- Honor 200 Pro - mobilportré
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Na! Ez egy JÓ utólagos autós fejegység - Minix CP89-HD
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Magisk
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ZavaBalazs
őstag
válasz
#16820480 #42 üzenetére
Na jó, de érted, ennyi erővel az apple is lehet: ha már úgyis samsung kijelzőt használnak, viszik hozzá a nevet is, és ki tudja, kiadhatnak egy telefont tavasszal.
A mondandóm lényege az volt, hogy ha az előbbire abszolút igaz, az utóbbit meg cipőkanállal kell befeszegetni, akkor nem az utóbbi a valószínű megoldás.
-
ZavaBalazs
őstag
válasz
#16820480 #37 üzenetére
hát ha konkrétak akarnának lenni, akkor nem lenne értelme maszatolni, hanem csak kimondanák, hogy samsung. de ennyire nem akarnak konkrétak lenni, ezért azt mondják, hogy top5, ami 1-től 5-ig bármi lehet...
...ne, ha a többi részből nem lehetne nagy valószínűséggel összerakni.
-
ZavaBalazs
őstag
válasz
<Adamsky> #13 üzenetére
most samuról van szó, az s8-on ugye a home gomb a kijelzőbe épült nyomásérzékelős megoldás, aminek a helyét az always on display mindig jelzi. ugyanez működhetne ujjlenyomattal is... bár szerintem nem kell vizuális segítség ahhoz, hogy az ember eltalálja a kijelző aljának a közepét, pár nap múlva menne izommemóriából.
(mondjuk nekem az asztalon/qi töltőn van a telefon helyzetet leszámítva teljesen megfelel az s8 elrendezése is, igaz lehet, hogy ebben segít, hogy bal kézzel szoktam használni a telefonjaimat. pedig jobbos vagyok)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Linux kezdőknek
- XIV. Leó pápa szerint a politikusoknak kezdeniük kell valamit az AI-veszélyekkel
- Autós topik
- iPhone-t használók OFF topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Xbox Series X|S
- Építő/felújító topik
- Na! Ez egy JÓ utólagos autós fejegység - Minix CP89-HD
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- TP-Link Archer C1200 Router eladó (1200 Mb/s Wi-Fi)
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 R9 5900X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest