- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mobil flották
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Azonnali mobilos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Morden24
nagyúr
Saját vélemény, de szerintem ha kevesebbet játszol, legalább annyira megéri a konzol.
Aki relatíve keveset játszik, az évente egy-két címbe beleválaszt. Egy PC-nél ugye 2-3 év után észreveheted, hogy beleválasztanál, csak éppen nem fog elfutni a gépeden.
Egy konzolon meg mondjuk 5-6-7 vagy akármennyi éven át teheted ezt a legnagyobb nyugalommal.
Én amond vagyok, hogy továbbra is csak az dönti el, hogy ki milyen platformba fektet időt/pénzt, hogy melyik platformra jönnek ki az általa áhított játékok. A többi szerintem csak körülmény
(#24) Sirandrish: Ehhez képest én konzolos vonalon annyit tudok felmutatni, hogy volt egy SNES-em, meg most egy Xbox360-am
Illetve még hozzászámolhatom a 99 in 1 handheld Tetris játékgépemet, amit a Skála melletti piacon vettem -
Sirandrish
legenda
Mert akkor mindent ki akartam próbálni...és úgy dönteni..de mivel dönteni sose tudtam így adtam el mindig és vettem mást
De jó volt amúgy mert akár hiszed akár nem, minden konzolt nyereséggel adtam el
Már amit nem cseréltemRepeatSector Atarim, ZX Spectrumom, C64em nekem is volt de azokat én még nem sorolom a konzolok közé
volt anno egy NTSC-s SNES-em is de azt sem írtam közé.. -
Morden24
nagyúr
Nyilván kérdéses, hogy a bebukózott második rész után milyen erőforrásokat szán az UBI a játékra. Nyilván a konzolpiactól várják a legnagyobb eladásokat (nemhiába, emlékeim szerint a BGE-nél is bőven megelőzte a PC-s eladásokat az Xbox-PS2 halmaz - persze így is kevés volt összességében), és elképzelhető, hogy nem, vagy csak megkésve portolnak PC-re - ez pedig valószínűleg mindennél jobban függ a játék általános fogadtatásától és a szereplésén.
Szóval ja, szerintem konzol-exkluzív lesz, amikor megjelenik, és ha bombasztikus, akkor talán kap PC-portot.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Milyen széket vegyek?
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Autós topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Milyen házat vegyek?
- Renault, Dacia topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Tom Clancy's The Division - Sleeper Agent Edition Xbox One
- Sony PlayStation 5 (PS5) Pro Játékkonzol
- PS5 Slim Disc 1TB 2026.10.08 GARANCIA
- PS VR V2 + 2 db PlayStation Move motion controller + PS VR Aim controller + ajándék dockoló
- Xbox Series X, kitisztítva+újrapasztázva, 6 hó teljeskörű garanciával., Bp-i üzletből eladó!
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ ÁRU, OLCSÓBB!!! Dell Precision Workstation 5550, 5560, 7510, 7520, 7550, 7720, i7, 6-11. gen.
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest