 1:1-be 4870-re... na és itt nem értjük, hogy miért nem tetted! Mert ha utánajártál volna, akkor teljesen egyértelmű! Ráadásul 3XXX széria is fél év után gyorsult driverek miatt, uh. a 4XXX -es kariknak is van még erre jócskán esélyük. Így viszont örülhetsz, hogy széthúzva utoléred a 4870-et... amúgy főleg ne vezessetek ilyenekkel félre senkit, hogy ajánljátok, mert jelen pillanatba a 4850 a best buy kari, ha vki erősebbet akar 4870, ha a legerősebbet 4870X2 (persze most 1 VGA-ról van szó...)
és ezeket nem azért írom, mert nagy ati fun vagyok, előző VGA-m 8800GTX volt... erős volt, de a hűtése egy rakás szar, a színek meg se közelítik az atiét, hiába a color vibrance, úgy meg túl mű az egész, ráadásul a kép kicsit sem élethű, ellenbe az atival.... de ez talán neked is feltűnt így csere után....
részemről nem offolok tovább, egyszerűen tényeket közöltem, amiket páran (sárpac) próbálnak elferdíteni, másként értelmezni.... -
hakos1987
őstag
nem leoltottuk, csak kijelentettük a tényeket, hogyha már vacilált a két kártya vásárlása között, abszolút rosszul döntött! azért az a 10-15K-s különbség nem mindegy, főleg ha az ember egy szarabb kártyáért fizet többet! talán jobban utána kellett vna járnia.... egy tény, most az ati van lépéselőnyben.... aztán meg majd megkapja a pofont ő is az nV-től, de ez mindig is így ment.... de ő most vásárolt VGA-t, és nem a jövőben, uh. a mostani helyzetet kell alapul venni, vagyis rosszul döntött, de az Ő döntése, így el kell fogadni. Mi csupán közöltük vele, hogy nagy baklövést követett el! Nem az nV-t fikázzuk, az ATi-t istenítjük
-
hakos1987
őstag
itt nem a kárörömről van szó, csak sztem is fatális hiba volt ennyi pénzért ilyen kártyát venni....
csak az a baj, hogy maga is bevallja, drágán vette, 67-70K-ért, vmint le is írja, hogy középkategóriás....
A vicc az, hogy a 4870 nem mondható középkategóriának, és 55-60K között van... Az nV kártyái csupán a drágább előállítási költség miatt drágábbak, és nem a jobb teljesítmény, nagyobb tudás miatt....
egyszóval: aki GTX 200-as családból vmelyiket vesz, az vagy nagyon elfogult, vagy hülye! GTX 260-nál olcsóbb és jobb a 4870, GTX 280 árán meg bőven lehet kapni 4870X2-t.... persze lehet szöszölni, mint az nV, hogy az már nem 1 GPU, de a lényeg és hangsúly az ár/teljesítmény arányán van, ami szerint az nV áshatja a sírját... -
hakos1987
őstag
a GTX 260 NEM erősebb, jóval gyengébb mint a 4870! Ami erősebb, az a 280!
vagyis nagyon nem éri meg az árát... de ezt nV-éknél is jól tudják.... gondolj bele, anno 100 fölött volt, most 70K körül adják, és még mindig megéri nekik... akkor el lehet gondolkodni, mekkora hasznot akarnak lehúzni egy vásárlóról... nem arról van szó, hogy ATi pártját fogom, csak józan paraszti ésszel végiggondolva a GTX260 nem ellenfele a 4870-nek, sem árban, sem teljesítményben, sem modernségben! -
hakos1987
őstag
nekem az a véleményem, hogy nagy hülyeséget csináltál, hogy nem a 4870-et választottad... több ok miatt is:
1: 10-15K-val olcsóbb
2: sokkal erősebb
3: sokkal modernebb (dx 10.1....)
4: GDDR5 és nem 3!ha vettél volna rá egy jobb hűtést is a zsebedbe marad pár ezer forint, és van egy erősebb, modernebb, jobb kártyád! szvsz drágábban rosszabb kártyát vettél! Lehet, hogy crysis-ben erősebb, de az semmit nem jelent, mivel köztudott, hogy nV optimalizált..
Remélem ezzel nem bántottalak meg, csak sztem oltári nagy hülyeség sok pénzért rosszabb kártyát venni, és ha tuningolod is, talán utoléred az alap órajeles 4870-et...
hangsúlyozom, ez csak az én véleményem, nem akarok senkit megbántani!
Aktív témák
Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- E-roller topik
- Fotók, videók mobillal
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- Milyen széket vegyek?
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest