- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen okostelefont vegyek?
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Google Pixel topik
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tudtommal ez ilyen. Olyan, amilyennek a Quantic Dream megálmodta, így kell játszani vele
Pedig a Detroitnak már eléggé jó kamerakezelése van a másik kettőhöz viszonyítva. Amúgy szerintem csak megszokás kérdése, a Beyondnál is hamar megszoktam és elfogadtam, hogy ilyen kötöttebb a kamera. Régen sok konzolos játékban ilyen volt.
-
Nyilván nem kötelező a kontroller, de erősen ajánlott. PC-n az ilyen játékoknál az az érzése támad az embernek, mintha konzolon próbálna kontrollerrel FPS-t játszani. Lehetni lehet, de nem arra való.
(#18) kwzatz Én is a Dark Souls 3 miatt szereztem be eredetileg kontrollert, az már más kérdés, hogy mai napig nem játszottam végig(és nem is fogom).
De pl. Crash Bandicootot sem lennék képes billentyűzettel játszani...
Ahol viszont meglepően remekül működött az egér + billentyűzet, az a A Way Out, de az nem egy sima konzol port hanem alapoktól kezdve 3 különböző platformra lett tervezve. -
válasz
#25237004 #12 üzenetére
Igen, a Fahrenheitben szabályosan fárasztóak voltak az egymást követő quicktime eventek, hogy már-már elvették a sztori élvezetét. Én azért raktam félre és mondtam azt, hogy teszek én rá, inkább megnézem TheVRJani végigjátszását, ha már úgyis elkezdtem és legalább akkor jobban tudok fókuszálni a jelenetekre.
Amúgy David Cage szerintem zseniális író, sok filmes kollégát szerintem zsebre tesz a tehetségével!
-
Szigorúan kontrollerrel kell játszani PC-n is, billentyűzettel csak mazochistáknak ajánlom!
Azt meg ne mondja már senki, hogy nincs pénze egy Xbox 360-as kontrollerre, mert menten elsírom magam(nekem van olyanból 2 is).(#9) kwzatz Nos igen, vannak benne quicktime eventek, de nem olyan vészesek mint a Fahrenheitben. Engem a Fahrenheitben kikészítettek a quicktimeok és félre is tettem. Ez szerintem jobb a Fahrenheitnél, mind az irányítása mind a sztorija jobb szerintem. Következő játék nekem a Heavy Rain lesz, amit csak kipróbáltam eddig, de nagyon adja
Kis adalék, hogy ultrawide monitoron aztán tényleg teljes a játék, mert nincsen letterboxing, mintha erre lett volna tervezve!Amúgy ha valaki figyelmesen játssza a játékot, akkor észreveszi, hogy van benne Heavy Raines utalás!
-
Én is kuponnal vettem amúgy, de az a durva, hogy ez a játék a teljes árát is simán megéri!
Ha végigvitted majd a játékot, érdemes belenézni a Hogyan készült? tartalmakba az extrák menüpont alatt, számomra nagyon érdekes és megdöbbentő volt, hogy milyen sok munkát raktak bele.
-
Vegyétek és játsszátok, én nemrég játszottam végig az Epices verziót és életem legjobb single player élménye volt eddig. Fenomenális játék!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows 7
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Parfüm topik
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Haditechnika, harcászat
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- Turtle Beach Atlas Air - újszerű állapotban- eladó
- Montech King 95 Pro házikó egy halom ventivel, esetleg Thermalright AIO-val
- Csere is érdekel! Canon C100 super 35mm cinema kamera +Canon EF-S 18-135 obi +Power Zoom adapter
- HP OMEN 17" Gamer laptop , RTX 4060 , R5 8645HS , 16GB DDR5
- Eladó egyben 17 db HDD
- Beszámítás! HP Z2 G4 Tower Workstation számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD - garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! MSI B550 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA MSI 650W
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest