Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Hopkins95 #10 üzenetére
Szigorúan kontrollerrel kell játszani PC-n is, billentyűzettel csak mazochistáknak ajánlom!
Nem vagyok mazochista, de a HR-t ezt az egy méretes esetet leszámítva gond nélkül végigjátszottam. Nekem a kontrollel maximum verekedős játékoknál elfogadható, a Joystick még a repülőgép-szimulátoroknál, de amúgy minden más játékban szigorúan billentyűzet + egér...Azt meg ne mondja már senki, hogy nincs pénze egy Xbox 360-as kontrollerre, mert menten elsírom magam(nekem van olyanból 2 is).
Még XBox360-am is van... volt. Most a keresztgyermekeknél van. De egy PC-s játéknál nehogy már alaptézis legyen, hogy kontroller kelljen hozzá... -
törölt tag
válasz
Hopkins95 #10 üzenetére
Én kontrollerrel játszottam, de a QTE abban akkor is borzasztó volt és nem a nehézsége miatt. Egyszerűen volt, hogy teljes 5 percen át tartott (nem túlzok), és közben mivel arra kell figyelni, gyakorlatilag semmit nem látsz abból, ami történik a háttérben.
Valahol amúgy mégis emlékezetes játék, mert ennyit régen röhögtem a játék közepétől kezdődően a történet teljesen random sületlenségein. Tényleg olyan érzést kelt, mintha a sztori írója felállt volna a harmadánál/közepén, és ott az óvodás gyereke vette át, a szoba közepén hagyván játékkatonáit.
Olvastam már néhány nagyon frappáns mondatot, ami tökéletesen leírja a játékot (SPOILER):
"Imagine Silence of the Lambs suddenly turning into Dragon Ball Z."
"Only Cage would take a murder mystery and have it resolved with omnipresent homeless men and Aztec Gods."
Haláli. -
Daelion
őstag
-
Persie12
aktív tag
Nem rossz, nem rossz, de volt olyan része ami nem tetszett. Az indiános sztorivonal jött be a legjobban nekem személy szerint. Ha ez tetszett akkor a Heavy Rain is fog, sőt az nekem sokkal jobban átjött. Az ilyen fajta játékok közül az tetszett a legjobban. Nálam a top 3 a következő: 1. Heavy Rain 2. Detroit: Become Human 3. Until Dawn.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Revolut
- Macska topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Megjelent a The Last of Us Part 1 PC-s kiadása
- Filmvilág
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- ASUS routerek
- További aktív témák...
- HP Spectre x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 16" -60% i7-1360P 32/2TB Intel Arc A370M 4GB UHD OLED
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -60% i5-1135G7 4Mag 16GB /512GB FHD IPS
- Samsung Q80T 55" QLED - 4K 120Hz VRR / FreeSync / HDMI 2.1
- ÚJ HP ENVY 17 Nagyképernyős "Kis Gamer" Laptop -45% 17,3" Brutál i7-13700H 16/1TB Iris Xe FHD IPS
- Legion Go 8APU1
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Samsung Galaxy Xcover 6 Pro, 6/128 GB, Kártyafüggetlen
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Asus Számítógép PC Játékra! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- Egyedi ékszerdobozka
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest