- Mobil flották
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Magisk
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Morden24
nagyúr
válasz
RepeatSector #39 üzenetére
Igen, sejtettem, én sem válnék meg tőle
Letölteni nem fogom mondjuk, de ha egyszer valahol rátalálok, tuti megszerzem magamnak. Annak örülök, hogy ez is rendben megy. Az akkoriban készített minőségi játékok magasan megelőzik a 4-5 évvel későbbi haverjaikat. A 2002-2003-as játékokkal van a legtöbb mizéria patch-ek meg inkompatibilitás és egyebek miatt... -
Morden24
nagyúr
válasz
RepeatSector #36 üzenetére
Ha már itt tartunk, az Anachronoxot nem akarod eladni?
Bár nem tudom, hogy menne-e Win7 x64-en, de korabeli Ion Storm játékokkal nincsen para (Deus Ex is kérdés nélkül, remekül fut mai napig), a Q2 engine sem hiszem, hogy akadály.Bár gondolom nem szívesen engednéd el a kezét, de azért megkérdezem
-
Morden24
nagyúr
válasz
Sirandrish #28 üzenetére
Kocsis, tehát te voltál a képernyő alján egy pici kockával, és estek le felülről a további kocka-alakzatok, és ki kellett őket kerülni? Mert az volt.
De volt abban minden, szerintem sosem próbáltam ki mind a 99-et. Főleg, hogy a 900 forintos ára ellenére (abból egy és negyed dzsíájdzsó is kijött volna emlékeim szerint) vagy egy hónapon belül beszart -
Morden24
nagyúr
Saját vélemény, de szerintem ha kevesebbet játszol, legalább annyira megéri a konzol.
Aki relatíve keveset játszik, az évente egy-két címbe beleválaszt. Egy PC-nél ugye 2-3 év után észreveheted, hogy beleválasztanál, csak éppen nem fog elfutni a gépeden.
Egy konzolon meg mondjuk 5-6-7 vagy akármennyi éven át teheted ezt a legnagyobb nyugalommal.
Én amond vagyok, hogy továbbra is csak az dönti el, hogy ki milyen platformba fektet időt/pénzt, hogy melyik platformra jönnek ki az általa áhított játékok. A többi szerintem csak körülmény
(#24) Sirandrish: Ehhez képest én konzolos vonalon annyit tudok felmutatni, hogy volt egy SNES-em, meg most egy Xbox360-am
Illetve még hozzászámolhatom a 99 in 1 handheld Tetris játékgépemet, amit a Skála melletti piacon vettem -
Morden24
nagyúr
válasz
Sirandrish #21 üzenetére
Aztabaszki, ezegyááálat
-
Morden24
nagyúr
válasz
Sirandrish #16 üzenetére
Dehogynem tudsz.
Állj át a sötét oldalra, és ismerd meg a konzolos erő hatalmát,LukeSirandrish.
Nem kerülheted el a sorsod.Ha te nem állsz át, akkor majd a nővéred
-
Morden24
nagyúr
Nyilván kérdéses, hogy a bebukózott második rész után milyen erőforrásokat szán az UBI a játékra. Nyilván a konzolpiactól várják a legnagyobb eladásokat (nemhiába, emlékeim szerint a BGE-nél is bőven megelőzte a PC-s eladásokat az Xbox-PS2 halmaz - persze így is kevés volt összességében), és elképzelhető, hogy nem, vagy csak megkésve portolnak PC-re - ez pedig valószínűleg mindennél jobban függ a játék általános fogadtatásától és a szereplésén.
Szóval ja, szerintem konzol-exkluzív lesz, amikor megjelenik, és ha bombasztikus, akkor talán kap PC-portot.
-
Morden24
nagyúr
válasz
GegeWarrior #8 üzenetére
A francia JeuxVideo magazinnak Michel Ancel (az első és egyben a második rész dizájnere) azt nyilatkozta, hogy a BG&E2 Xbox360 és Playstation 3 platformokra lesz megjelentetve. Hivatalosan persze az UBI még nem közölt semmit a játékról, de ha Ancel ezt mondja, akkor az eléggé valószínűen így is lesz.
-
Morden24
nagyúr
válasz
GegeWarrior #1 üzenetére
Konzolos lesz
(#3) RepeatSector: Huhh, te aztán tele vagy király játékokkal. Anachronox, Heroes 2 és 3, Alice
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen egeret válasszak?
- Path of Exile (ARPG)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Építő/felújító topik
- Okos Otthon / Smart Home
- iPhone-t használók OFF topikja
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- Tesla topik
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- PS VR V2 + 2 db PlayStation Move motion controller + PS VR Aim controller + ajándék dockoló
- Szinte új,garanciás MSI Claw kézi konzol/7 Full HD,120Hz,Core Ultra5,16GB DDR5,512GB SSD beszámolok
- Sony PlayStation 5 (PS5) Pro Játékkonzol
- Xbox Series X, dobozában, kitisztítva+újrapasztázva, 6 hó teljeskörű gar., Bp-i üzletből eladó!
- Xbox Series X, újrapasztázva, tisztítva, dobozában, 6 hó teljeskörű gar., Bp-i üzletből eladó!
- Bomba ár! HP EliteBook 8460P - i5-2GEN I 4GB I 320GB I DVD I 14" HD I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 5700X3D Processzor!
- HYNIX 2GB DDR3 RAM eladó
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest